• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hepinize selamlar elim yuzum sis

meltemcivil meltemcivil tatlim snde cok bekleme gunun geldiyse yat sende ;)

Eklentiler

• 20151207_100941.webp
    20151207_100941.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 129
Selam. Doğuran güzel anneler güle güle büyütün bebeklerinizi. Allah bağışlasın hepimize. Ben de son 2 hftadayım. Çamaşor yıkama işlerini bitiriyorum bugun. Hastaneme gidip anestezist ile görüşeceğim. Epşdural sezeryan mı genel anestezi mi o karar aşamasındayım. Her doğum kendine özel farklı, her anne ve her bebek gibi. Asla karşılaştırmamak lazım biliyorum ama burada okuduklarım da çok faydalı oluyor. Önceki tecrübemden söylüyorm; bebejler 1 aylık olunca bir disipline geçin kızlar, her memeyi 20 dakka emsin alın sonra. Yoksa emzik yapıyorlar memenizi, çok sıkıntı olabiliyor. Ben im oğlumun bütün gece mememde ıyuduğunu bilirim. Kafayı yiyodum. Herkese sevgiler. Meltem ve folik sizi özellikle heyecanla takp ediyorum

Walla ya sana diyodum kendim cekmedm Aslnda içinde kan olmasi gerektiğini düsündüğüm için, pek sallamadm değildir die. Ama simdi @suul kan olmasi gerekmiyomus deyince acaba nısan mıydı demeye baskadim ben de
Bnmki degildi herlde ne sanci vr ne suyum geldi cnm gerci gecte geldigi olurms ama bnmkide kanli,degildi beklemedeyz bebisin kac kilo oldu tatlm topladimi

Günaydın herkese.millet doğurdu ne güzel.ben ve dogurmayan tüm annelere Allah kolay doğum nasip etsin.bebek kanala inince kaç günde doğum oluyo acaba.bebegim tersti.gecen hafta döndü.şimdi normal olacak insallah.
Amin ins cnm ben kizimi 1 ay oldu nerdeyse gormedim 16 snda 1ay olck bilmiyrm dondumu,donmedimi iple cekiyrm o gunu gelsede gorsem kizimi bir bilgm yok cnm

Merhaba ben de Kasım annelerinden buraya transfer oldum 28 kasım beklenen doğum tarihiydi ama biz hala bekliyoruz dün nişanım geldi bakalım bugun Dr ne diyecek şaka gibi 9ay 19gündür hamileyim :KK70:
Bnm esimde 9 ay 20gnlukken dogmus 5 bucuk kilo dogmus birde anam senin isinde zor cnm ins gelmstr dogum zamanin alir yani ins

Evet yaaa bizi unuttunuz.
:mad:

Ooooo süpermiş. Darısı bizim başımıza. :KK66:

Hayırlı olsun canım. Güle güle oturun. Son anda biraz kötü olmuş. Ama bunda da vardır bir hayır. Evin küçüktü zaten. Şimdi rahat edersin.
evet ya kusura bakmayın kızlar ama yakında sizde aramızda olacaksınız az kaldı

ayy maşallah canım :) benimde bebeğim iki hafta önden gidiyor şuan 36+3 oldum bakalım iyice bebeğim ve karnım büyüdü yaaaaaa iri bir bebek zaten:)

Selam kizlar ben bu sabah saat 10 59 da dogum yaptim normal dogum oldu 2 ikinista dogdu bebegim cok sukur saglikli 4500 kg bir oglum oldu beni dusunen herkese sevgilerimi iletiyorum @archi_84 canim seninde bebegin hayirli ugurlu olsun sonunda dogurabildik kader arkadasim umarim hersey yolundadir. Aklimdasin surekli :KK68:
maşallah canım Allah analı babalı büyütsün :) normal doğum ve kolaylık bizede nasip olsun:)

Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun. Kolay bir doğum olmasına da ayrıca sevindim. Benim çok zor bir doğum oldu. Her 2 doğum tipini de yaşadım. Karnımda dikişlerim acıyor çok. Olsun bebeğim sağlıklı ya gerisi önemli değil. Forumdaki diğer mesajları okuyamıyorum. İnternetim çok yavaş. Yarından itibaren evdeyiz. Daha sık görüşebiliriz umarım. Herkese sevgiler.
canım gözün aydın hayırlı olsun bebeğin senin doktora gittiğin gün sezeryan iki kişi birde halen sunı sancıyı bekleyen vardı ben sensindir düye düşündüm benimde kontrolum vardı o gün. neyse bebeğini kucaüına almışsın ya hayırlı olsun meleğine Allah uzun ömürler versin:)

Herkese gunaydin arkadaslarr;

Ben cok uzun zamandir hic yazamadim, bazi arkadaslar dogum da yapms Allah anali babali buyutsun insallah darisi bekleyenlerin basina.

Benim de normalde daha gunume var ama bebisim 10 gundur kilo almiyor:( 2800 kiloda kaldik. Doktor da yarin alttan muayne yapicak eger acilma varsa dogumu baslatirim dedi bebek icerde mutlu degil demektir dedi, kilo alimi durdugu icin.tehlikeli olabilirmis, bebek strese girebilirmis.. disarda buyumesi daha dogru dedi.

Buyuk ihtimal de sezryana alir gbi geliyo erken alirsa. Hep.normale hazirdim halbuki. Hayirlisi olsun tabi hepimiz icin.

Boyle bisey basina gelen var mi? Uzuldum kizim zayif kaldi dye.oysa cok guzel beslendim 9 ay. :(:KK43::110::eek:

Benm doktorum da hemen sezeryan yapma meraklisi değil zaten, dediğin gibi cogu dr 40 dolunca daha beklemiyor, benmki 41 sonuna kadar bekleyecegiz dedi ama işte 42 ye kadar bekleyıp beklememe kararını bana bırakıyor Ben de kararsz kaldm acıkcasi :KK43:

Valla bilemicem hayirlisi neyse o olsun canim. Eger bebegin suyu falan yerindeyse doktorun bekleyebilirsin diyorsa bekle.

maşallah canım Allah analı babalı büyütsün :) normal doğum ve kolaylık bizede nasip olsun:)

Insallah butun hamilelere duami ettim zaten Allah tum isteyenlere nasip etsin tum bekleyenlerede kolay dogumlar nasil etsin. Hepimiz saglikla alalim yavrularimizi

Benim bu 3.bebegim ve inanilmaz yoruldum. Kemiklerim agriyor, belim felaket. Sabah yataktan bile zor kalkiyorum. Insallah saglikla ve zamaninda dogar bebeklerimiz ama 41 deyince bir daraliyorum:KK17:
Bugün 40+3 oldum artık ben de çok zorlanıyorum canm muayeneden sonra yine sancım başladı ama kesilecek diye korkuyorum bekliyorum bu sefer gelse artk ya yoksa cuma ya da cumartesi ilaç denemesi suni filan yapılacak olmazsa sezeryan Sen tecrübelisin ne güzel ben ne olacağını da bilmiyorum anca sabırsızca bekliyorum

Back
X