hoşgeldin canım bende bu konuda hiçbir şey bilmiyordum ve birçok şeyi kadınlar kulübünden öğrendim hangi doktora gideceksin sana tavsiyem ilk önce uzun bir araştırma yapıp tüp bebeği gerçekten deneyimli bir doktorda yaptırmam ben ilk tüp bebek denememi çok bilinçsiz bir şekilde yaptırdım ve şu anda keşke yaptırmasaydım da daha çok araştırsaydım diyorum.. Çünki insanda hayal kırıklığından moral bozukluğundan başka bir şey olmuyor maalesef..
Gunaydın kizlar hayirlı cumalar..transferi olanlar ve sonuc alacak arkadaslar allah mubarek cuma gunu hurmetine yuzunuzu guldursun..kizlar aksam bizim burda limanda 500 kacak multeci gocmen yakalandı..100 e yakini cocukmus hamile kadinlar falanda varmis..allah yardimcilari olsun yazik ya bir umut icin elde avucta ne varsa boyle simsarlara kaptirdilar garibanlar...zaten hayat hep garibana vurur ya..
inşallah artmıştır cnm..güzel haberlerini bekliyoruz.Bugün canım kan verdim Öğlen çıkacak inş artmıştır
Ben tedavideyim canım..Buz bebeklerimi 10 gün sonra alacağım inşallah..Senin test gününe yakın benim transferim olacak..
ah canım hepimiz aynı yollardan geçtik ben böyle yeni başlayanlara inşallah hiç bişey öğrenmek zorunda kalmazsın diyorum. sen de hemencik tutturursun inşallah hiç bişey öğrenmek zorunda kalmazsın. ben de ilk denemem de hiç bişey yaptırmamıştım sadece 2. gün bi kan testi verip başladık ve tutmuştu ama sonra düştü benim serüven o zaman başladı hala öğrenmeye devam ediyorum:)Kızlaarr merhabalar... her ay hamilemiyim acaba diye gün sayarken ocak ayında eşimin sperm testiyle yıkıldık.. sonra sayı morfoloji nasıl yükseltilir topiklerinde gezerken kendimi burda buldum çünkü tüp bebek yapmaya karar verdik. aşırı acemiyimsizi takip ediyorum bir süredir.. ben hiç aşılama yaptırmadım hiç hamile kalmadım. tanıdık bir doktorun tavsiyesi ile tüp bebeğe karar verdik. Ve kafamdaa deli sorularr
Önümüzdeki hafta adet olucam büyük ihtimal, 2.günü de gidicez ama başlıcakmıyız bilmiyorum. Ben daha hiç hormon testi yaptırmadım, hiç rahim filmi çekilmedim. Bu konularda tam sıfırım yani.. Burda okudukça ne kadar bilmediğimi öğrendimve artık sizinleyim
bursadaki iyi doktorlardan biridir ama micazı biraz sert biridir...geçen yıllarada oldukça başarılıydı son dönemlerini pek bilmiyorum. inşallah senin vesilen o doktordur, inşallah daha fazla bir şey öğrenmene gerek kalmadan bi kerede tutar ve sağlıkla kucağına alırsın... hoşgeldinHaklısın bizimki de aceleye geliyor bayağ tedirgin olmuyor değilim ama tanıdığımız yönlendirdi ona güveniyoruz inşallah iyi olur sonu. Ben Bursa da Osman Develioğlu na gidicem. burda gidenler varsa onlardan da bilgi almak isterim aslında..
maşallahhhhh yaaaaaa çok güzel... sağlıkla kucağına al inşallahhhhhhh... kaçıncı gün transferiydi. bugün kaçıncı günün?????Kızlar bugün ikinci hcg yapıldı ilki iki gün önce 87.49 2 gün sonra bugün 176.20 olmuş çok şükür :)Allah'ım ihepinize yaşatsın bu duyguyu çok mutluyum
ah canım hepimiz aynı yollardan geçtik ben böyle yeni başlayanlara inşallah hiç bişey öğrenmek zorunda kalmazsın diyorum. sen de hemencik tutturursun inşallah hiç bişey öğrenmek zorunda kalmazsın. ben de ilk denemem de hiç bişey yaptırmamıştım sadece 2. gün bi kan testi verip başladık ve tutmuştu ama sonra düştü benim serüven o zaman başladı hala öğrenmeye devam ediyorum:)
bursadaki iyi doktorlardan biridir ama micazı biraz sert biridir...geçen yıllarada oldukça başarılıydı son dönemlerini pek bilmiyorum. inşallah senin vesilen o doktordur, inşallah daha fazla bir şey öğrenmene gerek kalmadan bi kerede tutar ve sağlıkla kucağına alırsın... hoşgeldin
Kızlar bugün ikinci hcg yapıldı ilki iki gün önce 87.49 2 gün sonra bugün 176.20 olmuş çok şükür :)Allah'ım ihepinize yaşatsın bu duyguyu çok mutluyum
günaydın hayırlı cumalar
rabbim gönlümüzün muradını tez zamanda versin inşallah
Âmin canım 3. Gün transferi biri 7 hücreli diğeri çok hücreliydi bugün transfer Gününü saymazsak 12. Günümmaşallahhhhh yaaaaaa çok güzel... sağlıkla kucağına al inşallahhhhhhh... kaçıncı gün transferiydi. bugün kaçıncı günün?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?