• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ben ozel oda jstedim. Eger hastane musait olursa iki kisilik oda verecekler esim de benimle kalacak. Onu kendim odemem gerekiyor ama yine de oyle istedim bakalim ne olacak

Bizde oyle bir ihtimal bile yok sigortan varsa ozel oda alabiliyorsun oda tek yatakli oluyor.diger secenek 2 kisilik oda ondada bir baska anne ve bebegi kalabiliyor oda buyuk sikinti bence :KK12:

Evet aynı sayılırız. Bakalım kim önce doğuracak? :KK66:
Senin bebeğin kanala inmiş mi canım?

Ekstra hiç birşey yapmadım. 6.aydan beri pilatese gidiyorum. Onun etkisi oldu mu bilmiyorum.

Maşallah canım. :nazar:
Suyun çok olması dert, az olması dert.
:KK68: Neyse bu günlere geldik ya. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız.

Araya zaman girince unutuluyor demek ki. Yine de hatırlarsın. Ya biz ne yapalım? Hiç birşey bilmiyoruz.
:KK70:
Inmis ama okadar ne sanci var ne acilma ne bise :) eger gelmezse bir hafta beklerz sonra hastaneye yatarsin dedi

Bizde oyle bir ihtimal bile yok sigortan varsa ozel oda alabiliyorsun oda tek yatakli oluyor.diger secenek 2 kisilik oda ondada bir baska anne ve bebegi kalabiliyor oda buyuk sikinti bence :KK12:
Anladim burda da yeni sayilir.. bir gece 50 euro odemen gerekiyo ama degiyor yani :) olsun hayirlisiyla gelsinler de odalar onemli degil

Yok canim ya sinir oldum 10.gündeyiz hâlâ düşmedi benim doktorda yıkamayin dedi siliyorum yağlıyorum ama yıkamanin yerini tutmuyor tum derimiz soyulmaya başladı gidığımız hafif isiliklendi saçımızda konaklar çıkmaya başladı kokacaz yakında

o sorun hiç olmadı bizim bebiş 15. gününde yıkadık zaten 12 gün küvezdeydi orda göbeği düşmüş. 32 derecenin altında normaldir. bütün verniksi emmiş vücudu ooh miişş yumuşacık sonra göz damlasına başladık çapaklanıyor 5 gün yıkamadık şimdi gün aşırı bi su döküyoruz nasıl seviyor suyu küveti dolduruyorum ensesinden tutuyorum içinde yüzüyor ara sıra bırakıyorum suyun üstünde kalıyor :KK70: daldırmak istiyorum suya ama cesaret edemedim ona hala işeyebilir suyuna malum bizimki çok pis :oops:

Bende dun baglandim 40 da falan cikti sancim bi tana 60 bi tane 50 cikti okadr tık yok dogurmucaz biz galiba :)
Inatlasiyorlr analariyla ayy sabah youtubeden videolar izledim oturdum deli gibi ahliyom cok ozledim ben kizimi nedenki gelmiyr bu cadi anacigini uzuyr o beni ozlemedimi. Sancim bnmde 1 yerde cikti sadece okadar tik yok cnm gelmicklet herlde sonuna kadar dayancklr

Back
X