2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Selam kızlar:KK25:anlasilan pek ic acici bi haftasonu gecirememis kimse.bende bu haftasonu cok yoruldum:KK43:kayinvalidemler vecocuklari geldi akrabanin dugunu vardi.tam 6 kisi:63:evin ici curcunaydi:KK12:ev daginik olunca cook canim sikilir. batti zaten ev:KK51:cok sukur gittiler de carsaflari attim makineye.topladim evi.temizlikciyi aradim.kapsamli bi temizlik sart oldu:KK14:

herkese merhaba kızlar.odundan bozma kocaya sahip olan bacılarım Allah size sabır versin.benim eşim hergün bebek odası bakıyo.bu aralar epey borcumuz var diye bir yıl oda yapmayalım dedi.canım kocacım bebeğimden özür diledi hemen oda yapmadı diye.gidip bi yerden beşiklere bakmış şimdiden.Allah herkese romantik duygusal ve en önemlisi anlayışlı eşler nasip etsin

canım kusura bakma kırılmada bana ama nacizane bir tavsiyem olacak sana... Bu yorumu yaptığın arkadaş bir sıkıntısından üzüntüsünden bahsetmiş biraz moral almak için, sizin düşüncelerinize önem vermiş böyle nispet yapar gibi yaptığın yorum çok düşüncesizce olmuş. Maşallah sana ve kocana ama başkalarının ne yaşadığını hissettiğini unutmayın lütfen.. Günahhhh

Kizlar birşey sorayim size bebegin hareketlerini çok net hissediyorum uzun zamandir bazen sanki cirpiniyor gibi oluyor yani normal bi tekme ya da hareket değil bildiginiz sanki iceride cirpiniyor sizde de boyle oluyor mu??

Canim az kalmis bebeklerine kavusmana :) maasallah bir an once hayirlisiyla kucagina alirsin insallah :) diger meseleye gelince de baska Dr a da gorun bence iyi bir prof a git gittigin dr yanilmis olabilir cok karsilastigimiz bir durum bu sonucta...

Selam hanimlar iki gundur bakip bakip cikiyorum yazamadim.
Ozellikle bugun tatsizim biraz. Arkadasimla ablamla konustum ama kimseye birsey diyemiyorsun. havadan sudan konusuyorsun. Hos tatsizligim da Rabbim baska dert vermesin oylesine seyler iste ama size geldim.

Dun artik %90 gun verdi. 27 si kesinlesti gibi
bobregim fena degilmis sikinti yasamazsin bir kac hafta dedi.
minikler pek kilo alamamislar. Haftada 100 gr kadar gidiyoruz ama olsun sulari filan fena degildi.
bunlar guzep haberlerim
uzun zamandir kulagim tikaliydi dun cikmisken ona da gideyim dedim. Isitme testi istedi. Isitme testinde bir miktar isitme kaybi cikti. Dr sonucu yorumlamadi daha ama arastirdigim kadariyla kalici birseymis. Hamilelikte ozellikle olabiliyormus. Orta kulakta mi ne kemiklesme oluyormus. Cozumu ya cerrahi ya cihaz. Bakalim ne olacak. InsaAllah bunlara gerek kalmaz.
Dunu boyle gecirdik.
Bugun de sabah kalktik hadi dedik kopruden once son cikis bir kahvaltiya gidelim deniz kenari hava alalim. Hazirlandim ciktim elektrik yok. Asansor calismiyor. 6 kat Inemedim merdiven geri girdik eve.

demin de sevgili esimle tartistik. Sebep?
ben de bilmiyorum. Nasil becerdiysek artik.
Boyle somurtkan somurtkan yattim sabahtan beri miniklerimin hareketlerini dinliyorum.

Iste boyleee bizim hafta sonumuz. Yalniz ne yazmisim ya. Bir de ustune sevgili gunluk diye baslik ataymisim tam olacakmis.
Neyse hanimlar siz iyi olun enerjik olun. Bugunku havanin tadini cikarin :))

Kizlar birşey sorayim size bebegin hareketlerini çok net hissediyorum uzun zamandir bazen sanki cirpiniyor gibi oluyor yani normal bi tekme ya da hareket değil bildiginiz sanki iceride cirpiniyor sizde de boyle oluyor mu??
Oluyor canım korkma karnın dalga dalga oluyor bi yanı sisip diğer yani iniyor :KK76: içerde kolbastı oynuyor vesselâm:KK70:

[QUOTEoyntan3m, post: 40462000, member: 482919"]Oluyor canım korkma karnın dalga dalga oluyor bi yanı sisip diğer yani iniyor :KK76: içerde kolbastı oynuyor vesselâm:KK70:[/QUOTE]
Canim oyle dalga dalga da degil hani biri tutar seni kollarindan sarsar ya onun gibi titreme gibi oluyo bide saga sola yatarken rahatsiz oluyor sanki bebek sıkısıyor gibi hissediyorum buda normal mi :)

[QUOTEoyntan3m, post: 40462000, member: 482919"]Oluyor canım korkma karnın dalga dalga oluyor bi yanı sisip diğer yani iniyor :KK76: içerde kolbastı oynuyor vesselâm:KK70:
Canim oyle dalga dalga da degil hani biri tutar seni kollarindan sarsar ya onun gibi titreme gibi oluyo bide saga sola yatarken rahatsiz oluyor sanki bebek sıkısıyor gibi hissediyorum buda normal mi :)[/QUOTE]
Hepsi normal canım benimkide rahatsız oluyor yan yatınca yatma der gibi kolumu dayarsam karnıma yine öyle vuruyor resmen annesine:KK53:

[QUOTEoyntan3m, post: 40462000, member: 482919"]Oluyor canım korkma karnın dalga dalga oluyor bi yanı sisip diğer yani iniyor :KK76: içerde kolbastı oynuyor vesselâm:KK70:
Canim oyle dalga dalga da degil hani biri tutar seni kollarindan sarsar ya onun gibi titreme gibi oluyo bide saga sola yatarken rahatsiz oluyor sanki bebek sıkısıyor gibi hissediyorum buda normal mi :)[/QUOTE]
Canim benim buyuk ihtimalle normaldir. Bende cok hissediyorum oyle sanki cirpiniyo gibi titriyo gibi. Dedigin gibi tekme yada dokunus degil. Bi kac saniyelik titReme seklinde. Normaldir kuzum sikma guzel canini :KK39: evet yattigin tarafda da oluyo altta kaldiginda bebis. Sikisinca tepki veriyolar ama bise olmazmis onlara. Anneme soylemistim. Su dolu bi balonun icinde gibi dusun sikissa da bise olmaz demisti. Bide afedersin de normal wc ye oturdugumda da bnim sipa tepiyo icten. Sikiya gelemiyo bizim keyfelli nazli bebeler :KK48:

Lizz benimde oluyo o yav ne o kanat cirpmasi gibi sol tarafimda oluyo genelde acaba bi yerimizemi vurup salliyorrlar :)

lizz_benimkine aut: 40462195 .!.:
[QUOTbizan3m, post: 40462000, member: 482919"]Oluyor canım korkma karnın dalga dalga oluyor bi yanı sisip diğer yani iniyor :KK76: içerde kolbastı oynuyor vesselâm:KK70:
Normal canım benimkide aynı şeyleri yapıyor
titreşim geçti bizim oğlan diyorum ☺

Bende yandonunce ve oturup biraz one egilince sanki sikismis gibi hareketleriartiyo yada biz karnimiz sikistigi icin daha cok hissediyoruz.bu arada dunku durumda bi degisiklik varmi.

canım kusura bakma kırılmada bana ama nacizane bir tavsiyem olacak sana... Bu yorumu yaptığın arkadaş bir sıkıntısından üzüntüsünden bahsetmiş biraz moral almak için, sizin düşüncelerinize önem vermiş böyle nispet yapar gibi yaptığın yorum çok düşüncesizce olmuş. Maşallah sana ve kocana ama başkalarının ne yaşadığını hissettiğini unutmayın lütfen.. Günahhhh
canım beni tamamen yanlış değerlendirdin.çok kırıldım.asla nispet yapmak gibi bir düşüncesizliğim olmadı.sadece hayatta hep kötü kocalar olmadığını hatırlatmak ve hep kötü anıları değil arada iyi şeylerin de paylaşılmasını istedim.o zaman bu topiği değiştirip kötü anların paylaşıldığı topik olsun

Hayir canim bir değişiklik yok.. Eşimi tanidigim kadariyla da olmaz... Onun unrunda
değil ki hayatina devam ediyor suan :)

Bende yandonunce ve oturup biraz one egilince sanki sikismis gibi hareketleriartiyo yada biz karnimiz sikistigi icin daha cok hissediyoruz.bu arada dunku durumda bi degisiklik varmi.

Canim arkadasi yanlis anlama cok dusunceli ince bir insan bence. Kirilma ihtimalimizi dusunerek yazmis sana sen nispet yapiyorsun demedi ruh halimiz uyi degil bu aralar bizim yanlis anlayacagimizi düşünerek oyle soylemistir. Biz burada aile olduk belki dertlerimizi paylasma yeri degil burasi evet amacinin dişinda kullandik ama bu tamamen samimiyetten.. Ne olur birbirimizi yargilamayalim. Tabi ki herkes esiyle cocuguyla mutlu olsun... kimse sorun yasasin uzulsun istemeyiz ama dertlerimizi de paylasmayi cok gormeyi ne olurr..

canım beni tamamen yanlış değerlendirdin.çok kırıldım.asla nispet yapmak gibi bir düşüncesizliğim olmadı.sadece hayatta hep kötü kocalar olmadığını hatırlatmak ve hep kötü anıları değil arada iyi şeylerin de paylaşılmasını istedim.o zaman bu topiği değiştirip kötü anların paylaşıldığı topik olsun

Evet ya maasallah sipanin tekmesi oyle guclu ki karnimin onune yastik koyuyorum bazen yastigi oynatıyor resmen :)

Canim oyle dalga dalga da degil hani biri tutar seni kollarindan sarsar ya onun gibi titreme gibi oluyo bide saga sola yatarken rahatsiz oluyor sanki bebek sıkısıyor gibi hissediyorum buda normal mi :)
Hepsi normal canım benimkide rahatsız oluyor yan yatınca yatma der gibi kolumu dayarsam karnıma yine öyle vuruyor resmen annesine:KK53:[/QUOTE]

Evet kesinlikle sikiya gelemiyorlar :) ama birşey olmayacagini duymak rahatlatti korkmustum acikcasi :)

Canim benim buyuk ihtimalle normaldir. Bende cok hissediyorum oyle sanki cirpiniyo gibi titriyo gibi. Dedigin gibi tekme yada dokunus degil. Bi kac saniyelik titReme seklinde. Normaldir kuzum sikma guzel canini :KK39: evet yattigin tarafda da oluyo altta kaldiginda bebis. Sikisinca tepki veriyolar ama bise olmazmis onlara. Anneme soylemistim. Su dolu bi balonun icinde gibi dusun sikissa da bise olmaz demisti. Bide afedersin de normal wc ye oturdugumda da bnim sipa tepiyo icten. Sikiya gelemiyo bizim keyfelli nazli bebeler :KK48:[/QUOTE]

Evet evet cok guzel soyledin kanat cirpmasi gibi :) melek ya onlar kanatlari var tabiiii :KK36::KK36:

Lizz benimde oluyo o yav ne o kanat cirpmasi gibi sol tarafimda oluyo genelde acaba bi yerimizemi vurup salliyorrlar :)[/QUOTE]

Teknoloji bebisleri nede olsa dimi :)

Normal canım benimkide aynı şeyleri yapıyor
titreşim geçti bizim oğlan diyorum ☺[/QUOTE]

Heey kızlar neler oluyor böyle:KK20: bu topik kötü anılar değil hamilelik süresince yaşadığımız heyecanlari,sevinçleri, uzuntuleri. , yaşadığımız korkuları birbirimizle paylaşmak,sıkıntılarımıza çözüm aramak,ve doğuma giden süreçte birbirimizden destek almak için var. Herkes istediğini yazabilir sen eşinle iyisindir o belki kırılmış olabilir hayatta herzaman gulmuyoruz uzuldugumuz zamanlarda oluyor. Kimse kimseyi yargilayamaz. Paylaşa bileceği kimse olmadığı gibi gelip bizimle paylaşabilir arkadaşlar. Burada çözüm arariz dinleriZ. :KK51: Biz burda birbirimize destek olmak icin varız köstek olmak için degil:KK19:

Back
X