- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 133
- 36
Aynen cnm aynen esime diyorum hadi yapalim sende kolay dogum yapmak icin beni kullaniyorsun askim demezmi ayy bana bi gulme geldi krize girdimSon cıkarken kapiyi biz kilitliycez nurcan :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen cnm aynen esime diyorum hadi yapalim sende kolay dogum yapmak icin beni kullaniyorsun askim demezmi ayy bana bi gulme geldi krize girdimSon cıkarken kapiyi biz kilitliycez nurcan :))
cok sükür canim bu günlere, ne sıkıntılar cektin. Allah bundan sonra kızını sağlikli hayirli bir evlat olarak büyütmeyi nasip etsin.Slm kızlar kızım dünyaya geldi çokk şükür iyiyiz normal doğuma almışlardı beni alttan muayene etmek için bakınca doktor bebeğin kaka yaptığını anladı acil sezeryana aldılar
Ben de doğuracağımı sandım bildiğin sancım vardıama hala bekliyorum
Evet arayana büşra nın yanına gidiyoruz demişler telefonu kapatmayı düşünüyorum yarın son gün bakalım doktorum ne diyecek
Saol canım dişim başım artk yoruldum inş yarın bi netliğe kavuşturur doktorum millete 3 gün daha beklicem bi 3 gün daha bi gün daha demekten sıkıldım sanki hesap vermek zorundayım herkes meraklı yahu
Huu gerçekten son günün zorlu geçmişYarın yine mi işe gidiyorsun yani?
sıkma canını dicem ama işe yaramıycak dimi.. Eve gelip bacaklarını uzattığını, bir türk kahvesi yapıp kumandayı eline alıp zapping yaptığını, battaniyeyi üstüne çekip dışarda yağmur yağarken kanepede kestirdiğini hayal et
![]()
Kızlar oğlumuzu aldık kucağımıza çok şükür 3.600 doğdu biraz emzirdim herşey yolunda çok şükür
Kizlar yarin sabah prensesime kavusuyorum insallah. Sizlerden dua bekliyorum..
Arkadaşlar son nstmi oldum. Bir sıkıntımız yokmuş şükür. 11 aralık sabah 6'da yatışımız yapılacak.
Heyecan dorukta![]()
Hiç bir bilgim yok kanala girmeden sancı olurmu olmazmı suyu ve nişanı gelebilir ama sancı bilmiyorum tek dileğim ilk doğumu olan herkes normal kolayca doğum yapsın
Bizde dogduk 3000 kg.. Minik kızıma kavuştum.. Karın agrım var hafif kasılmadan kaynaklı.. Onun dışında iyiyiz
Slm kızlar kızım dünyaya geldi çokk şükür iyiyiz normal doğuma almışlardı beni alttan muayene etmek için bakınca doktor bebeğin kaka yaptığını anladı acil sezeryana aldılar
Bide folik vardi sanirimbacim kaldik biz dogurmiycaz ,)
Bir de ben varım. Hala ses seda yok. Gelen doğuruyor giden doğuruyor.Son cıkarken kapiyi biz kilitliycez nurcan :))
Boşuna olur dedi kanala girmeleri gerekiyordu ya gerci benimki çok hızlı kilo alıyor genetik devreye girdi Benim çatı kaldırmaz düşün ilişki de kemiğime çarpıyoruzAnladm cnm, benm dr kanala girmese de başini 37 de dondurdüğümde yapmişti,
Gerci simdi cidden gereksizmiş diyorum ben de, yukarilardA takılan bebek zaten normal doğamayacak ki
MaşallahMinik Yahya
Gözünüz aydın nasılsınız eva bebek nasılSlm kızlar kızım dünyaya geldi çokk şükür iyiyiz normal doğuma almışlardı beni alttan muayene etmek için bakınca doktor bebeğin kaka yaptığını anladı acil sezeryana aldılar
Bakalm bugun nst ye bsglanicm cikckmi sancim fkt sanmiyrm cadi kiz inatla gelmicm diyorBide folik vardi sanirimbacim kaldik biz dogurmiycaz ,)