- 7 Eylül 2015
- 2.482
- 2.375
- 53
- Konu Sahibi ismetbeyinbiricikhanimi
-
Daha iyi bir haberim var bir kadın ikizlerini dünyaya getirmiş, çift rahimle, burda asıl zorluk hamile kalabilmekmis oyle okudum. Almanlarda daha cok örnek var sanırım çoğu sorunsuz anne olmuş. Dua edicem bende üzülme herşey yolunda gidecekCanım Allah razı olsun senden Rabbim evlalarimizi sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin inşaAllah dualarınizi eksik etmeyin benden..
Lütfen dua et bana öğrendiğimden beri ağlıyorum çok korkuyorum insaAllah minigimé sağ salim kavusurumDaha iyi bir haberim var bir kadın ikizlerini dünyaya getirmiş, çift rahimle, burda asıl zorluk hamile kalabilmekmis oyle okudum. Almanlarda daha cok örnek var sanırım çoğu sorunsuz anne olmuş. Dua edicem bende üzülme herşey yolunda gidecek
Allah razı olsun canım evet minnakımın kesesinide gördüm ama çok minikti doktorum tekrar beta istedi 909 olan değerim 1901 olmuş çok şükür yine 2 kat katlamış çok güzel bi sorun yok dedi pazartesi salı daha ne görürüz dediOyyy maşallah canım benim Rabbim sağlık sıhhat hayırlı gebelikler nasip etsin hepimize çok sevindim inşaAllah hayırlısıyla keseyi sonra da pit pitlari duyarsınız insaAllah
Çok sevindim canım hayırlısı olsun inşaAllah Rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsinAllah razı olsun canım evet minnakımın kesesinide gördüm ama çok minikti doktorum tekrar beta istedi 909 olan değerim 1901 olmuş çok şükür yine 2 kat katlamış çok güzel bi sorun yok dedi pazartesi salı daha ne görürüz dedi
merhaba, bende oldu çok korktum hatta ama doktor Progestan in ( vajinal kullanıyorum) o yüzden vajinada tahriş yaptığı solediHamilelik ismi yazınca hemen zaten pembe logolu karnında kalp olan program onda bi çok şey var.bi de kızlar bu dönemde pembe akıntısı olan var mı?
hayırlı olsunCanım kesemizi gördük çok şükür insaAllah kalp atışlarımizi da 10 gün sonra duycaz nasipse. Yaa çok başka bi duygu çok farklı çok Rabbime bin şükür çok şükür bizlere bu duyguyu yaşatıyor inşaAllah sağ salim kucaklarimiza da alırız yavrularimiz
amin canım aminn Allahım herkesin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın . bu arada yeni okudum, çift rahim için korkma . içini ferah tut.Bilmiyorm canım ama doktorun bebeği riske atacak birsey yapmaz. Çok şükür keseni görmüşsünüz inşaAllah pit pitlarini da duyarsınız Rabbim inşaAllah hepimize bu mutluluğu yaşatsin sağ salim alalım bebeklerim izi koynumuza
çok çok cokk garip duygu onu görmek :) yıllardır o ekranda bitmek bilmeyen listelerini görür " çocuğum olmayacak yanı " diye baslardim ağlamaya ve eve gelene kadar ağlardim. Ama bu sefer ekranda elimi gezdirdim ve " çok sukur " diye diye ağlayarak geldim eve. Çok sukur Allahıma mutluluk gözyaşlarıyla çıkıyorum artik doktordan.14 Ocak kese günüm kızlarrr bı turlu vakıt gelmıyor
Ne güzel canim Rabbim kucaginizada almayı nasip etsin bizede inşallah hep guEl haberler duymayı nasip etsinçok çok cokk garip duygu onu görmek :) yıllardır o ekranda bitmek bilmeyen listelerini görür " çocuğum olmayacak yanı " diye baslardim ağlamaya ve eve gelene kadar ağlardim. Ama bu sefer ekranda elimi gezdirdim ve " çok sukur " diye diye ağlayarak geldim eve. Çok sukur Allahıma mutluluk gözyaşlarıyla çıkıyorum artik doktordan.
Amin canim hepimiz insaAllah miniklerimizé sağlıklı sıhhatli kavuşalim. Dua et canım bize insaAllah bebeğimi Rabbim koruramin canım aminn Allahım herkesin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın . bu arada yeni okudum, çift rahim için korkma . içini ferah tut.
Kuzum insaAllaj Rabbim bebeklerimizé kavustugumuzda sevinç gözyaşları dökmeyı de nasip etsin bizlere. İnşaAllah canım kuzucuklarım iz bizimle olacak sağlıklı sıhhatli burdan miniklerimizin resimlerini paylaşacagimiz günler gelecek Rabbimin izniyle..çok çok cokk garip duygu onu görmek :) yıllardır o ekranda bitmek bilmeyen listelerini görür " çocuğum olmayacak yanı " diye baslardim ağlamaya ve eve gelene kadar ağlardim. Ama bu sefer ekranda elimi gezdirdim ve " çok sukur " diye diye ağlayarak geldim eve. Çok sukur Allahıma mutluluk gözyaşlarıyla çıkıyorum artik doktordan.
amin canım amin.. O günleri de görürüz ins . Allahım herkese öyle gözyaşı doktursun :)Kuzum insaAllaj Rabbim bebeklerimizé kavustugumuzda sevinç gözyaşları dökmeyı de nasip etsin bizlere. İnşaAllah canım kuzucuklarım iz bizimle olacak sağlıklı sıhhatli burdan miniklerimizin resimlerini paylaşacagimiz günler gelecek Rabbimin izniyle..
Amin canim inşaAllah o günleride göreceğizamin canım amin.. O günleri de görürüz ins . Allahım herkese öyle gözyaşı doktursun :)
Canım duydunuz mu pit pitlari. Bize de dün 10 gün dedi 9 günümüz kaldı inşaAllah 9 gün sonra bizde gideceğiz pit pitlarimizi duymaya insaAllahGünaydın kızlar bizde bugün kalp atışları için gidicez bi haftadır vakit sanki geçmedi bugün inşallah iyi geçer
Merhabalar canım öncelikle minigin hayırlı olsun ve Rabbim sağ salim minigine kavuştursun. Mide bulantısı için se şunu demek istiyorum gorumcem ikinci bebeğine hamile ilk gebeliğinde de simdikinde de hiç bulantısı olmadı maşaAllah turp gibi oğlu varMerhaba hanımlar :) bende hamile olduğumu 30 Aralık sabah 4 te öğrendim. Adetimin 25 Aralıkta gelmesi gerekiyordu. Geciktiğim halde test yapmadım çünkü gecen ayda 10 gün gectikten sonra kırmızıları gördüm .Eşim dayanamayıp idrar testi almış işe gitmiş.gece gelince yapalım testi olsun bitsin deyince dayanamadım ve testi yaptık. sonuç pozitifinanamayip 4 gün sonra terarladik :)
Daha doktora gidemedim pazartesiye randevu aldim. Ins. Sağlıklıdır.
Birde ben hic mide bulantisi yaşamıyorum. Sadece halsizlik, mide yanmasi ve yorulduğumda bel ağrısı çekiyorum. Mide bulantısı olmaması normal mi sizce ? Bazı yerlerde mide bulantisi herseyin yolunda gittigini gösterir yazıyordu.
hayırlı olsun canım benim.:) bende 25 aralıkta öğrendim hala mide bulantisi yok ama halsizlik ve sürekli uyuma isteği varMerhaba hanımlar :) bende hamile olduğumu 30 Aralık sabah 4 te öğrendim. Adetimin 25 Aralıkta gelmesi gerekiyordu. Geciktiğim halde test yapmadım çünkü gecen ayda 10 gün gectikten sonra kırmızıları gördüm .Eşim dayanamayıp idrar testi almış işe gitmiş.gece gelince yapalım testi olsun bitsin deyince dayanamadım ve testi yaptık. sonuç pozitifinanamayip 4 gün sonra terarladik :)
Daha doktora gidemedim pazartesiye randevu aldim. Ins. Sağlıklıdır.
Birde ben hic mide bulantisi yaşamıyorum. Sadece halsizlik, mide yanmasi ve yorulduğumda bel ağrısı çekiyorum. Mide bulantısı olmaması normal mi sizce ? Bazı yerlerde mide bulantisi herseyin yolunda gittigini gösterir yazıyordu.
Şükür duyduk ya kalbi değil sanki komple kendisi atıyordu o kadar küçük ki☺bi sıkıntımız yok şimdilik testler verdiler onları yapıp on gün sonra tekrar gidicezCanım duydunuz mu pit pitlari. Bize de dün 10 gün dedi 9 günümüz kaldı inşaAllah 9 gün sonra bizde gideceğiz pit pitlarimizi duymaya insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?