2015 Aralık ayında hamile olduğunu öğrenenler :)

Benim ki cok yeniymiş 21.7 idi sonra tam olarak ikiye katladı. Su an kac bilmiyorum salı günü randevum var Can'ım keseye bakılacak artık. Benim adetime yaklaşık 10 gün vardı. Sende kac çıktı ?
Benim ilk 80.79 çıkmıştı canım geçen hafta pazartesi yani ayin 28 inde öğrendim minigimi benim adetim düzensiz adet belirtim vardı baştan sonra belirtiler yok olunca suphelendim

Aynıyız o Zaman orantıya bakınca. Dikkat etmeye çalışıyorum ama su an 58 kiloyum yürüyüş yapmama rağmen bakalım ne olacak :)))
Hayırlısı insaAllah canım. Ya ben şuan çok kötüyüm çift rahim le ilgili bazı şeyler okudum ve suan ağlıyorum çok korkuyorum çok.. doktorlarınıZa çift rahimi sorabilir misiniz lütfen bilgiye ihtiyacım var

Oncelikle guzel dularin icin tsk ederim.cnm.rabbim kimseyi evlat acisiyla sinamasin.rabbime sonsuz sukurler olsun bi can dha nasip etti.hayirlisiyla dunyaya getirmekte nasip olur.dualrinizla insallah.rabbim size de hayirli saglikli bi gebelik nasip etsin kucagniza almak nasip olsun insallah.gelismelerden benide haberdar edersen sevinirim dualrda bulusmak dilegiyle hayirli cumalar.

Evet bugün öğrendim doktor öyle dedi ve tek dediği erken doğum ama internette hep düşük yazmışlar çok korkuyorum
Su an Almanca bir forumda okudum kadının su an oğlu 17 yasinda ve normal dogum yapmış sağlıklı bir şekilde. 2016 dayiz Rabbim Rahmi'ne düşürmüş, bol bol dua et ben inanıyorum sorunsuz bir şekilde dünyaya getireceksin. Doktorlar her zaman haklı çıkmıyor

Amiin insaAllah yavrularimizi sağlıklı sıhhatli kucagimiza alırız doktor bana çift rahimin var dedi çok korkuyorum lütfen dua edin bana doktorlarıniza lütfen bi sorun benim icin

Canım Allah razı olsun senden Rabbim evlalarimizi sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin inşaAllah dualarınizi eksik etmeyin benden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…