- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
Sağol canım sende insallahHayırlısıyla kucağına almanı dilerim.
Ayy lohusa sendromu beni çok korkutuyor. Umarım hepimiz kolayca atlatırız.
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım sende insallahHayırlısıyla kucağına almanı dilerim.
![]()
Sağ ol canım, hep beraber sağlıkla gelsin bebeklerimiz.hayırlısı olsun canım bir an önce sağlıkla gelir bebeğin inşallah:)
Kalan yara kabuğuda zamanla düşer leylacim sen yine de kuru tut gobeğinicanım göbek bağımız 6. gün düştü bende 7. gün yıkadım çocuğu ama hala göbek deliğinde yara kabuğu var ya normalmi, acaba o siyah kabuk bu arada gönbek bağı düşmeden dr yıkamak yasak dedi sizin düşmedimi daha
![]()
Hadi yaaa...canım kanala girdiyse gelmesi yakındır. sancı ve açılmaya bakma sen. bnmde sancısız olmuştu :)
Maşallah Beyza 'ya çok tatlı.Bu da bizim Minik beyzamız ..
Ben ozel oda jstedim. Eger hastane musait olursa iki kisilik oda verecekler esim de benimle kalacak. Onu kendim odemem gerekiyor ama yine de oyle istedim bakalim ne olacak
Bebekten bebeğe değisiyor gece gündüz kavramına alışırsa 5,6 aylikken rahat edersin![]()
Vay vayyy kaderdaslarim benimBende varım kızlar dr dan geldim sancı çıktı ama sipa kanala girmemiş hala
Inmis ama okadar ne sanci var ne acilma ne bise :) eger gelmezse bir hafta beklerz sonra hastaneye yatarsin dediEvet aynı sayılırız. Bakalım kim önce doğuracak?
Senin bebeğin kanala inmiş mi canım?
Ekstra hiç birşey yapmadım. 6.aydan beri pilatese gidiyorum. Onun etkisi oldu mu bilmiyorum.
Maşallah canım.
Suyun çok olması dert, az olması dert.
Neyse bu günlere geldik ya. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız.
Araya zaman girince unutuluyor demek ki. Yine de hatırlarsın. Ya biz ne yapalım? Hiç birşey bilmiyoruz.
![]()
Anladim burda da yeni sayilir.. bir gece 50 euro odemen gerekiyo ama degiyor yani :) olsun hayirlisiyla gelsinler de odalar onemli degilBizde oyle bir ihtimal bile yok sigortan varsa ozel oda alabiliyorsun oda tek yatakli oluyor.diger secenek 2 kisilik oda ondada bir baska anne ve bebegi kalabiliyor oda buyuk sikinti bence![]()
Beni niye unuttun? Ben de varım. Ne açılmam var ne sancı.Vay vayyy kaderdaslarim benim![]()
folik
meltemcivil E Esmer54 B Basakfehmi hepimiz son dk dogurcaz herkesi dogurttuktan sonra
))
41 in sonuna kadar mı bekleyecek doktorun?Inmis ama okadar ne sanci var ne acilma ne bise :) eger gelmezse bir hafta beklerz sonra hastaneye yatarsin dedi
Maşaallah minik beyza ya güzel ömrü olsun inşaallahBu da bizim Minik beyzamız ..
Yok canim ya sinir oldum 10.gündeyiz hâlâ düşmedi benim doktorda yıkamayin dedi siliyorum yağlıyorum ama yıkamanin yerini tutmuyor tum derimiz soyulmaya başladı gidığımız hafif isiliklendi saçımızda konaklar çıkmaya başladı kokacaz yakında
Dr bile umutsuzdu bugün diyo bebeğin yeri rahat galibaVay vayyy kaderdaslarim benim![]()
folik
meltemcivil E Esmer54 B Basakfehmi hepimiz son dk dogurcaz herkesi dogurttuktan sonra
))
Evet cnm gelmk istemiyr nst ye baglnmk istemiyr kacip duruyor zilliVay vayyy kaderdaslarim benim![]()
folik
))
Ilk cnm daha son gun yapack heralde yada 16 snda benim cadi yine gelmiyr sancim cikmadi bklm ne zaman pes edickİlk doğumunmu canım ikincimi ikinciyse çatı yapmaz ilkse yapabilir oda bebeğin normal geliyorsa
Inatlasiyorlr analariyla ayy sabah youtubeden videolar izledim oturdum deli gibi ahliyom cok ozledim ben kizimi nedenki gelmiyr bu cadi anacigini uzuyr o beni ozlemedimi. Sancim bnmde 1 yerde cikti sadece okadar tik yok cnm gelmicklet herlde sonuna kadar dayancklrBende dun baglandim 40 da falan cikti sancim bi tana 60 bi tane 50 cikti okadr tık yok dogurmucaz biz galiba :)
Ben seviyorumda hatunu ama deli olcam yaa bitmek bilmiyor bu haftalar off off bekle bekle sanvi varmi diye vermedigim muayene parasi kalmadi yavvv bune boyle ,))) gelecekse gelsin yoksa buyuyunce slipleri ufakliga vercem odesin geri))
Massallah minnik beyzamiza gozunuz aydn cnmBu da bizim Minik beyzamız ..