• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Spinal sezeryan olan anneler deneyimlerini paylasabilir mi? Eger normal olmazsa sezeryani spinal istiyorum. Bebegimin ilk aglamasini duymak istiyorum. Birde sezeryan sonrasi normal dogum yapan var mi?

Bilmiyorum tatlım nasıl kakasi diye sordum iyi dediler. Nil nasıl kilo almaya basladimi fıstık
tamam canım nil iyi gibi sank, yanbakları azıcık dolmaya başladı ayşecim anneler öyle diyor ama bana hala küçücük geliyor bakalım büyüyecekler herkes erken doğan bebekler daha çabuk kilo alır ve toplar diyorlar efe ve nil çok çabuk toplayacaklar umarım bu arada benim eşimin adıda efe ve çokkkk sevdiğim isimlerdendir

Ya kızlar ben ciğere dokundum bişey olurmu kızkardeşim kurbanda et vermişti oda farkında olmadan ciğer vermiş buzluktan çıkarttım et diye çözüldü doğruyorum ne acayip etmiş derken bir baktım ciğermiş batıl inanç ama ben ona istemeyerek dokundum sizce böyle şeyler gerçekmi psikolojikmen heryerimde kaşınıyo dokunmamak için kızım şuramı kaşı kafayı yicem
Kasima bence

Sorma ya beni 1 kere aramışlığı yok doğum zamanı aklına gelir oldum insanların:KK67: zaten sinirliyim bir sinir var üzerimde doğum korkusumudur nedir birde sabrını zorluyorlar insanın :KK54: Kaşınanı kaşıyorum valla :-)
bence de içinde saklama bazen patlamak en güzeli dost düşman belli olur sakınma çak lafını geç sana değer veren böyle garip sorular sormaz zaten

Canım suyu yerinde. Nst ye girdim. Neredeyse hiç sancı çıkmadı. Daha önce 80 i vuran kasılmalar bugün 20-30 aralığındaydı. Çocuk benimle bildiğin alay ediyor. Doktor keyfi çok yerinde bi de güzel yatmış ki dedi Biz onun keyfini bozmayı biliriz dedi. Pazartesi son işte. Arada bi de cumartesi randevum var. Hayırlısı.

Peki pazartesi suni sancimi vericekmis.?hayirlisi olsun canim hersey yolunda gidiyorsa bir sorun yok demektir. Ay ne guzel gittin doktorun gordu bizim bu gavurlar turkiyedeki gibi degil yaa.. suan bebek kac kilo bilmiyorum inanirmisin en son ultrasonda 1800 kusurdu. Oda ekimin 13unde gordu en son offf offff

kızlar nst de çok sancım çıkıyodu biliyosunuz.geçen hafta hastaneye yatırmştı doktor,pazartesi günkü randevuda hiç ağrım çıkmadı çok şükür.enfeksiyon çıkmıştı bende,onun için antibiyotik vermiştir doktorum.onu içince geçti sancım.ama bebişimin kilosu 2.386 çıktı ultrasonda,biraz az geldi bana.doktorum da artık pek almaz,en fazla 2.500 doğar dedi,iyice moralim bozuldu.her hafta 100 gram ancak alır dedi ama inetrnette öyle demiyo, haftada 200-250 gram alır diyo
Tatlm benm bebek 37-38 arası bi haftada 320 gr almişti, neden almasın kı?

ayy kızlarrr bizim tavşan ilk yaramazlığını yaptı bugun cok korkuttu anne babasını:cry: Dünden beri hareketlerinde yavaşlık vardı burayada yazmıştım hatta.Sabahta öğlene kadar devam etti bu hareketsizlik hiç yok diyemem ama minik minikti. Birde ben boyle kaygılıyken anne olan bir arkadaşım aradı ayy nasıl duruyorsun git hemen filan dedi bir tutuştumm soluğu hastanede aldım:rolleyes: Hastaneye gider gitmez cimcime hareketlere başladı :KK35: Çok şükür herşey yolundaymış ama benim kız cok şakacı olucak sanırım :KK66:
He he :) kandırmıs sizi :)

Ben de doğuracağımı sandım bildiğin sancım vardı :KK43: ama hala bekliyorum

Evet arayana büşra nın yanına gidiyoruz demişler telefonu kapatmayı düşünüyorum yarın son gün bakalım doktorum ne diyecek

Saol canım dişim başım artk yoruldum inş yarın bi netliğe kavuşturur doktorum millete 3 gün daha beklicem bi 3 gün daha bi gün daha demekten sıkıldım sanki hesap vermek zorundayım herkes meraklı yahu

En iyisini yaparsin canm, baskalarini takma, anneni bile doğumhaneye girerken esin arasin bence.
Yarin güzel haberlerle gel tatlm:)

Ya kızlar ben ciğere dokundum bişey olurmu kızkardeşim kurbanda et vermişti oda farkında olmadan ciğer vermiş buzluktan çıkarttım et diye çözüldü doğruyorum ne acayip etmiş derken bir baktım ciğermiş batıl inanç ama ben ona istemeyerek dokundum sizce böyle şeyler gerçekmi psikolojikmen heryerimde kaşınıyo dokunmamak için kızım şuramı kaşı kafayı yicem
N'oluyomus ki ciğere dokununca?

Back
X