2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
Aslinda dûnûn en guzel haberini okumuStum burada oyleki sesli sevindimm hemde cokk
Bu topicte olan butun kardeslerim anne olmayi caniii gonulden hakediyor ve inaniorum ki bir gun herkes icin bu mutlulugu yasiycaz
Burada herzaman yardimci oldun bana hep guzel dileklerin gonul rahatlatan sozlerinle hepimizin kalbinde yer edindin egunalim
Cok cok mutlu oldum gûlden sultan isim olarak dualarimda oldugun ccoook guzel kalpli bir insansin diliyorumki rabbim bebeklerini 9ay gobusunde bir omur kucaginda yureginde tasimayi nasip etsin sana
Eger yazmasaydim kendimi eksik borclu hissederdim valla :))

günaydınlar hepinize.bu hamilelik takvimini bir gün bende profilimde paylaşmayı ne çok isterdim.Rabbim bize de nasip eder inşallah.egünal cnm ne zaman paylaşacaksın hamilelik takvimini...

Kızlar günaydın
Pazartesi günü negatifi aldım ilaçları bıraktım.ne zaman adet olurum acaba?ilaçları bırakınca kaç güne olur?

Amin canım..
Sen ikinci doğumunu yapıcan ben anca ilkini yetiştiriyorum çok açtın farkı ama
Sen bikerede ıkı dogurcan inş fark falan kalmıycak tek olsada saglıklı olsunda ıkıncı bebiş benımkı gıbı suprız yapar kendılıgınden inş

günaydınlar hepinize.bu hamilelik takvimini bir gün bende profilimde paylaşmayı ne çok isterdim.Rabbim bize de nasip eder inşallah.egünal cnm ne zaman paylaşacaksın hamilelik takvimini...
arkadaşım o takvim benimde hayalim yaa..

Alhah hayırlı evlatlar nasip eylesin hepimize.imtihanımız çok zor.ama cenneti kazanmak kolay değil.Rabbim kolaylık versin bizlere
aminn cnm aminn zorlu yolda düşe kalka devam ediyoruz inşlh yaptığımız bu işlerin sonu hep hayra çıksın evladlarımıza kavuşalım hayırlısıyla....

Canım duygulandırdın beni çok güzel bir mesaj bu her kelimesi içime işledi...
Pozitif gördüm çok şükür dilerim sorunsuz devam ederim..
Sende maşallah 35.haftaya gelmişsin
35.haftaları görürüm inşallah
Doğuma gitmeden görün bize olur mu dua ederiz...

Sen bikerede ıkı dogurcan inş fark falan kalmıycak tek olsada saglıklı olsunda ıkıncı bebiş benımkı gıbı suprız yapar kendılıgınden inş

İlki tüp olup 2.si doğal gebelik olan çok arkadaşım var eski kızların bir kısmı 2.lere doğal gebe kaldı senin gibi..
İlk gebeliğimi bi atlatayım 2.yi düşünürüm artık

Hamilelik takvimi yapmayı düşünmüyorum canım şimdilik sonra yaparım belki...

İlki tüp olup 2.si doğal gebelik olan çok arkadaşım var eski kızların bir kısmı 2.lere doğal gebe kaldı senin gibi..
İlk gebeliğimi bi atlatayım 2.yi düşünürüm artık
sen bir ikiz doğurda 10 yıldan önce 2. gebelik 3. bebişi düşünmessin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…