Ve beklenen müjde ve hatta müjde tasdiği gelmiş...
Onca elden yazılmış mutlu mesajlar gösteriyor ki senin kadar herkes mutlu olmuş, çok güzel olmuş. Kutlu olsun...Çok güzel haberlerinin devamını can-ı gönülden dilerim.
Herkes ifade etmiş ama ben de bahsetmeden geçemeyeceğim, sayabileceğin kendine ait tedavilerinin dışında;
manen herkesle tedavi heyecanını yaşayan, kaç kaliteli folikül olacak diye endişeleri paylaşan, OPU'ya giren, transfer olan, akreple yelkovanın kağnıya dönüşen zamanlarında anları sayan, pozitife sevinen, negatifde kimi zaman bir omuz, kimi zaman dayanma gücü olan biri olarak kaç kere tecrübe ettin, kaç kare pozitif sevinci, kaç kere negatif üzüntüsü yaşadın kimbilir... Bildiğim o ki herkesin yapabileceği, üstesinden gelebileceği şeyler değil.
Bu anlamda öncelikle birebir yoğun paylaşımlarımız olmasa da kendi adıma teşekkür ederim.
Sağlamış olduğun kadın dostluğun, kadın anlayışın, umut, destek ve birliğin için...
Sonra bir teşekkür de; "destur!" @Kazen e... Yola çıkarken ki fikri neydi, nasıl ortaya çıktı, nasıl gelişti ve nasıl büyük bir platform oldu bilmiyorum mutlaka entresan bir başarı hikayesi vardır. Hikayesi ve çıkış noktası ne olursa olsun, bugün yarattığı bu platformda (kökü kuruyasıca :) istisnalar hariç) samimiyetle yer alanlar hangi konu olursa olsun hayata dair paylaşımlarına gerçek bir ses, okuyacak bir cevap buluyorsa, sayesinde... Teşekkürler her şey için
Bir diğer teşekkür de @ProfDrBulentTiras a duyarlı yaklaşımıyla bir çok doktora, merkeze öncü olabilecek cesur yaklaşımları için... Cesur diyorum çünkü; bir çok kişi tarafından takip edilen ve sevilen birinin tedavisinin üstlenilmesini "farkındalık" (reklam dememeyi özellikle seçtim) yaratmak olarak değerlendirenler de olabilir. Böyle değerlendirenler varsa bence kesinlikle yanılıyorlar... Bilakis! olumsuz sonuçlandığında (ki bunun ne kadar yüksek yüzdelere sahip olduğu aşikar) nasıl dalga dalga, çok etkili negatif bir algı yaratma ihtimali olduğu açık... Bu nedenle tüm bu yüksek yüzdeli risklere rağmen, uyguladıkları yöntemlerine, tedavi süreçlerine inanarak, bilgi ve donanımlarına güvenerek sergiledikleri cesurca yaklaşımları, iyi niyetleri, hassasiyetle yürüttükleri ekip işi için teşekkürler...
Dilerim maddi ihtiyacı olanlar için veya genel kabul görmüş rutin yöntemlerin dışındaki tedavi yöntemlerine ihtiyacı olanlar için, nedeni bulunamamış başarısız bir çok tedavi hikayeleri olanlar için tedavi desteği sağlayabilecek merkezlere "biz de varız" diyebilecek bir yaklaşım kazandırmıştır...
Çok uzatmışım yine!
E egunal tekrar çok, çok, çok tebrikler...
Onca yıla sığdırdığın, hem kendinden, hem de buradakilerle bir olup birebir yaşadığın tedavilerden kalma tüm tecrübeleri, bilgileri, algıları unutturacak, ilk gün "alıklığında" tertemiz, mutlu, sağlıklı zamanların olsun...
Yepyeni "hamilelik" "annelik" tecrübelerinle yine yeniden ama daima örnek ve dost olman dileğiyle, sevgiyle...
İnş iyi bişeye işarettir canım bende hiç olmamıştı genelde 8yada 9 gün hafif olurdu inş seninki tutunmalarına işarettirkızlar selam benim dün transferim oldu. bugün rahim içinde kasılmalar kramplar hissediyorum hayra yormak istiyorum ama fikri olan var mı?
süpersiniz, sizi tebrik ediyorum
Ve beklenen müjde ve hatta müjde tasdiği gelmiş...
Onca elden yazılmış mutlu mesajlar gösteriyor ki senin kadar herkes mutlu olmuş, çok güzel olmuş. Kutlu olsun...Çok güzel haberlerinin devamını can-ı gönülden dilerim.
Herkes ifade etmiş ama ben de bahsetmeden geçemeyeceğim, sayabileceğin kendine ait tedavilerinin dışında;
manen herkesle tedavi heyecanını yaşayan, kaç kaliteli folikül olacak diye endişeleri paylaşan, OPU'ya giren, transfer olan, akreple yelkovanın kağnıya dönüşen zamanlarında anları sayan, pozitife sevinen, negatifde kimi zaman bir omuz, kimi zaman dayanma gücü olan biri olarak kaç kere tecrübe ettin, kaç kare pozitif sevinci, kaç kere negatif üzüntüsü yaşadın kimbilir... Bildiğim o ki herkesin yapabileceği, üstesinden gelebileceği şeyler değil.
Bu anlamda öncelikle birebir yoğun paylaşımlarımız olmasa da kendi adıma teşekkür ederim.
Sağlamış olduğun kadın dostluğun, kadın anlayışın, umut, destek ve birliğin için...
Sonra bir teşekkür de; "destur!" @Kazen e... Yola çıkarken ki fikri neydi, nasıl ortaya çıktı, nasıl gelişti ve nasıl büyük bir platform oldu bilmiyorum mutlaka entresan bir başarı hikayesi vardır. Hikayesi ve çıkış noktası ne olursa olsun, bugün yarattığı bu platformda (kökü kuruyasıca :) istisnalar hariç) samimiyetle yer alanlar hangi konu olursa olsun hayata dair paylaşımlarına gerçek bir ses, okuyacak bir cevap buluyorsa, sayesinde... Teşekkürler her şey için
Bir diğer teşekkür de @ProfDrBulentTiras a duyarlı yaklaşımıyla bir çok doktora, merkeze öncü olabilecek cesur yaklaşımları için... Cesur diyorum çünkü; bir çok kişi tarafından takip edilen ve sevilen birinin tedavisinin üstlenilmesini "farkındalık" (reklam dememeyi özellikle seçtim) yaratmak olarak değerlendirenler de olabilir. Böyle değerlendirenler varsa bence kesinlikle yanılıyorlar... Bilakis! olumsuz sonuçlandığında (ki bunun ne kadar yüksek yüzdelere sahip olduğu aşikar) nasıl dalga dalga, çok etkili negatif bir algı yaratma ihtimali olduğu açık... Bu nedenle tüm bu yüksek yüzdeli risklere rağmen, uyguladıkları yöntemlerine, tedavi süreçlerine inanarak, bilgi ve donanımlarına güvenerek sergiledikleri cesurca yaklaşımları, iyi niyetleri, hassasiyetle yürüttükleri ekip işi için teşekkürler...
Dilerim maddi ihtiyacı olanlar için veya genel kabul görmüş rutin yöntemlerin dışındaki tedavi yöntemlerine ihtiyacı olanlar için, nedeni bulunamamış başarısız bir çok tedavi hikayeleri olanlar için tedavi desteği sağlayabilecek merkezlere "biz de varız" diyebilecek bir yaklaşım kazandırmıştır...
Çok uzatmışım yine!
E egunal tekrar çok, çok, çok tebrikler...
Onca yıla sığdırdığın, hem kendinden, hem de buradakilerle bir olup birebir yaşadığın tedavilerden kalma tüm tecrübeleri, bilgileri, algıları unutturacak, ilk gün "alıklığında" tertemiz, mutlu, sağlıklı zamanların olsun...
Yepyeni "hamilelik" "annelik" tecrübelerinle yine yeniden ama daima örnek ve dost olman dileğiyle, sevgiyle...
Tebrikler güldencim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin burada bize verdiğin destek ve dostluğunun hatrına inşallahHAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
canımmmmmm hayırlı olsun :) çok şükür tatlım :) yarın kat kat artsınnnnnnnn :)İğne vurdurmaya gidiyorum gelicem kızçelerim
kızlar selam benim dün transferim oldu. bugün rahim içinde kasılmalar kramplar hissediyorum hayra yormak istiyorum ama fikri olan var mı?
Kızlar sabah Dr a gidiyorum bakalım takvilerim ise yarıyor mu bu durumda bile nasıl heycan yapıyorum
egunal bir şey sorucaktım rahim kalınlığın kaçken doktor transfer etti sana beni doktor muane etti altan baya uğraştı ultrasyonda geçen ay kalınlaşma olmamıştı iptal etmişti bugün bi taraf kalınlaşmış sanki bazı noktolarda incelik var gibi geldi dedi bana saatlerce ultrasyonda hem altan hem karından baktı sonra emin olmak için dedi transfere girer gibi çok sıkış dedi su içtim karından bidaha baktı bebeğin konulacağı yerler net gözüktü ölçtü oraları 8.4 dedi iyi gayet dedi iptal etmemize gerek yok dedi ben dedim problem varsa bu ayda erteleyelim diye gerek yok dedi içime sinmezse zaten iptal ederim dedi şimdi estrofemi günde 6 çıkardı transfer gününe kadar sabah 2 öğle 2 akşam 2 dedi kalınlaşma olur dimi daha taktım kafaya salı transfer kısmet olursa sorun olmazsa inşallah crinone jelede başlatı bugün yarında proluton depot iğnesini vurdurucam ilk daha 3 günde bir dedi iğneyi kalınlık nasıl sence fikir verirmisiniz ya dua edin bana transferden önce bidahamı muane ettirsem acaba öyle transfer etse diyorumİğne vurdurmaya gidiyorum gelicem kızçelerim
Kizlar yaa içim kabardi yine ben gercekten ama gercekten anne olmayi cok ama cok istiyorum arada boyle duygu gecisleri yasiyorum donem donem yine tuttu..
inşallah canım ya :)Cnm olabilir böyle şeyler olumlu düşün inş tutunuyodur
kızlar bende hitereskıpi olacam bu ay..dondurulmuş embrıyo yollucamm..bilgisi olan varsa yardımcı olabılır mıinşallah canım ya :)
ahh canım benim inşallah bende anlamadım daha dün transfer oldum çünkü çok erken oldu kasılmam merak ettim bende;İnş iyi bişeye işarettir canım bende hiç olmamıştı genelde 8yada 9 gün hafif olurdu inş seninki tutunmalarına işarettir
Valla canım haklısın içimize aldıkmı bişy olunca merak korku endişe hepsi oluyor elimzde olmadan eğer aklında kalcaksa bir doktoruna sor derrim inş iyi bişeydirahh canım benim inşallah bende anlamadım daha dün transfer oldum çünkü çok erken oldu kasılmam merak ettim bende;
Cnmmm masallahhh.Canım çok sağol! Allah'a sonsuz kere hamd olsun. Bunca çabanın sonunda yüzümüzü güldürdü.
Seni gördüğüme çok sevindim bu arada! Umarım senin için de her şey güzel gidiyordur.
Canım çok üzüldüm. Hakkında hayırlısı olsun. Sağlıklı bir gebelikse inşallah devam eder. Dondurulmuşun var çok şükür. Bu da harika bir şey.
Erken doğumlarının sebebi bulundu mu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?