• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Son cıkarken kapiyi biz kilitliycez nurcan :))
Aynen cnm aynen esime diyorum hadi yapalim sende kolay dogum yapmak icin beni kullaniyorsun askim demezmi ayy bana bi gulme geldi krize girdim ;))) adam hakli baktim gelecegi yok dedim belkinbu yntem iyi gelir yok oda banamisin demedi ufaklik gelmiyor ,)

benimde dun kontrolum vardi bebek kanala girmeye baslamis ama henuz dogum yakin gorunmuyo gununu tamamlicak heralde dedi 3200 gr olmus nst de sancim hep 20 25 lerdeydi bi sıkıntı yok yani beklemeye devam

Slm kızlar kızım dünyaya geldi çokk şükür iyiyiz normal doğuma almışlardı beni alttan muayene etmek için bakınca doktor bebeğin kaka yaptığını anladı acil sezeryana aldılar
cok sükür canim bu günlere, ne sıkıntılar cektin. Allah bundan sonra kızını sağlikli hayirli bir evlat olarak büyütmeyi nasip etsin.
Hadi bakalim darisi bize olsun:)

Ben de doğuracağımı sandım bildiğin sancım vardı :KK43: ama hala bekliyorum

Evet arayana büşra nın yanına gidiyoruz demişler telefonu kapatmayı düşünüyorum yarın son gün bakalım doktorum ne diyecek

Saol canım dişim başım artk yoruldum inş yarın bi netliğe kavuşturur doktorum millete 3 gün daha beklicem bi 3 gün daha bi gün daha demekten sıkıldım sanki hesap vermek zorundayım herkes meraklı yahu

İnşallah bugün netleşir durumunuz canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Huu gerçekten son günün zorlu geçmiş :KK67: Yarın yine mi işe gidiyorsun yani?
:KK19:sıkma canını dicem ama işe yaramıycak dimi.. Eve gelip bacaklarını uzattığını, bir türk kahvesi yapıp kumandayı eline alıp zapping yaptığını, battaniyeyi üstüne çekip dışarda yağmur yağarken kanepede kestirdiğini hayal et :KK68:

Saat onda işyerindeydim, birde de çıktım canım. :) Sonra da doktora gittim zaten. Eve gelene kadar yine saat beş oldu. Gitti böylece bir gün daha. :) Bugünü ilk gün sayarak bol bol yatmayı düşünüyorum. :)

Senin doktor kontrolün var bugün sanırım. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Hiç bir bilgim yok kanala girmeden sancı olurmu olmazmı suyu ve nişanı gelebilir ama sancı bilmiyorum tek dileğim ilk doğumu olan herkes normal kolayca doğum yapsın

Sağol canım güzel dileklerin için. Hepimiz için kolay ve sağlıklı doğumlar olsun inşallah.

Slm kızlar kızım dünyaya geldi çokk şükür iyiyiz normal doğuma almışlardı beni alttan muayene etmek için bakınca doktor bebeğin kaka yaptığını anladı acil sezeryana aldılar

Gözün aydın canım. Sağlıkla gelmiş ya kızın önemli olan o. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Anladm cnm, benm dr kanala girmese de başini 37 de dondurdüğümde yapmişti,
Gerci simdi cidden gereksizmiş diyorum ben de, yukarilardA takılan bebek zaten normal doğamayacak ki
Boşuna olur dedi kanala girmeleri gerekiyordu ya gerci benimki çok hızlı kilo alıyor genetik devreye girdi Benim çatı kaldırmaz düşün ilişki de kemiğime çarpıyoruz

Gözünüz aydın nasılsınız eva bebek nasıl

Kızlar yaa ben üşütmüşüm :( Boğaz'ım Şiş nasıl geçirebilirim önerisi olan var mi? Bi de hastalık erken doğuma sebebiyet verir mi kızıma bişi olur mu

Back
X