Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya benimkide yapıyor o yüzden sordum acaba normal mi diye bütün bebeklerde var sanırım bu durumLeylacım benimki arada yeşil kaka yapıyor çoğunlukla sarı ama ne oluyormuş yeşil yapınca![]()
Valla sorma hic niyetleri yok gelmeye :)Bu bebişler ne rahatına düşkünler ya :)
tamam canım nil iyi gibi sank, yanbakları azıcık dolmaya başladı ayşecim anneler öyle diyor ama bana hala küçücük geliyor bakalım büyüyecekler herkes erken doğan bebekler daha çabuk kilo alır ve toplar diyorlar efe ve nil çok çabuk toplayacaklar umarım bu arada benim eşimin adıda efe ve çokkkk sevdiğim isimlerdendirBilmiyorum tatlım nasıl kakasi diye sordum iyi dediler. Nil nasıl kilo almaya basladimi fıstık
Kasima benceYa kızlar ben ciğere dokundum bişey olurmu kızkardeşim kurbanda et vermişti oda farkında olmadan ciğer vermiş buzluktan çıkarttım et diye çözüldü doğruyorum ne acayip etmiş derken bir baktım ciğermiş batıl inanç ama ben ona istemeyerek dokundum sizce böyle şeyler gerçekmi psikolojikmen heryerimde kaşınıyo dokunmamak için kızım şuramı kaşı kafayı yicem
Şimdi gördüm mesajını onaylanmadıysa hala ben seni söyliyim. Profili gizli olanlar v.s. Onaylanmayabiliyor.Dün gruba katıldım canım. Ama hala onay gelmedi
bence de içinde saklama bazen patlamak en güzeli dost düşman belli olur sakınma çak lafını geç sana değer veren böyle garip sorular sormaz zatenSorma ya beni 1 kere aramışlığı yok doğum zamanı aklına gelir oldum insanlarınzaten sinirliyim bir sinir var üzerimde doğum korkusumudur nedir birde sabrını zorluyorlar insanın
Kaşınanı kaşıyorum valla
![]()
Kız nurco, 41 e kadar bekliycez die anlaşmadık mı, beni yalnız brakma bakayım :))Ne yalan diyim bende 40 a dayansin derim artik sezeryan aldiye yoruldum cunku
Oyyy minik kuzu gelmiş mi, hoş gelmiş :)Bizde dogduk 3000 kg.. Minik kızıma kavuştum.. Karın agrım var hafif kasılmadan kaynaklı.. Onun dışında iyiyiz
Gelir gelir az daha dayan :)Onemli degil cnm bnmidare eder ngn biraz daha iyiyim sabah fenaydimda simdi dus felan derkene kendime geldim azcik hafif sirt ve cati agrim var gelsin diye dua ediyorum ,)
gözün aydın zeynepcim sağlıkla gelmiş bebeğin darısı diğerlerinin başına diyelimBizde dogduk 3000 kg.. Minik kızıma kavuştum.. Karın agrım var hafif kasılmadan kaynaklı.. Onun dışında iyiyiz
Canım suyu yerinde. Nst ye girdim. Neredeyse hiç sancı çıkmadı. Daha önce 80 i vuran kasılmalar bugün 20-30 aralığındaydı. Çocuk benimle bildiğin alay ediyor. Doktor keyfi çok yerinde bi de güzel yatmış ki dedi Biz onun keyfini bozmayı biliriz dedi. Pazartesi son işte. Arada bi de cumartesi randevum var. Hayırlısı.
Tatlm benm bebek 37-38 arası bi haftada 320 gr almişti, neden almasın kı?kızlar nst de çok sancım çıkıyodu biliyosunuz.geçen hafta hastaneye yatırmştı doktor,pazartesi günkü randevuda hiç ağrım çıkmadı çok şükür.enfeksiyon çıkmıştı bende,onun için antibiyotik vermiştir doktorum.onu içince geçti sancım.ama bebişimin kilosu 2.386 çıktı ultrasonda,biraz az geldi bana.doktorum da artık pek almaz,en fazla 2.500 doğar dedi,iyice moralim bozuldu.her hafta 100 gram ancak alır dedi ama inetrnette öyle demiyo, haftada 200-250 gram alır diyo
Anladim canm, hayrlisi olsun, güzel haberlerle gel inşBenim iki kızım sezeryan canım yarın akşam altıda eşimi arayıp çağırmış cuma akşamı yatacağım kordonlarımı bağlatacağım sezeryan o yüzden canım
He he :) kandırmıs sizi :)ayy kızlarrr bizim tavşan ilk yaramazlığını yaptı bugun cok korkuttu anne babasınıDünden beri hareketlerinde yavaşlık vardı burayada yazmıştım hatta.Sabahta öğlene kadar devam etti bu hareketsizlik hiç yok diyemem ama minik minikti. Birde ben boyle kaygılıyken anne olan bir arkadaşım aradı ayy nasıl duruyorsun git hemen filan dedi bir tutuştumm soluğu hastanede aldım
Hastaneye gider gitmez cimcime hareketlere başladı
Çok şükür herşey yolundaymış ama benim kız cok şakacı olucak sanırım
![]()
Ben de doğuracağımı sandım bildiğin sancım vardıama hala bekliyorum
Evet arayana büşra nın yanına gidiyoruz demişler telefonu kapatmayı düşünüyorum yarın son gün bakalım doktorum ne diyecek
Saol canım dişim başım artk yoruldum inş yarın bi netliğe kavuşturur doktorum millete 3 gün daha beklicem bi 3 gün daha bi gün daha demekten sıkıldım sanki hesap vermek zorundayım herkes meraklı yahu
Bi çıkolata ye kendine gel gülom :)Bugün cok yoruldum kizlar iki hastane arasinda gidip geldim birde hava ayaz cok soguk rüzgarli öldüm bittim
Sonra yetmedi işkencem birde ağdaya gittim kıl tüy işlerini hallettim biz kadinlar ne kadar zor bir hayat yaşiyoruz ya![]()
N'oluyomus ki ciğere dokununca?Ya kızlar ben ciğere dokundum bişey olurmu kızkardeşim kurbanda et vermişti oda farkında olmadan ciğer vermiş buzluktan çıkarttım et diye çözüldü doğruyorum ne acayip etmiş derken bir baktım ciğermiş batıl inanç ama ben ona istemeyerek dokundum sizce böyle şeyler gerçekmi psikolojikmen heryerimde kaşınıyo dokunmamak için kızım şuramı kaşı kafayı yicem
Bnmki artk hiç yeşil yapmıyo yeşil olunca noluyoya benimkide yapıyor o yüzden sordum acaba normal mi diye bütün bebeklerde var sanırım bu durum