sanada günaydın canım şimdiden kolay gelsin sana :)
Tabii bu durumda cgh ye gitmek en doğrusu..
Bana bir şey vermedi Bülent hoca tsh için ilaç kullanyorum bir de folik asit .ama ben 3 ay öncesinden zinco c kullandım..
Yeni doku oluşumuna iyi gelen bir vitamin genel olarak bağışıklık sistemi üzerinde de olumlu etkileri var...
Tedaviye başlayacağım diye kullanmamıştım aslında tedavim aniden başladı...
İlla ki faydası olmuştur...
Bizde sorun morfoloji aslında sperm sayısı iyi olsa da kalitesinde sıkıntı var...
Sperm seçimi iyi yapılırsa 5.güne gelen embriyo sayısı daha fazla oluyor...
Bunun içinde mikro çip yöntemi uygulattırdı Bülent hoca..Spermler bu yöntemle seçildi ve döllemeye alındı..
kızım ne fesat oldun sen ya insan deşifre etmeden uyarır yaSende cumartesi yok sanırsam
Direk cuma dan pazara geçtiğine göre
kız git uyu dinlen gel bak kazaya kurban gideceksinYok artık durum acilse 1 adet geçince yapılabilir ya da en az 2 denebilir..Bugün seni düzeltme günüm
Mikro
Mikro çip derken imsi yönetimi mi? Yoksa başka bir Yöntem mi? Bizim ilki imsi ile oldu cünkü esimin morfoloji sorunu var. Mikro cip başka bir Yöntem ise hoca ile görüştüğüm de mutlaka sorıyım. Haftaya salı randevum var
kızım ne fesat oldun sen ya insan deşifre etmeden uyarır ya
kız git uyu dinlen gel bak kazaya kurban gideceksinya bizim gittiğimiz prof eğer aciliyeti yoksa yaz rezerv vs sorunlar 3 ila 6 ay ara verilmeli diyor bende dr yalancısıyım
herkese iyi haftasonları...
veeeeeeeee ütü zamanı yorucuolacak ama kaçış yok
Gunaydin kîzlar..zinco yu kendin mi aldin doktor mu yazdı..birde fiyati ne acaba gülden...Tabii bu durumda cgh ye gitmek en doğrusu..
Bana bir şey vermedi Bülent hoca tsh için ilaç kullanyorum bir de folik asit .ama ben 3 ay öncesinden zinco c kullandım..
Yeni doku oluşumuna iyi gelen bir vitamin genel olarak bağışıklık sistemi üzerinde de olumlu etkileri var...
Tedaviye başlayacağım diye kullanmamıştım aslında tedavim aniden başladı...
İlla ki faydası olmuştur...
Bizde sorun morfoloji aslında sperm sayısı iyi olsa da kalitesinde sıkıntı var...
Sperm seçimi iyi yapılırsa 5.güne gelen embriyo sayısı daha fazla oluyor...
Bunun içinde mikro çip yöntemi uygulattırdı Bülent hoca..Spermler bu yöntemle seçildi ve döllemeye alındı..
Kızım sen delisin ama ben senin bu deli hallerini seviyoruYooo ben direk söylerim rezil ol diye
Bunda bir standart yok tabii ama maddi manevi imkan varsa 3 ila 6 ay arası beklemeye bizim psikolojimiz müsaade etmez2 adet geçmesi yeter gel anlaşalım seninle
Kâbus kâbus la yüzleşilirmi hiçkolay gelsin madem kaçamıyorsun yüzleşmek en güzeli
Doktor verdi canım ikinci kutuyu da bitiriyorum nerdeyse 40 gündür kullanıyorum
ben de 2,5 kutu kullandım. bazen kalp atışımda hızlanma oldu ama o esnada iğnelere başlamıştım. ben ben de işe yaradığını düşünüyorum. bir de quenzim q10 kullandım benDoktor verdi canım ikinci kutuyu da bitiriyorum nerdeyse 40 gündür kullanıyorum
bende bursa pembe mavi.de yaptırıyorum imsi yokmuş evet hiç içime sinmedi acaba yanlış mı yaptık
ben ilk adetimin 2. Günü gittim Kist yoktu başladık 5 günde bir gittim 4. Gittiğimde yumurtalarım toplandı sonra 5 gün sonra transfer oldu bütün tahlillerini tek tek inceliyor bir sorun varsa ona göre tedavi veriyor
Cevabın için teşekkürler tatlım, çok sık muayene ye çağırmaması benim için iyi olacak :) Ben başlarken sen sonucunu öğrenmiş olacaksın sanırım.. İnşallah hayırlı haberler verirsin bana da umut olursun
iki tüp bebek tedavi arası ne kadar olmalı kızlar
Bu yeni bir yöntem tatlım sor mutlaka...
Bak bu da Bülent hocanın yazısı..
Mikro çipli tüp bebek tedavisinin uygulanması
Teknolojide sağlıklı spermlerin seçilmesinde yardımcı olacak sperm çipleri geliştirilmiştir. Sperm çiplerinde vücutta olan sistemi taklit edebilen mikro kanalcıklar bulunmaktadır. Mikro kanallar kaliteli spermlerin seçiminde önemli bir rol oynar. Bir bölümde spermler toplanırken, sağlıklı ve kaliteli olanlar mikro kanallardan süzülerek başka bölümde toplanır. Seçilen bu spermler sayesinde, uygulanan mikro enjeksiyon yönteminde elde edilen gebelik şansı daha yüksek olur. Kaliteli spermlerle yumurta hücresinin döllendirilmesi sayesinde, kaliteli embriyolar oluşturulur. Bunu uygulayan kliniklerde başarı oranı oldukça yüksektir.
Mikro akışkan çip teknolojisinde normal olarak spermler kadının vajinasına geldiklerinde rahim kanalına girmektedir. Buradaki mukus adındaki salgıdaki hormonların etkisiyle bazı mikro kanallar oluşur. Mikro kanalcıkların görevi aynı süzgeç gibidir. Spermleri burada süzer. Kanalların içinde sadece sağlıklı olan spermler geçebilir. Tıpta başka alanlarda da kullanılan mikro çip teknolojisi, tüp bebek tedavisinde çok önemli bir gelişmedir. Mikro enjeksiyon yönteminde sağlıklı spermlerin kullanılmasına olanak vermesi sayesinde, gebelik elde etmek oldukça kolaylaşmıştır. Bu maratonu kazanan her zaman sağlıklı olan spermlerdir. Bunların yumurta hücresini döllenme yeteneği daha fazladır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?