- 29 Eylül 2015
- 854
- 544
- 23
- 36
Belki girer merdiven inip çıkmayı denedin mi ya da pilates topu ben kendimi normale çok odakladim umarım girerler bebisler kanalaÇatıya girmezse hiç suni vermeyecem dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki girer merdiven inip çıkmayı denedin mi ya da pilates topu ben kendimi normale çok odakladim umarım girerler bebisler kanalaÇatıya girmezse hiç suni vermeyecem dedi
Canım benim iki kızım sezeryan ağrım sancımda çok bebekte gelişimi hep önde idi son 12 aralık idi bir hafta önce gelecek oğlum kısmetseHayırlısı olsun canım neden bu kadar aceleci dr
ayy kızlarrr bizim tavşan ilk yaramazlığını yaptı bugun cok korkuttu anne babasınıDünden beri hareketlerinde yavaşlık vardı burayada yazmıştım hatta.Sabahta öğlene kadar devam etti bu hareketsizlik hiç yok diyemem ama minik minikti. Birde ben boyle kaygılıyken anne olan bir arkadaşım aradı ayy nasıl duruyorsun git hemen filan dedi bir tutuştumm soluğu hastanede aldım
Hastaneye gider gitmez cimcime hareketlere başladı
Çok şükür herşey yolundaymış ama benim kız cok şakacı olucak sanırım
![]()
Canım biz alışveriş olayını son haftalara bırakmıştık babamın kazası ve akabinde vefatı üzerine hiçbirşey almamıştım tamamladım bugün hasta bezim ve bebek bezi biberonuda eşim getirecek tamamdır birtek kendimi hazırlamam kalıyorHayırlısı olsun kendini yorma eksik hiç bitmiyor dikkatli olcanım
Gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin maşallahBizde dogduk 3000 kg.. Minik kızıma kavuştum.. Karın agrım var hafif kasılmadan kaynaklı.. Onun dışında iyiyiz
Canım daha çok bile alıyor benim 1 haftada 300 gram almıştı geçen cuma kontrole gittiğimdekızlar nst de çok sancım çıkıyodu biliyosunuz.geçen hafta hastaneye yatırmştı doktor,pazartesi günkü randevuda hiç ağrım çıkmadı çok şükür.enfeksiyon çıkmıştı bende,onun için antibiyotik vermiştir doktorum.onu içince geçti sancım.ama bebişimin kilosu 2.386 çıktı ultrasonda,biraz az geldi bana.doktorum da artık pek almaz,en fazla 2.500 doğar dedi,iyice moralim bozuldu.her hafta 100 gram ancak alır dedi ama inetrnette öyle demiyo, haftada 200-250 gram alır diyo
Anladım canım hayırlı olsun ins sag salim kavusunCanım benim iki kızım sezeryan ağrım sancımda çok bebekte gelişimi hep önde idi son 12 aralık idi bir hafta önce gelecek oğlum kısmetse
Gözün aydın olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah bir hafta biraz ağrın olur ama yürürsen yavaş yavaş ağrın azalırBizde dogduk 3000 kg.. Minik kızıma kavuştum.. Karın agrım var hafif kasılmadan kaynaklı.. Onun dışında iyiyiz
Gözünüz aydın cnm.Bizde dogduk 3000 kg.. Minik kızıma kavuştum.. Karın agrım var hafif kasılmadan kaynaklı.. Onun dışında iyiyiz
Canım benim yürümemde falan sıkıntı yok ama bebeğin gelesi de yok. Psikolojik olarak çok bunaldım sadece. Benim doktor 41 e kadar bekletiyor pazartesi son o yüzden.Canım dün hastanede nst girerken hamiş bir bayanla tanıştım 42 . Haftasında daha gelmemiş oda nstye girdi çıkışta yine karşılaştık kızmış bebişi dr hergün gelcen nst ye demiş ne açılması ne sancısı hiçbirşeyi yokmuş onu görünce halime şükrettim zayıf uzun boylu bir bayan fakat çok zor yürüyordu ben hiç şikayrt etmeyeyim dedim
Canım suyu yerinde. Nst ye girdim. Neredeyse hiç sancı çıkmadı. Daha önce 80 i vuran kasılmalar bugün 20-30 aralığındaydı. Çocuk benimle bildiğin alay ediyor. Doktor keyfi çok yerinde bi de güzel yatmış ki dedi Biz onun keyfini bozmayı biliriz dedi. Pazartesi son işte. Arada bi de cumartesi randevum var. Hayırlısı.Doktorda randevun vardi gittinmi ne dedi doktorun?
Gaziosmanpaşa hastanesine canımhangi hastaneye gıdıyosun sen canım
Gözünüz aydınBizde dogduk 3000 kg.. Minik kızıma kavuştum.. Karın agrım var hafif kasılmadan kaynaklı.. Onun dışında iyiyiz
Gözünüz aydınMerhaba arkadaşlar. Önceleri okumadım, ama aralığın ilk annesi benim galiba. 1 aralık salı günü saat 17:26 da kızım dünyaya geldi. Doktor amcamız yoğun olduğu için o saatte bizi aldı. Epidural oldum.operasyon başladıktan 6 dakika sonra kızım doğdu. Herşey şu anda yolunda çok şükür, eve geldik. Ama doğım sırasında ciğerine su kaçtığı için 2 gece yoğun bakımda kaldı kızım. İlk yürüme denemem de kızımın yanına çıktım. İlk kızımda ağrıdan hareket bile edememiştim. Anladım ki insan kendini mecbur hissedince sezeryan çok daha kolay. İlkinde ağrı kesici vurun diye yalvarırken bunda ağrım yok gerek yok dedim. Neyse uzun ve karışık yazdım. Siz de yavrularınızı sağlıkla kucağınıza alırsnız İnşallah.
![]()
Maşallahh cnmm kızına da sana daBizde dogduk 3000 kg.. Minik kızıma kavuştum.. Karın agrım var hafif kasılmadan kaynaklı.. Onun dışında iyiyiz
Gozunuz aydin. Anali babali buyusun.Bizde dogduk 3000 kg.. Minik kızıma kavuştum.. Karın agrım var hafif kasılmadan kaynaklı.. Onun dışında iyiyiz
Bu bebişler ne rahatına düşkünler ya :)Ben de dr dan geldim. Karnimda sizilar var diye sveiniyordum ama hic sanci cikmadi. Rahim agzi da kapali. Beklemeye devam :)
Tabiki tatlım :)Haberleşirizz iyi bir dr bulursak
Doğsun da oğlun görcem seni deevet lansinoh cnm silmeden emzirebiliyosın zaten sürdükten 2 saat max 3 saat sonra emziriyorum ben hastanede dr a da bebek hemşirelerine de sordum lansinoh görünce o en iyisi silmene gerek yok dediler
Acıdı tabi acımaz mı ben ilk gün sabah olduğu için aslında şanslıydım tam gün boyunca doğru emzirmeyi öğrenene kadar bebek hemşirelerine yapıştım her seferinde sonra gece ilk kez kendim tutturdum.
2. Gün sadece bir kez yardım aldım tüm gün becerdim. Bütün halesi siyah kısmın tamamını ağzına alması lazım.
Ben şöyle yapıyorum:
Baş parmak üstte diğer parmaklar altta yarım ay şeklinde elimi tutup memeyi kıstırıyorum ucu tamamen büzüştürüp ağzını açtığında yapışıyo sonra çektiğini hissedince memeyi bırakıp iki parmağımın arasında muhakkak burun delikleri açıkta olcak şekilde tutturuyorum.ne kdr açıklayıcı oldu bilmiyorum ama(
Eğer doğru emzirmezsek gögüs ucları yara oluyorbnm 1 tanesi yara olduk 2 tur sağdım onu bebek ememediği için süt doluyo rahatlatmak lazım memeyi.
Cnm uyudukça çenessinden hafif hafif dürtüyorum emmeye devam ediyo memede uyumayı çok seviyo bebişlerhemşireler ya çeneyi dürt ya ayakları demişti
Spinalde mi hissettin üff çok üzüldüm keşke genel yaptıraaydın sende zaten korkuların da vardı
İlk gün dikiş ağrıları geçmeyecek gibi olur 2. Gün çok daha iyi hissedersin. Kendini zorlamadan kısa kısa yürüyüşlerle atlatcan cnm. 3. Gün unutuyosun bile ilk günün ağrılarını. Parol vermişti bana dr eve çıkarken 10 günü geçti 2-3 gündür hiç içmedim mesela1 haftada dikiş ağrım kalmadı dün dr a gidince kadın şaşırdı sen mi 1 hafta önce sezeryan oldun nasıl yani diye
Daha çok yeni her şey az dayan Pınarcım.moralini bozma