- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Sarıya yakın bi renkti cnm, yumurta akı gibi degildiMeltemcim dün senin akintin yumurta akı gibi miydi ve renksiz miydi bana da oldu bir anda pit diye geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sarıya yakın bi renkti cnm, yumurta akı gibi degildiMeltemcim dün senin akintin yumurta akı gibi miydi ve renksiz miydi bana da oldu bir anda pit diye geldi
Bence senin ani olacak meltem içime öyle doğuyorÇok spor yaptığın için kasların esnek olabilir ağrı eşinde yüksekse belirtisiz başlar bakarsın sancıların illa su gelicek diye bir şey yok su gelmeden olan doğumlar daha kolay oluyormuş diye okumuştum
![]()
Anladim canım akşamdan beri hafif sancılara var acaba nişan mi dedim gerçi renksiz ama dün sana yazmıştı birisi renksiz de olabilir diye o yüzden sordumSarıya yakın bi renkti cnm, yumurta akı gibi degildi
Meltem nolur strese girme senin bebeğinin kilosu yüksek değil ki bekleyebilirsin her an olabilirartık kocaman bebiş içimizdekiler onlarda bizimle aynı duyguları hissediyor strese girme sevdiğin müzikleri dinle küveti doldur içine sevdiğin aromaları koy mum yak sakinleştir kendini birde konuş bebeğinle strese girmesin bende çok işe yarıyor
![]()
Kurabiyeden bahsediyorum ben uçmuşum kurabiyeyi onlar yapsın ne işleri var benim ağdamla kendim yapıcam başkasına utanıyorum
Bende açlığa dayanamıyorum miğde bulantısı mahvedicek beniAyy ayy gelsn su vakit o degilde ben kac saat nasil ac kalacagim onu dusunuyorum
Valla benm, benmki nişan değildir die sallamadm, agri yok sızı yok, nişan gelse nokur gelmese nolur :))Anladim canım akşamdan beri hafif sancılara var acaba nişan mi dedim gerçi renksiz ama dün sana yazmıştı birisi renksiz de olabilir diye o yüzden sordum
Evet meltem sorma kafa iyice gitti bende yaYa ayla durmaksizin bi on dk güldürdün beni, milete kendi yiyecekleri ağdayı da yaptrdin sonunda :))
İlişkiyi elden bırakma baco, normal doğumda faydasını görürsün. Perine masajı da yapabilirsin üşenmezsen.Yüreğimi hoplattınevet tekrar başlayalım sonuçta cok lezzetli ve mübarek yiyecek hiç itirazım olmaz
hurma çekirdeğinin 1 tanesini cüzdanıma koydum bereket getirsin diye atma sende oyle yap
Ben hareket olarak bol bol yürüyorum ve asansör kullanmıyorum daha napıyım bilemedim kilosu engel olucak diye korkuyorum normal doğuma
![]()
ay senin 19 günün kalmış, görünce içim gıcıklandı, 19 aralığı çağrıştırdı bana, alerji oldum 19 sayısınaSende bu kervandan gidiyon he cnm heyecan yapma cnm bk,ne guzel bebegne kavusucksn hadi bklm efe bey geliyr he yarin
Kurabiye miKurabiyeden bahsediyorum ben uçmuşum kurabiyeyi onlar yapsın ne işleri var benim ağdamla kendim yapıcam başkasına utanıyorum
@DuruveAnnesi hala net değil cnm tahlil sonucuna göre ertelenme ihtimali vardı en son.Kızlar yarın planli 3 doğumumuz var dimi
efe keremin annesi @DuruveAnnesi
gulsrht
Hepsini öpüyoruuuuuuzzzzzz :) ve yarın cok cok güZel haberlerini bekliyoruz :)
Ayyyy kavuşuyorsun ne mutlu :)) içini ferah tut canım. Çok güzel geçecek, bir bakacaksın oğluş kucağında hasret bitecekKuzucum yarin 11 30 da dogum sezeryan bu dr da aynini dedi bizde riske atmak istemedik
Ayyy ne bileyim boyle konusulunca ozendim biKız ozenilecek bisey mi![]()
Ay o kadar bekledik ins sezeryan olmayızValla benm, benmki nişan değildir die sallamadm, agri yok sızı yok, nişan gelse nokur gelmese nolur :))
Haklısın.Birde söyle düşün belki kardes istemeyeceksiniz badeye yaşamın boyunca hsmileliginin son günleri tadını çıkarmaya çalış esinle hamile fotografı cekindin mi meselaEvet dr um da aynı seyi soyledi, stres olmadan sakince beklemeliymişim ama en en son 11 gun kaldi artık, gelmezse sezeryan olacak mecburen ve ben nedense hıc ıstemiyorum sezeryani![]()
Inşallah canım :)Sezeryan bnm de. çok şkür aksiliklerini hiç yaşamadan atlattık.
Bnde günde 1 pakete yakın içiyodum hamile olduğumu öğrenince bıraktım, herkes şok oldu :))) türk kahvesi de günde 1 tne serbestti onu bile içmedim doğru dürüst
Emziriyorum diye başlamak istemiyorum sigaraya , inş sende başlamazsn cnm![]()
Ayyy ne bileyim boyle konusulunca ozendim bigercegiyle tanisinca fikrimi tekrar yazarim
![]()
Boşver nişani sözüValla benm, benmki nişan değildir die sallamadm, agri yok sızı yok, nişan gelse nokur gelmese nolur :))
Bizi öldürmeyen herşey güçlendirirAyy gözün aydin canm :))
Suni sanci nasildi, cok merak ediyorm.
İnşaallah güzel haberler veririz :)Kızlar yarın planli 3 doğumumuz var dimi
efe keremin annesi @DuruveAnnesi
gulsrht
Hepsini öpüyoruuuuuuzzzzzz :) ve yarın cok cok güZel haberlerini bekliyoruz :)
Dogumdan sonrada tam kadro buradayız hee kaytarmak yokPanik heyecan şaşkınlık hepsi için son 16-17 saat :) sonra minnaklar kucaktakime benziyor meraktayım:)