2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
ayyyy canım tebrikler çok sevindim inş sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirip yavrularını kucağına alırsın çok sevindim ya gülden ALLAHIM bizlerede versin inş yıllarca beklemek çok zor ,çok şükür sen başardın maşallah seni sevindiren ALLAHIM bizleride sevindirsin inş

Amin canım bir an evvel sizlerinde bu güzel duyguları yaşamanızı diliyorum Rabbimden...

Acıbadem iyi bir merkez zaten bu tartışılmaz...Tekrar orada denemen bence de mantıklı inşallah İstanbul a gerek kalmaz canım...Kardeşinin nikahını beklediğini biliyorum..
İnşallah gerek kalmaz canım

Gün gün idrar testlerimi paylaşıcam sizinle..3.5 günlükken başladığım testlerimi yarın ki asıl test sonucumu alana kadar devam ettiriyorum yarın son...

Gün gün idrar testlerimi paylaşıcam sizinle..3.5 günlükken başladığım testlerimi yarın ki asıl test sonucumu alana kadar devam ettiriyorum yarın son...
Ultroson resimlerinide isteriz sonra ama

Canim evet aldim. Ben merkezide degistirdim. Bebislerimi Maltepe Universitesine tasidim. Transferimde orada oldu. Bakalim simdi 13 unu bekleyecegiz. Dualarini eksit etme guzelim en cok duaya ihtiyacim var cunku.
Edrim canım benim en iyisini yaptın inş bu kez gelcek meleğin annesine dinlenip tadını çıkar canım moralin hep olsun

Bakalım ne zamana gidicem kuzuları görmeye...
Kese ve kalp atışını bir kere de görmeyi tercih ediyorum...
aynen bende olsam bir gittiğimde kalbide aynı anda duymak isterim. yani ilk önce keseyi görüp sonra kalp için gene gitmek istemem çünkü keseden sonra aman kalbi atıyor mu duyacak mıyım diye düşünüp kendimi yerim çünkü

evet canım ben de sizlerden gördüğüm üzere böyle olmasının daha doğru olduğuna karar verdim..tabii doktorum ne der bilemiyorum ama benim isteğim bu yönde..Ekstra gerginliğe gerek yok bence bir kere git varsa kese ve kalp atışını birlikte gör en güzeli...

[QUOTnal, post: 40275097, member: 147738"]Uzun zaman sonra dün gece rahat rahat uyuduğumu farkettim..
İdrarda pozitifi görmek bile tam olarak rahatlatmıyormuş insanı..
Bugün daha iyiyim canım..[/QUOTE]
Cookk sukur..Bin şükür canim

İnşallah sorunsuz ilerlerim canım..400 çıkarsa bir daha yaptırmam testi..
Allahım tamamına erdirsin sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
tabiii o zaman iş pıt pıtları beklemeye kalır...
katlanarak artsın büyüsün kuzu ya da kuzucuklar...

Reactions: kdr
İnşallah sorunsuz ilerlerim canım..400 çıkarsa bir daha yaptırmam testi..
Temkinli anne..
Onca şeyler yaşadık 10. Yilimiza geldik böyle olmana sasirmiyorum hic..
İnşaallah sorunsuz ilerlesinde yeterki keyfi gidersin görmeye bebisleri

Kizlar bana doktorum genel tahlil yaptirdi pzt yuksek cikti buda pihtilasma oldugunu belirtir dedi genetik test yapmadan once yeniden test yaptiricam canim skldi ya pihtilasma sorunu engel olurmu saglikli gebelige

Temkinli teyzede kaçar artik..
Bi yeğenleri kontrole gelmistimde..
Bu arada beni hatirlayanlara selam :)
Birde ben gebe kalırsam bi kutlma burda yaparım ahdim varrrrr inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…