bence öyle
ayyyy canım tebrikler çok sevindim inş sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirip yavrularını kucağına alırsın çok sevindim ya gülden ALLAHIM bizlerede versin inş yıllarca beklemek çok zor ,çok şükür sen başardın maşallahHAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
Canım ben onları başından beri hissediyorum zaten son günlerde de tutundukları yerde resmen damar atıyor sanki kalp atışı olamayacağına göre damar atımı gibi bir benzetme yapıyorum
ayyyy canım tebrikler çok sevindim inş sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirip yavrularını kucağına alırsın çok sevindim ya gülden ALLAHIM bizlerede versin inş yıllarca beklemek çok zor ,çok şükür sen başardın maşallahseni sevindiren ALLAHIM bizleride sevindirsin inş
İnşallah gerek kalmaz canımAcıbadem iyi bir merkez zaten bu tartışılmaz...Tekrar orada denemen bence de mantıklı inşallah İstanbul a gerek kalmaz canım...Kardeşinin nikahını beklediğini biliyorum..
Ultroson resimlerinide isteriz sonra amaGün gün idrar testlerimi paylaşıcam sizinle..3.5 günlükken başladığım testlerimi yarın ki asıl test sonucumu alana kadar devam ettiriyorum yarın son...
Edrim canım benim en iyisini yaptın inş bu kez gelcek meleğin annesine dinlenip tadını çıkar canım moralin hep olsunCanim evet aldim. Ben merkezide degistirdim. Bebislerimi Maltepe Universitesine tasidim. Transferimde orada oldu. Bakalim simdi 13 unu bekleyecegiz. Dualarini eksit etme guzelim en cok duaya ihtiyacim var cunku.
Ultroson resimlerinide isteriz sonra ama
aynen bende olsam bir gittiğimde kalbide aynı anda duymak isterim. yani ilk önce keseyi görüp sonra kalp için gene gitmek istemem çünkü keseden sonra aman kalbi atıyor mu duyacak mıyım diye düşünüp kendimi yerim çünküBakalım ne zamana gidicem kuzuları görmeye...
Kese ve kalp atışını bir kere de görmeyi tercih ediyorum...
evet canım ben de sizlerden gördüğüm üzere böyle olmasının daha doğru olduğuna karar verdim..tabii doktorum ne der bilemiyorum ama benim isteğim bu yönde..Ekstra gerginliğe gerek yok bence bir kere git varsa kese ve kalp atışını birlikte gör en güzeli...aynen bende olsam bir gittiğimde kalbide aynı anda duymak isterim. yani ilk önce keseyi görüp sonra kalp için gene gitmek istemem çünkü keseden sonra aman kalbi atıyor mu duyacak mıyım diye düşünüp kendimi yerim çünkü
hımmm tahminen 400 lerde bişi olacak minnaklar
bakalım yarın kaç gelicek kıymetli değerim
İnşallah sorunsuz ilerlerim canım..400 çıkarsa bir daha yaptırmam testi..hımmm tahminen 400 lerde bişi olacak minnaklar
azimli miniklertaze gebiş
Dune kadar demiyordum ama tiken ustundeydim oysa onca poitif test vardi.
bakalım yarın kaç gelicek kıymetli değerim
Allahım tamamına erdirsin sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahİnşallah sorunsuz ilerlerim canım..400 çıkarsa bir daha yaptırmam testi..
Temkinli anne..İnşallah sorunsuz ilerlerim canım..400 çıkarsa bir daha yaptırmam testi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?