Transferden bi kac gun sonra kramplarim basladi.sonbes alti gundur adet agrisina benser agrilar var.bide benim yumurtalar orta kalite idi aranizda orta kalite olup tutan varmi
24 yumi maaşAllahen kisa zamanda kuzucularına kavuşursun inş tatlım genetik tarama bende de yapılacak nasıl şartlar gerekiyor bende yumi sorun olduğu için bool kaliteli yumurta lazım olur inşAllah
kızlar sabah test yaptım tabıkısı tek cızgı:) hasta olmam gerek benım ya sanırım folıkul kıstı olustu yıne sogan suyumu ıcsem napsam
Doktorunun yüzde doksan hamile kalırsın dedigi embriyosu tutmadı arkadaşımın, daha sonra yüzde 20 şans verdigi iki dondurulmusuyla ikizleri oldu, tamamen kismet işi, inşaallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin.
Bu arada yazamasam da sık sık takip edip pozitif haberler okudukça çoook seviniyorum. Benim kızım üç aylık oldu teyzeleri, sizlerde dualarımdasınız. Allah hepinize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.
Cgh asamasında 6 embriyo cok güzel bir rakam. İlk denememizde 3. gün 11 tane vardı ama 5. güne 2 tane 1. kalite kaldı. Yumurta kalitesini artırmak icin ne yaptınız?
canım bırk laroskopiyi kan tahilil bile yapmadı benim doktor başka hastanede yaptırdığım sonuca göre başladık hiç de içime sinmiyor tedavi yöntemi ama doktoru da iyi diyorlarCanim benim oncesinde 2 tane dusugum vardi.. (1kurtaj ve kendiliginden bir dusuk) benden o yuzden o kadar cok tahlil istedi. Ama laroskopi sart diyor. Herkeze yapiyorlarmis. Rahime cizik atiyolarmis. Bebek daha iyi tutunuyormus.
amin canım allahım dualarımızı geri çevirmesin nerede isteyen varsa herkese tattırsın ...Tatlim hadi hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin bu sevincli günlerini daim etsin
hayırlısı olsun canım uzun ve zahmetli bir yol sabır :)günaydın herkesebugün lucrin iğneyle başladım ben de tedavime uzun protokol benimki..inş hayırlı olur rabbim güç kuvvet versin hepimize
sanada günaydın canım şimdiden kolay gelsin sana :)Günaydın hafta sonu şekerlerim....
Bugün temizliğe başlayacağım artık kaç güne biter bilmiyorum niyet ettim ama henüz başlamadım önemli olan da niyet bence temizlik olmasa da olur
3.güne benimde 14 embriyom geldi ama 4.gün çok önemli morula evresini geçip 5.güne yani blast aşamasına gelen embriyo çok olmuyor bu da doğalmış zaten..5.güne 6 tane kaldı...5.güne 2 tane fena değil aslında hem de 1.kalite
chg ye yolladın mı peki? mesela benim 6 tanesinden 2 tanesi kromozom sorunlu çıktı yani sağlıklı değilmiş 1.kalite olmalarına rağmen..eşler sağlıklı olasa da oluşturdukları yeni gende sorun olabilirmiş bizde de bu olmuş her çiftin başına gelebilir dediler...
en az 3 ay ila 6 ay arasındadır canımiki tüp bebek tedavi arası ne kadar olmalı kızlar
Sağol canım çok şükür her şey yolunda. Daha erken olduğu için kalp atışını göremedik. Inşallah bir dahaki muayeneye görürüz.Çok teşekkür ederim canım edeceğim. Ultrason kontrolün nasıl geçti?
günaydınlar iyi pazarlar
en az 3 ay ila 6 ay arasındadır canım
Canım dhea yı doktor mu verdi? Kendi kendine kullanma. Bana doktor verdiği halde ters etki yaptı.Ilk denemede 5. Gün 1. Kalite iki embriyoyu da transfer ettik ama negatif sonuçlandı. Sonra genetik testler istedi Bülent hoca bizden ve benim kromozomumda polimorfizm cıktı genetik hastalık degil ama tutunmaya engel düşüğe sebep olabilir chg yapılacak 2.sinde dedi. Simdi 2.ye basladık gonal f ve merional vuruluyorum inşallah sizinki gibi cok Sayıda 5. Güne embriyo gelir. Ekstra birşey yapmam gerekir miydi onu merak ettim. Dhea folik asit aldım ama
Ilk denemede 5. Gün 1. Kalite iki embriyoyu da transfer ettik ama negatif sonuçlandı. Sonra genetik testler istedi Bülent hoca bizden ve benim kromozomumda polimorfizm cıktı genetik hastalık degil ama tutunmaya engel düşüğe sebep olabilir chg yapılacak 2.sinde dedi. Simdi 2.ye basladık gonal f ve merional vuruluyorum inşallah sizinki gibi cok Sayıda 5. Güne embriyo gelir. Ekstra birşey yapmam gerekir miydi onu merak ettim. Dhea folik asit aldım ama
Canım dhea yı doktor mu verdi? Kendi kendine kullanma. Bana doktor verdiği halde ters etki yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?