2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Tesekkur ederim cnm sende yapp :) boncukcudan 1 metre gupur ve boncuk aldim iki lira tuttu malzemesi olc kes dik :)

Eşim bana doğuma kadar sakız bile almaz şu 1 haftada yaptırdığım masraf yüzünden :KK70: çocuk odası,avize,halı,uyku takımı,lohusa tacı terliği,özel mdf kapı süsü,kristal bebek şekeri, küvet banyo, park yatak yatağı, sepet beşik yatağı, bebek bezi,ıslak mendiller,hasta bezi,bebeğe mont, müslin bezi,bebek lokumu,uyku tulumu, lohusa kıyafetleri, bana güzel bi bot,kaban çanta odaya sticker, vs vsvs daha sayamadıklarım + doğum parası var 1500 toplamda ettimi 9700 artık 3 sene yerimizden kalkamayız :KK70::KK70::KK70::KK70:

Hmm anldm cnm cok saol besigin siparisini vericz nasipse 10gun iconde gelir dedi adam nevresmini yorganinida alaym yatahnida hazr edeym diyrm cnm ne olur ne olmz hem vakit daraldi cok,cabuk geciyr zmn ayni oluyrsa vereym siparsni ya geldignde silerm dolabni yerlestrrm suan yine iyiym aysktaym en szndn ilerki gnler nolur blki hic kalkamcm yat dick doktr bilemiyrz sncta yarin ne olcgni

Bende plastiklerden alicaktim ama icime sinmedi cam daha sık olur dedim cnm bizim aile pek kalabalik deil yani oyuzden skinti olmaz die dusunuyorum annem ben yikar kurularim dio bakalim :KK66:

anladım canım, ben de serbet degıl de meyve suyu ıkram edıcem, bardak ıcın o sorun geldı de aklıma. Cmt mahmutpasadan cicili plastık ya da karton bardak bakayım dıe dusundum.

keske daha uzun surse hamilelik diyorum,hic istemiyorum dogurmak ondan ayrilmak sanki dogunca kaybedecekmisim gibi hissediyorum,bu dusuncd beni mahvediyor.doguma giderken hungur hungur aglarim kesin:KK51:
Anam delirdnmi kuz piskolojin bozulmus senin tabi suan kimse sevemiyr esindn bska hissedemiyr sevgi paylasimi oluck disari cknca fkt onun mus kokusu yuzu minnack elleri sana tutunusu seni emisi bakisi sence dogurmaya deymxmi oyyy anne yer onu yer :KK8:

huzurluvemutlu huzurluvemutlu
canım, sen 94 lü 2 paket prima premium care i toplam 67 TL ye almıştın snrm. Nerden almıştın, benım de dolabım geldı artık ben de alayım diyorum.

Sana benzerse kesin guzel olur zaten canim

valla bu sevimli kız çocuğu sana benziyorsa ultrason fotosundaki bebik de sana benziyor demektir :KK76:

Haklısın bi de işim bitince nereye kaldırıcam onu düşünmem lazım. hali hazırda zor sığıyoruz bu eve.

bence gerek yok ya bebe havlusuna. kendime de orta boy bi havlu alırım, banyo yapmam ama duş alırım. sağol cankuşum. :KK68:
Teşekkur ederim kizlar şimardim he:KK48:

selam kızlar doktordan geldım bu sağ bobrek agrısı gebelıkte normalmıs sureklı soluma yatcakmısım sakın iş yapıp saçmalama dedi doktor hastaneye yatış yapcaktı cocukların okulundan sebep kabul edemedım onun yerine iğne verdi sağlık ocagına gıttım vuruldum yenıden kılo ölçümüm felan yapıldı ebe 70 kıloya dustugumu gorunce şok oldu sen nasıl hamılesın dıye hayatımda ılk defa boyle bısey gordum dedı mankenler bile 8 kılo alıyo dedı

Eşim bana doğuma kadar sakız bile almaz şu 1 haftada yaptırdığım masraf yüzünden :KK70: çocuk odası,avize,halı,uyku takımı,lohusa tacı terliği,özel mdf kapı süsü,kristal bebek şekeri, küvet banyo, park yatak yatağı, sepet beşik yatağı, bebek bezi,ıslak mendiller,hasta bezi,bebeğe mont, müslin bezi,bebek lokumu,uyku tulumu, lohusa kıyafetleri, bana güzel bi bot,kaban çanta odaya sticker, vs vsvs daha sayamadıklarım + doğum parası var 1500 toplamda ettimi 9700 artık 3 sene yerimizden kalkamayız :KK70::KK70::KK70::KK70:

Ya dimi bugun dusunuyorumda dugun onceside boyle esya ivir zivir alisveris telasi vardi ayni ogunleri yasiyoruz tekrar ve hep bisi eksik oluyo 1 yil oncesine geri dondum:))

Back
X