Amin canım..Allahım tamamına erdirsin sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
tabiii o zaman iş pıt pıtları beklemeye kalır...
katlanarak artsın büyüsün kuzu ya da kuzucuklar...
Temkinli anne..
Onca şeyler yaşadık 10. Yilimiza geldik böyle olmana sasirmiyorum hic..
İnşaallah sorunsuz ilerlesinde yeterki keyfi gidersin görmeye bebisleri
Ayyy masallah boyle olmak en iyisi..tedbirini aldin simdi tevekkul zamani..egunal0276296 .!.:Aşama aşama ilerliyorum ama şükür endişem yok..
Rabbime emanet ettim ben minnakları elimden geleni yapıyorum gerisi takdir canım...
Kendime zehir etmeyeceğim bu bekleyişleri hepsinin tadını çıkarıcam inşallah...
Mesela kafama taksam 2.değeri dün gece rahat bir uyku çekmezdim en önce uykularım kaçar da benim
Pıhtılaşma gebe kalmaya engel değil genelde gebe kaldığında kaybına sebep oluyor diye biliyorum..Ayrıca sorun olmasa bile bir çok doktor kan sulandırıcı iğne veriyor canım ben hem corasprin kullanıyorum hem iğne..Kizlar bana doktorum genel tahlil yaptirdi pzt yuksek cikti buda pihtilasma oldugunu belirtir dedi genetik test yapmadan once yeniden test yaptiricam canim skldi ya pihtilasma sorunu engel olurmu saglikli gebelige
Sağol canım sen de öyle
canınızı sıkmayın.gebelikte her gün kan sulandırıcı iğne yapıyorlar.sorun olmaz inşallah...Kizlar bana doktorum genel tahlil yaptirdi pzt yuksek cikti buda pihtilasma oldugunu belirtir dedi genetik test yapmadan once yeniden test yaptiricam canim skldi ya pihtilasma sorunu engel olurmu saglikli gebelige
Canım kaç kişiden duydum bunu 1 hafta 10 günden sonra bir çok kişi söylüyor tıp tıp atış var diye ALLAH nazardan korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanım ben onları başından beri hissediyorum zaten son günlerde de tutundukları yerde resmen damar atıyor sanki kalp atışı olamayacağına göre damar atımı gibi bir benzetme yapıyorum
Sen sadece gülen adamlardan Cimrisin bence çocukluğuna inmak lazım ne alıp veremediğini var bu gülen adamlarlaCimri olsam sevgide de olurdum herkese sevgi vermişim ki öyle güzel mesajlar aldım bonkörüm ben taammıııııı
Güzel olacak her şey ödersiniz
bakalım yarın kaç gelicek kıymetli değerim
Gebelige engel olmaz pıhtılaşma ama düşük sebebidirKizlar bana doktorum genel tahlil yaptirdi pzt yuksek cikti buda pihtilasma oldugunu belirtir dedi genetik test yapmadan once yeniden test yaptiricam canim skldi ya pihtilasma sorunu engel olurmu saglikli gebelige
Sen hamiş kal tabiki kutlarizTemkinli teyzede kaçar artik..
Bi yeğenleri kontrole gelmistimde..
Bu arada beni hatirlayanlara selam :)
Birde ben gebe kalırsam bi kutlma burda yaparım ahdim varrrrr inşaallah
HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
bakalım yarın kaç gelicek kıymetli değerim
. Arkadaşım seni merak ettim bugün tekrarlıycaktın dimi tahlili sonucu inş.iyi gelir.Gece kızımı emzirmeye her kalktığımda senin için dua ettim inş.herşey güzel olur akşama kadar müsayit olamıycam akşam inş.hepimiz seviniriz.....Canım hayırlı akşamlar benim hikayem merak etmişsin ben dr.lar için zor bi hastayım 12 yıllık evliyim ve İki yıl korunduk daha sonra çocuk istediğimizde dr a göründük pko var denildi miyom vardı alındı daha sonra rahim filmi çekildi ve kanalın biri kapalı rahmin önünde perde var denildi ve laporoskopi ameliyatı ile tüpler açıldı rahmin önündeki perde alında 6 ay sonra çocuk olmayınca tüp bebek yaptık ve tedaviye başladık yumurtalar toplandı ve iki gün sonra yumurtalığımın biri döndü tıp dilinde torsiyon oldu o kadar kötü bir sancısı ve ağrısı vardiki anlatamam Gecenin bir yarısı ameliyata girdim 2.5 saat ameliyat sürdü çok şükür yumurtalığımı kaybetmeden dr.um düzeltti ve ilk tüp bebek yapıldı ama sonuç negatif 2. Tüp bebekle hamile kaldım ve 19 haftada rahim ağzı erken açıldığı için dikiş atıldı.22 haftada kanamam başladı dikişler alındı ve bebeğimi canlı doğurdum ama yaşamadı.aradan aylar geçti tekrar 3. Tüp bebeği yaptık ikiz hamileydim bir tanesi 9 haftalık kalpi durdu diğeride 14. Haftada düşürdüm.2 yıl dinlendim tekrar tüp bebek yaptım 14. Haftada rahim ağzı açıklığıyla acil dikiş atıldı bir ay hastanede yatmama rağmen 20 . Haftada kanamam başladı dikiş 2 cm açılmış ve mecburen dikişlerm alındı ve bebeğimi canlı doğurdum ve yaşamadı. 3 yıl aradan sonra istanbul da memorial hast.de dr.Arda Lembet dr.Cem Demirel dr.Serkan Aydoğdu laporoskopi serkilaj abdominal serkilaj yaptırdım ve 5 ay sonra kasım ayında malatya da Dr.Fethiye Ersan da tüp bebek yapmaya başladım ohss riskinden dolayı emriyolarım donduruldu ve 19 martta pgt li bir emriyo verildi ve iki emriyo dondurduk rabbim hakkımda hayırlısını versin kızlar gerçekten uzun oldu kusura bakmayın dualarınızı bekliyorum
. Merak etme pıhtılaşma sorunu gerekli tedbirler alındığı takdirde sağlıklı gebeliğe engel değil.Doktor hanım bu konuda oldukça tecrübeli gerekli görürse genetik tahlili isteyecektir.Ben dede yapılmıştı.Pıhtılaşma sorunu kişiye göre değişiyor sizin sorununuza göre diyetisyen size özel diyet veriyor bu diyete çok dikkat etmeniz gerekli.Hamilelik boyunca da ben iğne kullandım 15 günde bir ptz INR yapılıp sonuca göre iğnenin dozunu doktor hanım ayarlıyordu.İçin rahat olsun doktorumuz bu konuda çok tecrübeli. Benim bir de hamileleğimin ilk aylarında kanamalarım vardı çok dikkatli davrandı o nedenle çok şükürki sağlıklada bebeğimi kucağma aldım....Kizlar bana doktorum genel tahlil yaptirdi pzt yuksek cikti buda pihtilasma oldugunu belirtir dedi genetik test yapmadan once yeniden test yaptiricam canim skldi ya pihtilasma sorunu engel olurmu saglikli gebelige
40 yaş topiğinden aldım haberini. Nasıl sevindim bilemezsin:))))))) Hepimize destek olmuştun bu süreçte. Umarım her şey gönlünce olur. Sağlıkla kucaklarsın bebeklerini/ bebeğinioyyyyy sende mi geldinnnn....
sağolsun kızlar bugünü şahane geçirmeme sebep oldular..
alıntı yapmaya yetiştiremedim
çooook ama çooook teşekkür ediyorum canım...
tüm güzel dileklerine kocaman AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?