Biz kadınlar ne şanslı varlıklarız koca yoksa temizlik varGünaydın kızlar yasasin haftasonu geldi derken kocacimin dün gece pat diye 24 saat nobeti çıktı kalakaldım evde tek basima. Bende temizlik yapayim bari
Canım ortadan kastın ne? Embriyoların kaçıncı günde kaçıncı kalite?Arkadaslar hic orta kalite embriyo tutan yokmu aranizda
evet kist oldugunda isime yaramisti dun aksam ictim ama bugun sabah tansiyonum yukselmisti oysaki benim tansiyonum normalde hep dusuktur noye oyle oldu anlamadimNerdeden biliyorsun belki kist değildir canım geç yumurtlamışta olabilirsin bu ay...Soğan kürünün daha önce faydasını gördüysen yap tabii ama gerek var mı bilemedim..
amin inşallahyani canım morfoloji kötüyse mantıklı olan imsi teknolojisi gibi gözüküyor ama ben şu aşamada merkez değiştirmeyi düşünmüyorum. Eşim i de bu konuda ikna edemem zaten Osman hoca ya çok güveniyor. Bu ilk denemem, tutmazsa artık bundan sonra bakarız diyorum. Ama yine de ümitliyim moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum :) Hakkımızda hayırlısı artıkk..
Önce sağlık diyorum ben...
Şu an iyisin ve kimseye muhtaç değilsin tabi ki eksikliğimiz var ama bu halimize şükürler olsun...
Yakın zamanda 2 yaşında bebeğini geride bırakıp kanserden vefat eden bir genç anne tanıdığım olduğundan hayata başka gözlüklerle bakıyorum..Anne olmak önemli hatta çoook önemli bunun içinde elimizden geleni yapıyoruz hepimiz.Olur ya da olmaz...Olmayacaksa Rabbim sabır ve kabullenme gücü versin önce de etrafımıza vicdan,merhamet,anlayış versin de çenelerini kapatsınlar.Gelirse de bebeklerimiz bizden mutlusu olmaz...Kaç gündür çok üzgünüm belli etmemeye çalışıyorum evladım olup da onu bebekken bırakıp gideceksem öbür dünya ya hiç olmasın diyorum..Rabbimin bizleri koruduğu bir şey vardır belki hakkımızda başka türlü bir hayır vardır da bilemiyoruz.Bunalıma girme canım..Nasipte varsa olacak.Yoksa da canımız sağolsun...
Biz kadınlar ne şanslı varlıklarız koca yoksa temizlik var
zaten eş yokken yapılan temizliğin tadına doyulmazDimi dimi zaten koca olmayınca devreye hemen bende temizlik giriyor o yokken halledeyim dimi
nevin hanım evet doktorumdan çok memnunum o yüzden 3. denemeyi de orda yaptırıyorum ama düşünmeden de edemiyo insan.. daha ii bir yer var mıydı diyePembemavi dede dr nevin hanim cok iyidir... Drunuz kim?
Kaliteli yumurtam olur mu korkum bu.. manevi olarak cok çabuk etkileniyorum kötü anlamda diğer tedavimde transfere bile gidemediğim için.. Şimdi birde sehirdisinda yaptırıyorumEmbriyoların 5.güne blast denen aşamaya gelmeleri gerekiyor hatta kabuk gibi bir şey oluşturması lazım ki embriyonun kendisinden değil o kabuğundan parça alabilsinler...İyi kalite olması isteniyor embriyonun..Biraz zaman alacak maddi manevi yıpranacaksınız ama yumurta sayın toplamda iyi olacak canım şimdiden süreci düşünüp yıpratma kendini..Şartlar çok güzel sana uygulandığı gibi çok kişiye havuz yapılıyor ekip çok tecrübeli.Sabır sabır sabır...
İşte benim de tam olarak korkum bu 5. Güne kadar 14 embriyodan 6 tane kalmış sende benim zaten yumi 3-4 tane bu 5. Güne nasıl gelicek Allahım sen yardım et..3.güne benimde 14 embriyom geldi ama 4.gün çok önemli morula evresini geçip 5.güne yani blast aşamasına gelen embriyo çok olmuyor bu da doğalmış zaten..5.güne 6 tane kaldı...5.güne 2 tane fena değil aslında hem de 1.kalite
chg ye yolladın mı peki? mesela benim 6 tanesinden 2 tanesi kromozom sorunlu çıktı yani sağlıklı değilmiş 1.kalite olmalarına rağmen..eşler sağlıklı olasa da oluşturdukları yeni gende sorun olabilirmiş bizde de bu olmuş her çiftin başına gelebilir dediler...
Kaliteli
Kaliteli yumurtam olur mu korkum bu.. manevi olarak cok çabuk etkileniyorum kötü anlamda diğer tedavimde transfere bile gidemediğim için.. Şimdi birde sehirdisinda yaptırıyorumilk önce Allah'a sonra ekibe güveniyorum inşAllah bu kez sonuç hayırlısıyla güzel olur..
İşte benim de tam olarak korkum bu 5. Güne kadar 14 embriyodan 6 tane kalmış sende benim zaten yumi 3-4 tane bu 5. Güne nasıl gelicek Allahım sen yardım et..
Bende %1 morfoloji ile nasıl hamile kalıyorlar diye merak ederdimm.. Demek bizim vücutta gerektiğinde mikro lu oluyorAma bizimkinde yeterli sperm yok galiba birde Şans yok tabii Bu yöntem Maslak Acıbadem de var sanırım değil mi?
Gunaydin kîzlar..zinco yu kendin mi aldin doktor mu yazdı..birde fiyati ne acaba gülden...
Kızım sen delisin ama ben senin bu deli hallerini seviyoruütüyü bıraktım sana cevap yaziyorum
Kâbus kâbus la yüzleşilirmi hiç
Qenzim mi q 10 mi ne demiş kizlar onu biliyomusun canım..bende amma soruyorum kendi kendime alıp kullanıp yumurtam kaliteli olsun istiyorum canım..bana ne önerirsin..Ben kendim aldım canım birisinden duymuştum çoooook eskiden aklıma geldi başladım..Fiyatı 20 tl..Günde 1 tane alıyorsun vitamin olduğundan zorlamıyor mideyi vs...Zinco değil sadece zinco c kullandım ben..Küçük şişede 30 tane var..
Qenzim mi q 10 mi ne demiş kizlar onu biliyomusun canım..bende amma soruyorum kendi kendime alıp kullanıp yumurtam kaliteli olsun istiyorum canım..bana ne önerirsin..
egunal egunallllBiliyorum canım kullanabilirsin faydası olur mutlaka..
Bana vermediler ama iyi sonuçlar alınıyor.
Benden sana selammm pazar sabahından güzel insanegunal egunallll
survivor izliosun şu aralar biliyorum
hatta survivor başladı diye yimek bile yapmadın
ben survivor topiğindeyim yine
seni burda görünce bi selam vereyimselam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?