- 12 Ocak 2015
- 22
- 19
- 3
- 42
- Konu Sahibi muhendisim
-
Günaydın kızlar cocuklar hasta oldulan ikiside o yüzden takip edemedim tabi ben bugun tartin 64.500 bunda skuruT tijengrglu senin nasıl gidiyor
Çok geçmiş olsun dikkat et kendineGünaydın kızlar cocuklar hasta oldulan ikiside o yüzden takip edemedim tabi ben bugun tartin 64.500 bunda skuru
geçmiş olsun canımGünaydın kızlar cocuklar hasta oldulan ikiside o yüzden takip edemedim tabi ben bugun tartin 64.500 bunda skuru
çorbayı değiştiremiyor musun her gün mercimek sıkar ama çorba gerçekten tok tutuyorKızlar ben diyetime başladım. Sabah 3 tane form çubuk 1 kibrit kutusu peynir.. Öğlen akşam mercimek çorbası salata. Aralarda da 2 tane form çubuk. 15 gün böyle bakalım
Ya bu annemîn diyeti.. Annem 15 günde baya kilo verirdi bu diyetle.. Çocukluğumdan harırlıyorum. Değiştirmezdi hep mercimek çorbası unsuz yağsız patatessiz ama.. 15 gün sıkıcam dişimi yaa.. Bakalım bugün iyi geçti.. Umarım böyle sevam ederçorbayı değiştiremiyor musun her gün mercimek sıkar ama çorba gerçekten tok tutuyor
hadi bakalım canım kolay gelsinYa bu annemîn diyeti.. Annem 15 günde baya kilo verirdi bu diyetle.. Çocukluğumdan harırlıyorum. Değiştirmezdi hep mercimek çorbası unsuz yağsız patatessiz ama.. 15 gün sıkıcam dişimi yaa.. Bakalım bugün iyi geçti.. Umarım böyle sevam eder
Canım ben bugün devam ediyorum. Yazamadım kaç gündür iş görüşmesine çağırdılar dün ona gittim. Diğer yandan da kurs var hem ablamdayım yediğime de karar veremiyorum kalabalıkta daha çok yeniyo.I idol1 bence de verirsin ben de sana güveniyorum:)muhendisim canım sen en iyisi porsiyonlarını küçük tut bu hafta dönünce devam edersin.. Ben de bugün ne bulduysam yedim ama yarın sıkı diyete başlıyorum.. Bu sefer diyet yani.. Size de yazıcam her gün.. Heyecanlıyım
CAnım sporu neden bıraktınBen burdayım canım biryere gittiğim yokdiyete de devam ama spor yapamadığım için kilo vermem çok azaldı
Ben bugün sabah katı yumurta 1 dilim peynir ve 4 tane zeytim yedim. Öğlen ve akşam mercimek çorbası içtim yine.. Off taze ekmek istiyor canım ya.. Bir de bugün 20 20 plates lastiği ile kalça hareketi yaptım. Kızlar koltuğun ucuna oturuyorsunuz Dizinize lastiği bağlayıp syağınızı açıp kapıyorsunuz. Ama ilk açabildiğiniz kadar açın az az kapayın.. Çok iyi geliyo baseneCanım ben bugün devam ediyorum. Yazamadım kaç gündür iş görüşmesine çağırdılar dün ona gittim. Diğer yandan da kurs var hem ablamdayım yediğime de karar veremiyorum kalabalıkta daha çok yeniyo.Bugün dışarı çıktım yürüyüşe 1 saat yürüdüm. Şuan evde kimse yokken biraz kalça hareketleri falan yapayım diyorum sabah tost yedim yanında 2 zeytin. Şimdi 1 mandalina bir kase yoğurt biraz da sulu köfte yicem. Azaltmaya çalışıyorum yavaştan. Umarım çok acıkmam. Senden naber? thomson da gitmiş
bir rahatsızlığım vardı ama geçiyo pazara başlayacamCAnım sporu neden bıraktın
çok sağol canımGeçmiş olsun canım
bende bugün oldum 3 gündür aynı kilodayım 1 haftada -700 olmuş 68.600 üm sendede kilo verme bu dönemde duruyor mu su tutma mevzusuKızlar benîm menüm aynı 2 gündür.. Ama regl oldum yarından îtibaren normal yemek de yerim herhalde..
Durmak ne demek benim fix 2 kilo fazl çıkar bu dönem.. Bugün tartıldım 60. Demek ki 58 dedim hatta ben :) yıllardır 2 kilo fazla çıkıyorum çünkü bu dönembende bugün oldum 3 gündür aynı kilodayım 1 haftada -700 olmuş 68.600 üm sendede kilo verme bu dönemde duruyor mu su tutma mevzusu
canım valla moral olduDurmak ne demek benim fix 2 kilo fazl çıkar bu dönem.. Bugün tartıldım 60. Demek ki 58 dedim hatta ben :) yıllardır 2 kilo fazla çıkıyorum çünkü bu dönem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?