2015 aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar buraya

İğneler bittii yumurtalar toplandı geçen ay. Ama çok olduğu için doktorum fazla yüklenmeyelim rahme die dondurduk. Bu ayın ortası gibi transfer olacak inşallah. :KK49:
2016 senin yılın olsun inşallah ,,, Allah yardımcın olsun güzel haberler alman dileğiyle

Amiiinnn inşallah canım hepimiz için :KK200::anneadayı:

canım maalesef aslında test tarihim çarşamba 15. gün ama ben cumartesi baktırdım 11.günde bhcg 0.100 dihiç umudum kalmamakla beraber 14.gün yani yarın yine yaptırıp duruma göre ilaçları kesicez... tıp olarak ümitsiz Rabbime sığındığım için ümitliyim...ama kafam 2. denemeye hazır :) karmakarışığım yani...
Kıyamam ya bosver bız nelere göğüs gerdık olmasaa ıkıncıde olur ıns

Selam arkadaşlar,
Benim de yaşım 29. Yarın 30 Kasım'da başladığım iğnelerin sonuncusunu vurulacağım. Cuma günü bir sıkıntı olmazsa eğer opu olacak. En son kontrolümde en büyüğü 15 mm olmak üzere 7 yumurta vardı, şu an ne durumdalar bilmiyorum, yarın öğreneceğim. İğneleri ilk kullandığım gün dışında hiçbir rahatsızlığım olmadı. İlk gün biraz ağrım olmuştu. Şu an sıfır his. Sizlerin kaç yumurtası var ?

Selam arkadaşlar,
Benim de yaşım 29. Yarın 30 Kasım'da başladığım iğnelerin sonuncusunu vurulacağım. Cuma günü bir sıkıntı olmazsa eğer opu olacak. En son kontrolümde en büyüğü 15 mm olmak üzere 7 yumurta vardı, şu an ne durumdalar bilmiyorum, yarın öğreneceğim. İğneleri ilk kullandığım gün dışında hiçbir rahatsızlığım olmadı. İlk gün biraz ağrım olmuştu. Şu an sıfır his. Sizlerin kaç yumurtası var ?

Ya bısey sorucam adet günümde ıgnelere basladım ama benım adetım kesıldı uc gündür bır pet batmadı sızce normal mı ılk ultrasonum cuma günü bakıcaklar gonal f sızınde adetınızı kestımı

Ya bısey sorucam adet günümde ıgnelere basladım ama benım adetım kesıldı uc gündür bır pet batmadı sızce normal mı ılk ultrasonum cuma günü bakıcaklar gonal f sızınde adetınızı kestımı

Selam,

Evet benim de öyle oldu. İlk üç gün kesik kesik oldu. Sonra bir anda ilk gün gibi kanama oldu, şaşırmıştım ama yapıyor demek iğneler. Normal 3 gün süren reglim bu yüzden 6 gün sürdü.

Selam,

Evet benim de öyle oldu. İlk üç gün kesik kesik oldu. Sonra bir anda ilk gün gibi kanama oldu, şaşırmıştım ama yapıyor demek iğneler. Normal 3 gün süren reglim bu yüzden 6 gün sürdü.
Aynı Canım benımde bende korktum noluyo dıye demekkı sendede aynı olmuş of kafayı yıyecegım bı olsaydı su bebısler

Ins Can'ım sende bol bol dınlen allah büyük belkıde olur

Bugün yumurtalarım toplandı ama uc tane çok az eve geldım ağlıyorum bastan olumsuz kızlar ya

Çok moralım bozuldu dört saatır gözümün yası dınmadı çok yoruldum sen naptın son durum ne

Bugün yumurtalarım toplandı ama uc tane çok az eve geldım ağlıyorum bastan olumsuz kızlar ya
Canm üzülme nolur. Bak benimde 26 tane toplandı. 17 si olgun dendi. 15 tanesi döllendi. Ama 1. Kalitede 4 tane oldu onlarıda dondurdular. Ben o kadar ümitliydim ki daha fazla olacağından. Ama sonrasında doktorum 10 tane olsaydı ne yapacktın hepsini dedi. Doğruda. Bize yetecek kadar olsun ama iyi kalite olsun. Ağlayıp kendini yıpratma. Dua et sadece hepsi çok iyi olsun.

Selam kızlar,

Benim de transferimin 3. günü bugün. Transferden sonraki bir gün evde dinlendim bugün işe başladım. Biraz ufak ufak kasık ağrılarım var onun dışında normal hissediyorum :) Bu arada Sedefbxl hiç canını sıkma , benim de 4 yumurtam döllenmişti. 3 ü A kaliteydi, 1 ini aldım, 2 tane dondurduk. Yani önemli olan sayısı değil kalitesi. :)

Back
X