• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
tatlım kaçış yok dün elime defalarca yaptı bugün beze yaptı
Leyloş ne kadar kaçsam da maksimum iki haftaya o malum şeyle karşılaşıcam, artık yavas yavas alişayım ben de :))
diye gülüp dalga< geçiyorum ama popomuz pişik olmuş maalesef ciğer gibi kızarmış yazık bakınca gözlerimden yaşlar aıyor anlatamam ve o malum kaka meltem gerçekten çok kıymetliymiş kuzum zoraki alışıyor insan:KK48:

Cok haklisin cnm bekliuoruz sabirla hersey insallah minnak gelince duzelir buyudukce buyuyor leblebi yutmus solucan gibi dolaniyorum ortalikta kendimi gordukce gulesim geliyor :KK66:
yok canım gülme inan doğum yapınca bütün ağrılar geçecek ve iyiki leblebi yutmuş solucan gibisin herkes sna a doğum sonrası gıptayla bakacak aa ne güzel zayıfladı diyecek

@nicki nick fani doğru mu hatırlıyor cnm, konu soothie emzik?

:KK70::KK70:ilahi, Allah da seni güldürsün baco!:KK70:

benim için de dua et,bnm için de! gününden önce doğurayım diye!

Noldu kuzum niye sinirlendin bakim?:110:

Savulun uleeeyn, önce ben doğurcam!:KK34:
ben adamı öyle güldürürm işte
tabiki de dua ecxderim foligim
ama maalesef önce ben doğurdum kızlar yaa keşke azıcık daha kalaydı içimde belki daha kilolu bir bebiş olurdu yaa

Niye kızıyor mu ki

Niye kızıyor mu ki sanki bade kaka yapmayacak mı:KK48: bebeginin kakasi kaka gibi gelmeyecek bile bence boşuna büyütüyorsun gözünde meltemcivil meltemcivil :KK45:
yok tatlım ya kızmıyor biz melteme takılıyoruz bu konuda ondan ayy oda badenin hastası olacak tabi ya biz nasıl hastası olduk kızlarımızın

Maşallah nil bebişime :nazar:
Aynen çok seviyolar ilgiyi şimdiden yandıkk:KK48:

Kaka muhabbetine bekleriz Gülaycıım:KK53:

Leyla ile ben her gece meydanı boş bulup takılcaz :KK70:
Bilimum kaka çiş süt gaz meseleleri masaya yatırılır leylam355 leylam355 :KK70::KK73:

Geçmiş olsun cnm, iyi olmanıza sevindim :KK19:

Ahh ahh çok düşünmekten oluyoo bunlar hepp :KK51:kendimden biliyorum

Az kaldııı folikimmm sabret az daha oğluna kavuşunca geçecek her şey bü bakıyosun her şey anlam kazanmış :oops:

Ben 0 beden almadım 2850 gr olduğumuz halde. 1 bedeni hafif kıvırıp üst kısmını öyle takıyoz hastanede gösterdikleri gbi. Korktum küçük olur sıkar fln diye

Kız meltem kakaları hiç öyle korkunç değil bende öyle sanıyodum :KK48:
Mamayla ne olur bilmiyorum daha hiç mama vermedik ama şu an altın sarısı miniş miniş parçacıklar çoğu zmaan kokusuz :KK53:
Yalnız byük insan gbi gaz çıkarıyolar o ses nasıl çıkıyo anlamıyorum gece beşiğinde ytarken zort zort seslere uyandım baktım iki ıkınıyo çıkarıyo az kaldı eşimden şüphe etcektim ıkındığını görmesem poposuna sağlık tamam da dışarda olsak zan altında bırakır bu bebişler :KK70::KK70:
çok keyifçi bir bebek bu ya anlatamam
ya evet artık konumuz değişti diğerlerini de iştahla yanımıza bekliyoruz çişş, kaka, gazzz, kuzmuk çamaşırdan kakalar nasıl çıkar ayy ben ne yedimde bebeğime gaz oldu acaba sohbetleri bizden sorulur artık
denşizcim mama verince hafif yeşil yine sulu bir kaka oluyor ve dehşette kokusu oluyor:KK70:ama bana çok güzel geliyor o koku yaa psikopatça deme ama güzel kızımın kakası iştee banane:KK30::KK70:

Ay kızlar bu öksürük öldürecek beni gece bi öksürük tuttu tamam dedim bebek kendiliğinden dogacak o derece zorlandim.
Çarşambaya kadar iyileşirim insallah yoksa yine ertelerler sezeryani cunku yapilsa bile öksürükle dikiş falan patlar yani

Ay kızlar bu öksürük öldürecek beni gece bi öksürük tuttu tamam dedim bebek kendiliğinden dogacak o derece zorlandim.
Çarşambaya kadar iyileşirim insallah yoksa yine ertelerler sezeryani cunku yapilsa bile öksürükle dikiş falan patlar yani
Aynıyız Çarşamba kontrolüm var 38+5 olucam acil iyileşmem Lazım :(

Kizlar bi sorum olcak bebegine mama verenlere oglum dunden beri kakasini yapmadi mamadan mi kaynaklaniyo acaba hero baby veriyorum degistiriyimmi mamayi

Kızlar hani bana Ayrıntılı ultrasona gittiğim doktor tahmini doğum tarihini 10 gün önceye çekiyoruz Demişti ya sonra benimki de yok biz Sat a göre bakacağız Demişti... Böyle zaman yaklaşınca iki tarihle arada kaldımmm:) Erkene Çeken doktor haklı olsa olmaz mı yaaa :) böylece 4 gün kalmış olacak:KK45:
Bu aralar en büyük sıkıntım burnummm! Hiç nefes alamıyorum, burun bandı takıyorum vs ama nafile. Bir de ben eskiden burnundan nefes alamayan biriydim ameliyat oldum da 5 senedir rahatımo_O alışkınım yani güya, ne kadar kapandıysa şimdi Sıfır nefes. Şişti de şişti içi :KK53: Su içerken boğulacağım zannediyorum:KK70:

Kizlar bi sorum olcak bebegine mama verenlere oglum dunden beri kakasini yapmadi mamadan mi kaynaklaniyo acaba hero baby veriyorum degistiriyimmi mamayi
canım bende mama veriyorum ama aynı mama değil bence dr na danış sana vereceği farklı bir tavsiye vardır birde bana şöyle demişti dr kaka değilse de çiş yapıyorumu ona bak çiş yapmaması daha riskli bir durummuş

14 gunluk bugun cnm insallah gecer oturamiyorum hala
Ayy çok geçmiş olsun tekrar. Biraz daha sabır. Geçecek canım.

12 saat suni sanci cektim sonra dogurdum amandogumdan sonra bayilmisim :KK66: suni sanci bana gore cok aci kendi sancini bekleyip dogurmak daha iyi olur die dusunuyorum
Senin daha günün varmış. Niye erkenden suni sancı verip doğum yaptırdılar? Bir sorun mu vardı?

Geçmiş olsun canım. İnşallah geçer. Geçmezse de telaş yapma. Daha zamanın var. Biraz daha ertelense sorun olmaz.

Kızlar hani bana Ayrıntılı ultrasona gittiğim doktor tahmini doğum tarihini 10 gün önceye çekiyoruz Demişti ya sonra benimki de yok biz Sat a göre bakacağız Demişti... Böyle zaman yaklaşınca iki tarihle arada kaldımmm:) Erkene Çeken doktor haklı olsa olmaz mı yaaa :) böylece 4 gün kalmış olacak:KK45:
Bu aralar en büyük sıkıntım burnummm! Hiç nefes alamıyorum, burun bandı takıyorum vs ama nafile. Bir de ben eskiden burnundan nefes alamayan biriydim ameliyat oldum da 5 senedir rahatımo_O alışkınım yani güya, ne kadar kapandıysa şimdi Sıfır nefes. Şişti de şişti içi :KK53: Su içerken boğulacağım zannediyorum:KK70:
Geçmiş olsun canım. Nefes alamamak çok kötü :(
Senin sezeryan mı olacak?

Canım riskli bir durumun yoksa bekleyebildiğin kadar bekle sezeryan için kendi doktorunu dinle erken gelmesi daha sıkıntı bırak çıkmaya iyice hazırlasın yavrucak kendini ben o yüzden çok üzülüyorum benim kuzuma 2 hafta önce geldi doğalı 13 gün oldu yeni yeni toparlanıyoruz normalde bu ara doğması gerekiyordu...hem emin ol o doğduktan sonra senin hasta olman daha büyük sıkıntı yaratıyor onun bakımı emzirme uyku aman hastalık bulaşmasın derdi..

Back
X