2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Gunaydın kizlar hayirlı cumalar..transferi olanlar ve sonuc alacak arkadaslar allah mubarek cuma gunu hurmetine yuzunuzu guldursun..kizlar aksam bizim burda limanda 500 kacak multeci gocmen yakalandı..100 e yakini cocukmus hamile kadinlar falanda varmis..allah yardimcilari olsun yazik ya bir umut icin elde avucta ne varsa boyle simsarlara kaptirdilar garibanlar...zaten hayat hep garibana vurur ya..

Haklısın bizimki de aceleye geliyor bayağ tedirgin olmuyor değilim ama tanıdığımız yönlendirdi ona güveniyoruz inşallah iyi olur sonu. Ben Bursa da Osman Develioğlu na gidicem. burda gidenler varsa onlardan da bilgi almak isterim aslında..

Günaydın hayırlı cumalarr... İnsanlar bir umut için canlarını mallarını ortaya koyuyorlar aslında herşey belki çocukları gelecekleri içindir ama bunu kullanan insanların yatacak yeri yokk.. Allah yardımcıları olsun..

Ben tedavideyim canım..Buz bebeklerimi 10 gün sonra alacağım inşallah..Senin test gününe yakın benim transferim olacak..

Canım, ben de dün kontrole gittim rahim kalınlığı için, 17sinde salı günü transfer olacaktı. Sanırım kısmet olmayacak, yani dün yeteri kalınlığa erişmemiş dedi doktorum, pazartesi bir daha bakalım dedi. Ama olsaydı şimdiye olurdu büyük ihtimal bu ay iptal ederiz transferi dedi. Dün çok üzüldüm, buralarda okuyordum hep ama ilk defa başıma geldi şimdiye kadar hiç yaşamamıştım, canım çok sıkıldı baya ağladım. Hemen nar suyu içmeye başladım dün akşamdan beri nar yiyip meyve suları var hazır onlardan aldım içiyorum. Gerçi 2-3 günde olacak iş değil sanırım ama işte. Eğer iptal olursa yine 2 regli beklemem gerekecek çünkü uzun protokol oluyor benim. İnsan her seferinde yeni umutlarla başlıyor, hevesim kırıldı. Nolur tüm arkadaşlar bana da dualarınızı eksik etmeyin. Hepinizin cuması mübarek olsun, dualarınız kabul olsun.

ah canım hepimiz aynı yollardan geçtik ben böyle yeni başlayanlara inşallah hiç bişey öğrenmek zorunda kalmazsın diyorum. sen de hemencik tutturursun inşallah hiç bişey öğrenmek zorunda kalmazsın. ben de ilk denemem de hiç bişey yaptırmamıştım sadece 2. gün bi kan testi verip başladık ve tutmuştu ama sonra düştü benim serüven o zaman başladı hala öğrenmeye devam ediyorum:)

bursadaki iyi doktorlardan biridir ama micazı biraz sert biridir...geçen yıllarada oldukça başarılıydı son dönemlerini pek bilmiyorum. inşallah senin vesilen o doktordur, inşallah daha fazla bir şey öğrenmene gerek kalmadan bi kerede tutar ve sağlıkla kucağına alırsın... hoşgeldin

Kızlar bugün ikinci hcg yapıldı ilki iki gün önce 87.49 2 gün sonra bugün 176.20 olmuş çok şükür :)Allah'ım ihepinize yaşatsın bu duyguyu çok mutluyum
maşallahhhhh yaaaaaa çok güzel... sağlıkla kucağına al inşallahhhhhhh... kaçıncı gün transferiydi. bugün kaçıncı günün?????

Kizlar size bir sorum olacak günde 3 kere estroferm icmem gerekiyor hepsini ayni anda mi iceyim ayri ayri mi bi fark olur mu tecrubeli olanlarin cevabini bekliyorum

İnşallah canım hepimiz hakkında hayırlısını versin Allah.. Sizin sorun neydi? bizim morfoloji kötü olduğu için bende düşük olayından korkuyorum forumda okuduğum kadarıyla düşüklerin çoğu ya kan pıhtılaşması ya da morfoloji diyorlar.. Ama benim muayene olduğum doktorlar hiç önemsemedi bakalım hayırlısı.. Sen 2. ye mi başlayacaksın yoksa dondurulmuş var mı?

Evet çok sert olduğunu duydum ama bizim tanıdık doktor çok güveniyor ona hocasıymış vakti zamanında.. Dediğin gibi inşallah vesilem o dur. Hepimize Allah kolaylık ve sabır versin.. Hoşbuldumm

günaydın hayırlı cumalar

rabbim gönlümüzün muradını tez zamanda versin inşallah

Merhaba hayırlı cumalar... Listede Bursa ART diye gördüm tüp bebek merkezinizi.. Nasıl geçti sonuç mu bekliyorsunuz? Ben daha başlamadım çok heyecanlı ve merktayım da :) Osman Hoca ile nasıl geçecek acaba??

Merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar..
Bugün kontrole gittim p.tesi günü opu olucak inşallah rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun, kucaklarımız dolsun

maşallahhhhh yaaaaaa çok güzel... sağlıkla kucağına al inşallahhhhhhh... kaçıncı gün transferiydi. bugün kaçıncı günün?????
Âmin canım 3. Gün transferi biri 7 hücreli diğeri çok hücreliydi bugün transfer Gününü saymazsak 12. Günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…