2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Allahım tamamına erdirsin sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
tabiii o zaman iş pıt pıtları beklemeye kalır...
katlanarak artsın büyüsün kuzu ya da kuzucuklar...
Amin canım..
Dediğin gibi kan değeri iyi gelirse sıradaki bekleyiş kalp atımları için olur..

Temkinli anne..
Onca şeyler yaşadık 10. Yilimiza geldik böyle olmana sasirmiyorum hic..
İnşaallah sorunsuz ilerlesinde yeterki keyfi gidersin görmeye bebisleri

Aşama aşama ilerliyorum ama şükür endişem yok..
Rabbime emanet ettim ben minnakları elimden geleni yapıyorum gerisi takdir canım...
Kendime zehir etmeyeceğim bu bekleyişleri hepsinin tadını çıkarıcam inşallah...
Mesela kafama taksam 2.değeri dün gece rahat bir uyku çekmezdim en önce uykularım kaçar da benim

Ayyy masallah boyle olmak en iyisi..tedbirini aldin simdi tevekkul zamani..
Aferin sana cici anne
Bende uykuya cok duskunum ama kafam doluysa uyku kalmazzz..

Kizlar bana doktorum genel tahlil yaptirdi pzt yuksek cikti buda pihtilasma oldugunu belirtir dedi genetik test yapmadan once yeniden test yaptiricam canim skldi ya pihtilasma sorunu engel olurmu saglikli gebelige
Pıhtılaşma gebe kalmaya engel değil genelde gebe kaldığında kaybına sebep oluyor diye biliyorum..Ayrıca sorun olmasa bile bir çok doktor kan sulandırıcı iğne veriyor canım ben hem corasprin kullanıyorum hem iğne..

Kizlar bana doktorum genel tahlil yaptirdi pzt yuksek cikti buda pihtilasma oldugunu belirtir dedi genetik test yapmadan once yeniden test yaptiricam canim skldi ya pihtilasma sorunu engel olurmu saglikli gebelige
canınızı sıkmayın.gebelikte her gün kan sulandırıcı iğne yapıyorlar.sorun olmaz inşallah...

Canım ben onları başından beri hissediyorum zaten son günlerde de tutundukları yerde resmen damar atıyor sanki kalp atışı olamayacağına göre damar atımı gibi bir benzetme yapıyorum
Canım kaç kişiden duydum bunu 1 hafta 10 günden sonra bir çok kişi söylüyor tıp tıp atış var diye ALLAH nazardan korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Cimri olsam sevgide de olurdum herkese sevgi vermişim ki öyle güzel mesajlar aldım bonkörüm ben taammıııııı
Sen sadece gülen adamlardan Cimrisin bence çocukluğuna inmak lazım ne alıp veremediğini var bu gülen adamlarla

Benim ilk denemem kimyasaldi pihtilasmam olmamasina ragmen corasprin ve progynx igne oluyorum. Pihtilasma sorun degil hic uzulmeyin hanimlar.

Bende ayaklarimi uzattim dunden beri bebislerimle konusuyorum beni birakmasinlar diye.

Herkese günaydın kizlar. Aslinda sabah girdim okudum ama ancak firsatim oldu yazmak icin. Herkese güzel bi gun diliyorum. Hayirli haberler alalim inşallah

Gebelige engel olmaz pıhtılaşma ama düşük sebebidir

Temkinli teyzede kaçar artik..
Bi yeğenleri kontrole gelmistimde..
Bu arada beni hatirlayanlara selam :)
Birde ben gebe kalırsam bi kutlma burda yaparım ahdim varrrrr inşaallah
Sen hamiş kal tabiki kutlariz

Ve beklenen müjde ve hatta müjde tasdiği gelmiş...
Onca elden yazılmış mutlu mesajlar gösteriyor ki senin kadar herkes mutlu olmuş, çok güzel olmuş. Kutlu olsun... Çok güzel haberlerinin devamını can-ı gönülden dilerim.

Herkes ifade etmiş ama ben de bahsetmeden geçemeyeceğim, sayabileceğin kendine ait tedavilerinin dışında;
manen herkesle tedavi heyecanını yaşayan, kaç kaliteli folikül olacak diye endişeleri paylaşan, OPU'ya giren, transfer olan, akreple yelkovanın kağnıya dönüşen zamanlarında anları sayan, pozitife sevinen, negatifde kimi zaman bir omuz, kimi zaman dayanma gücü olan biri olarak kaç kere tecrübe ettin, kaç kare pozitif sevinci, kaç kere negatif üzüntüsü yaşadın kimbilir... Bildiğim o ki herkesin yapabileceği, üstesinden gelebileceği şeyler değil.

Bu anlamda öncelikle birebir yoğun paylaşımlarımız olmasa da kendi adıma teşekkür ederim.
Sağlamış olduğun kadın dostluğun, kadın anlayışın, umut, destek ve birliğin için...

Sonra bir teşekkür de; "destur!" Kazen e... Yola çıkarken ki fikri neydi, nasıl ortaya çıktı, nasıl gelişti ve nasıl büyük bir platform oldu bilmiyorum mutlaka entresan bir başarı hikayesi vardır. Hikayesi ve çıkış noktası ne olursa olsun, bugün yarattığı bu platformda (kökü kuruyasıca :) istisnalar hariç) samimiyetle yer alanlar hangi konu olursa olsun hayata dair paylaşımlarına gerçek bir ses, okuyacak bir cevap buluyorsa, sayesinde... Teşekkürler her şey için

Bir diğer teşekkür de ProfDrBulentTiras a duyarlı yaklaşımıyla bir çok doktora, merkeze öncü olabilecek cesur yaklaşımları için... Cesur diyorum çünkü; bir çok kişi tarafından takip edilen ve sevilen birinin tedavisinin üstlenilmesini "farkındalık" (reklam dememeyi özellikle seçtim) yaratmak olarak değerlendirenler de olabilir. Böyle değerlendirenler varsa bence kesinlikle yanılıyorlar... Bilakis! olumsuz sonuçlandığında (ki bunun ne kadar yüksek yüzdelere sahip olduğu aşikar) nasıl dalga dalga, çok etkili negatif bir algı yaratma ihtimali olduğu açık... Bu nedenle tüm bu yüksek yüzdeli risklere rağmen, uyguladıkları yöntemlerine, tedavi süreçlerine inanarak, bilgi ve donanımlarına güvenerek sergiledikleri cesurca yaklaşımları, iyi niyetleri, hassasiyetle yürüttükleri ekip işi için teşekkürler...

Dilerim maddi ihtiyacı olanlar için veya genel kabul görmüş rutin yöntemlerin dışındaki tedavi yöntemlerine ihtiyacı olanlar için, nedeni bulunamamış başarısız bir çok tedavi hikayeleri olanlar için tedavi desteği sağlayabilecek merkezlere "biz de varız" diyebilecek bir yaklaşım kazandırmıştır...

Çok uzatmışım yine!
E egunal tekrar çok, çok, çok tebrikler...
Onca yıla sığdırdığın, hem kendinden, hem de buradakilerle bir olup birebir yaşadığın tedavilerden kalma tüm tecrübeleri, bilgileri, algıları unutturacak, ilk gün "alıklığında" tertemiz, mutlu, sağlıklı zamanların olsun...

Yepyeni "hamilelik" "annelik" tecrübelerinle yine yeniden ama daima örnek ve dost olman dileğiyle, sevgiyle...

HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8

bakalım yarın kaç gelicek kıymetli değerim

oleyyyyy pozitif alınmış sükürler olsun Rabbim kese ve kalp atışını da görüp duymayı nasip etsin inşallah. Güzel haberler vereceğine canı gönülden inanıyordum canım benim inan çok sevindim bebiş yada bebişler şuan sonra da olacak inşallah

. Arkadaşım seni merak ettim bugün tekrarlıycaktın dimi tahlili sonucu inş.iyi gelir.Gece kızımı emzirmeye her kalktığımda senin için dua ettim inş.herşey güzel olur akşama kadar müsayit olamıycam akşam inş.hepimiz seviniriz.....

. Merak etme pıhtılaşma sorunu gerekli tedbirler alındığı takdirde sağlıklı gebeliğe engel değil.Doktor hanım bu konuda oldukça tecrübeli gerekli görürse genetik tahlili isteyecektir.Ben dede yapılmıştı.Pıhtılaşma sorunu kişiye göre değişiyor sizin sorununuza göre diyetisyen size özel diyet veriyor bu diyete çok dikkat etmeniz gerekli.Hamilelik boyunca da ben iğne kullandım 15 günde bir ptz INR yapılıp sonuca göre iğnenin dozunu doktor hanım ayarlıyordu.İçin rahat olsun doktorumuz bu konuda çok tecrübeli. Benim bir de hamileleğimin ilk aylarında kanamalarım vardı çok dikkatli davrandı o nedenle çok şükürki sağlıklada bebeğimi kucağma aldım....

oyyyyy sende mi geldinnnn....
sağolsun kızlar bugünü şahane geçirmeme sebep oldular..
alıntı yapmaya yetiştiremedim
çooook ama çooook teşekkür ediyorum canım...
tüm güzel dileklerine kocaman AMİN
40 yaş topiğinden aldım haberini. Nasıl sevindim bilemezsin:))))))) Hepimize destek olmuştun bu süreçte. Umarım her şey gönlünce olur. Sağlıkla kucaklarsın bebeklerini/ bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…