2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Transferden bi kac gun sonra kramplarim basladi.sonbes alti gundur adet agrisina benser agrilar var.bide benim yumurtalar orta kalite idi aranizda orta kalite olup tutan varmi

Orta kalite olup tutan çok var bildiğim ona takılma lütfen..
Ağrılarını hayırlara yormak istiyorum ve öyle gibi de geliyor bana inşallah yanılmam canım

24 yumi maaşAllah en kisa zamanda kuzucularına kavuşursun inş tatlım genetik tarama bende de yapılacak nasıl şartlar gerekiyor bende yumi sorun olduğu için bool kaliteli yumurta lazım olur inşAllah

Embriyoların 5.güne blast denen aşamaya gelmeleri gerekiyor hatta kabuk gibi bir şey oluşturması lazım ki embriyonun kendisinden değil o kabuğundan parça alabilsinler...İyi kalite olması isteniyor embriyonun..Biraz zaman alacak maddi manevi yıpranacaksınız ama yumurta sayın toplamda iyi olacak canım şimdiden süreci düşünüp yıpratma kendini..Şartlar çok güzel sana uygulandığı gibi çok kişiye havuz yapılıyor ekip çok tecrübeli.Sabır sabır sabır...

kızlar sabah test yaptım tabıkısı tek cızgı:) hasta olmam gerek benım ya sanırım folıkul kıstı olustu yıne sogan suyumu ıcsem napsam

Nerdeden biliyorsun belki kist değildir canım geç yumurtlamışta olabilirsin bu ay...Soğan kürünün daha önce faydasını gördüysen yap tabii ama gerek var mı bilemedim..

Oyy maşallah minnak kızçemize

Cgh asamasında 6 embriyo cok güzel bir rakam. İlk denememizde 3. gün 11 tane vardı ama 5. güne 2 tane 1. kalite kaldı. Yumurta kalitesini artırmak icin ne yaptınız?

3.güne benimde 14 embriyom geldi ama 4.gün çok önemli morula evresini geçip 5.güne yani blast aşamasına gelen embriyo çok olmuyor bu da doğalmış zaten..5.güne 6 tane kaldı...5.güne 2 tane fena değil aslında hem de 1.kalite
chg ye yolladın mı peki? mesela benim 6 tanesinden 2 tanesi kromozom sorunlu çıktı yani sağlıklı değilmiş 1.kalite olmalarına rağmen..eşler sağlıklı olasa da oluşturdukları yeni gende sorun olabilirmiş bizde de bu olmuş her çiftin başına gelebilir dediler...

Canim benim oncesinde 2 tane dusugum vardi.. (1kurtaj ve kendiliginden bir dusuk) benden o yuzden o kadar cok tahlil istedi. Ama laroskopi sart diyor. Herkeze yapiyorlarmis. Rahime cizik atiyolarmis. Bebek daha iyi tutunuyormus.
canım bırk laroskopiyi kan tahilil bile yapmadı benim doktor başka hastanede yaptırdığım sonuca göre başladık hiç de içime sinmiyor tedavi yöntemi ama doktoru da iyi diyorlar

Günaydın hafta sonu şekerlerim....
Bugün temizliğe başlayacağım artık kaç güne biter bilmiyorum niyet ettim ama henüz başlamadım önemli olan da niyet bence temizlik olmasa da olur
sanada günaydın canım şimdiden kolay gelsin sana :)

Ilk denemede 5. Gün 1. Kalite iki embriyoyu da transfer ettik ama negatif sonuçlandı. Sonra genetik testler istedi Bülent hoca bizden ve benim kromozomumda polimorfizm cıktı genetik hastalık degil ama tutunmaya engel düşüğe sebep olabilir chg yapılacak 2.sinde dedi. Simdi 2.ye basladık gonal f ve merional vuruluyorum inşallah sizinki gibi cok Sayıda 5. Güne embriyo gelir. Ekstra birşey yapmam gerekir miydi onu merak ettim. Dhea folik asit aldım ama

günaydınlar iyi pazarlar

Çok teşekkür ederim canım edeceğim. Ultrason kontrolün nasıl geçti?
Sağol canım çok şükür her şey yolunda. Daha erken olduğu için kalp atışını göremedik. Inşallah bir dahaki muayeneye görürüz.

Bence sende bu arada SOĞAN kürü yap kist için

Canım dhea yı doktor mu verdi? Kendi kendine kullanma. Bana doktor verdiği halde ters etki yaptı.

Tabii bu durumda cgh ye gitmek en doğrusu..
Bana bir şey vermedi Bülent hoca tsh için ilaç kullanyorum bir de folik asit .ama ben 3 ay öncesinden zinco c kullandım..
Yeni doku oluşumuna iyi gelen bir vitamin genel olarak bağışıklık sistemi üzerinde de olumlu etkileri var...
Tedaviye başlayacağım diye kullanmamıştım aslında tedavim aniden başladı...
İlla ki faydası olmuştur...
Bizde sorun morfoloji aslında sperm sayısı iyi olsa da kalitesinde sıkıntı var...
Sperm seçimi iyi yapılırsa 5.güne gelen embriyo sayısı daha fazla oluyor...
Bunun içinde mikro çip yöntemi uygulattırdı Bülent hoca..Spermler bu yöntemle seçildi ve döllemeye alındı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…