2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Arkadaslar hic orta kalite embriyo tutan yokmu aranizda
Canım ortadan kastın ne? Embriyoların kaçıncı günde kaçıncı kalite?
Benim 1. kalite 3. gün embriyom tutmadı 5. gün B kalite tuttu.
Zaten çok kötüyse transfer etmiyorlar. O sebeple transferin olursa demek ki doktorlar tutunma ihtimalini görmüş demek. Kendini bunları çok düşünüp yıpratma. Orta ve kötü kalitelerde tutun çok var.

Nerdeden biliyorsun belki kist değildir canım geç yumurtlamışta olabilirsin bu ay...Soğan kürünün daha önce faydasını gördüysen yap tabii ama gerek var mı bilemedim..
evet kist oldugunda isime yaramisti dun aksam ictim ama bugun sabah tansiyonum yukselmisti oysaki benim tansiyonum normalde hep dusuktur noye oyle oldu anlamadim

amin inşallah

canım benim işte bende senin gibi düşünüyorum. önce sağlık...
ama illa birisi gelip o düşüncemi alt üst ediyor o güçlü duruşumun ardında eziliyorum bi anda
sanki bi suçum varmışda saklamışım da ortaya çıkmış gibi hissediyorum
napayım pankartla mı dolaşalım bebeğimiz olmuyor yazsın üstünde bu mudur yani
bi uzaklaşın bi gidin kendi işinizle gücünzle ilgilenin yani diyorum
benim kendi ailem eşimin ailesi bu kdr canımı sıkıp üstüme gelmiyor
ama şu etraftaki insanlara laf yetiştirmekten bunaldım
elbette önce bizim sağlıgımız bende hep öyle dua ediyorum
hayırlı olacaksa nasip et Allah ım daha zor sınavlar verme diyorum her zaman bunu istiyorum
ama ama ....işte karşında ''bebeğin yok'' diye canını sıkan insanlara tek tek bunları anlatmak zorunda değilim ki. değiliz!
ama anlatmak zorunda kalıyorum.ve beni zorunda bıraktıkları için kızıyorum en çok

bu arada Allah rahmet eylesin. çok çook üzücü gerçekten... o satırları okurken bile tüylerim diken diken oldu
derdi veren Rabbim dermanınıda versin hepimize
benimde '''böyle olacaksa hiç olmasın '' dediğim çok zamanlar olmuştur

biliyorsun bazen bi çıkmaz sokağa giriyoruz işte öyle bi andı benimkide
sizler anladıgınız için sizlere dert yanıyorum işte
teşekkürler moral verdiğin için

canım benimm Rabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin sana ve isteyen herkese
aklına kötü şeyler getirme bebişleri almana az kaldı sonrada inşallah böyle

Kaliteli
Kaliteli yumurtam olur mu korkum bu.. manevi olarak cok çabuk etkileniyorum kötü anlamda diğer tedavimde transfere bile gidemediğim için.. Şimdi birde sehirdisinda yaptırıyorum ilk önce Allah'a sonra ekibe güveniyorum inşAllah bu kez sonuç hayırlısıyla güzel olur..

İşte benim de tam olarak korkum bu 5. Güne kadar 14 embriyodan 6 tane kalmış sende benim zaten yumi 3-4 tane bu 5. Güne nasıl gelicek Allahım sen yardım et..

İşte benim de tam olarak korkum bu 5. Güne kadar 14 embriyodan 6 tane kalmış sende benim zaten yumi 3-4 tane bu 5. Güne nasıl gelicek Allahım sen yardım et..

Ama canım ben kendimden örnek verdim herkes aynı olacak diye bir şey var mı..Sende 2 tane olur ikiside cgh ye gider niye böyle karamsarsın..Rezerv sorunu ne demek çok iyi biliyorum en yakın arkadaşım aynı sorunu yaşıyor psikolojini iyi anlıyorum ama havuz yapabilme ihtimalin var bunun ne kadar önemli olduğunu biliyormusun.Dediğim gibi sadece zaman alacak..Yapma böyle lütfen daha başlamadan bu kadar olumsuz olma

Hamile kalan kalıyor valla bizde %2 morfoloji ile kalamıyoruz
Spermler vücudumuza girdiğinde salgılanan o sıvı taklit eden bir yöntem...
Benim bildiğim şu an sadece Acıbadem Maslakta var..

Gunaydin kîzlar..zinco yu kendin mi aldin doktor mu yazdı..birde fiyati ne acaba gülden...

Ben kendim aldım canım birisinden duymuştum çoooook eskiden aklıma geldi başladım..Fiyatı 20 tl..Günde 1 tane alıyorsun vitamin olduğundan zorlamıyor mideyi vs...Zinco değil sadece zinco c kullandım ben..Küçük şişede 30 tane var..

Kızım sen delisin ama ben senin bu deli hallerini seviyoruütüyü bıraktım sana cevap yaziyorum

Evet canım huni ile dolaşacak kadar olmasam da deli olduğumu düşünenlerin sayısı az değil

Kâbus kâbus la yüzleşilirmi hiç

Ben yüzleştim muhtemelen sen de yüzleştin..Sonuç olarak kocam gelecek yemek yok halim ve vaktim olmadığından sadece çay demledim survivor da başlıyor asla yemek yapamam

Qenzim mi q 10 mi ne demiş kizlar onu biliyomusun canım..bende amma soruyorum kendi kendime alıp kullanıp yumurtam kaliteli olsun istiyorum canım..bana ne önerirsin..

Qenzim mi q 10 mi ne demiş kizlar onu biliyomusun canım..bende amma soruyorum kendi kendime alıp kullanıp yumurtam kaliteli olsun istiyorum canım..bana ne önerirsin..

Biliyorum canım kullanabilirsin faydası olur mutlaka..
Bana vermediler ama iyi sonuçlar alınıyor.

Biliyorum canım kullanabilirsin faydası olur mutlaka..
Bana vermediler ama iyi sonuçlar alınıyor.
egunal egunallll
survivor izliosun şu aralar biliyorum
hatta survivor başladı diye yimek bile yapmadın
ben survivor topiğindeyim yine
seni burda görünce bi selam vereyim selam

egunal egunallll
survivor izliosun şu aralar biliyorum
hatta survivor başladı diye yimek bile yapmadın
ben survivor topiğindeyim yine
seni burda görünce bi selam vereyim selam
Benden sana selammm pazar sabahından güzel insan
Şükür simiti yediler
Erkeklerin artık kendisine gelmesi lazım resmen kızlar sayesinde sayı alıyorlar ünlüler..
Gönüllülerde karışıyor 1 oyun kaybettiler takımız diyorlar ha ha hayyy gördük takım hallerini

Günaydın kızlar...
Güneşli bir pazar sabahından hepinize muckkkkkk
Dün temizlik yaptım diye yemek yapmadım peynir zeytin ile geçiştirdi beyim yazııkkkk bu sabahta kahvaltıya gitcez hiiç bişi hazırlayamam doğrusu yakında gebe kalacam kendimi yoramamÖğle yemeğinde yanımda olmaz muhtemelen işe gider akşama ne bahane bulsam acaba yemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…