2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

ne denirki ağzına yüreğine sağlık

kızlar selam benim dün transferim oldu. bugün rahim içinde kasılmalar kramplar hissediyorum hayra yormak istiyorum ama fikri olan var mı?

Ay egunal canmmm basndam beri takip ediyom,senn tedaviyi ama dunden beri okuyom guzel haberlerini,kanlarini da bi turlu yazmaya firsat bulamadm isten gucten insallah yarn kat kat katlanr degern hep saglkla devam eder☺

kızlar selam benim dün transferim oldu. bugün rahim içinde kasılmalar kramplar hissediyorum hayra yormak istiyorum ama fikri olan var mı?
İnş iyi bişeye işarettir canım bende hiç olmamıştı genelde 8yada 9 gün hafif olurdu inş seninki tutunmalarına işarettir

süpersiniz, sizi tebrik ediyorum

Kızlar sabah Dr a gidiyorum bakalım takvilerim ise yarıyor mu bu durumda bile nasıl heycan yapıyorum

İğne vurdurmaya gidiyorum gelicem kızçelerim
egunal bir şey sorucaktım rahim kalınlığın kaçken doktor transfer etti sana beni doktor muane etti altan baya uğraştı ultrasyonda geçen ay kalınlaşma olmamıştı iptal etmişti bugün bi taraf kalınlaşmış sanki bazı noktolarda incelik var gibi geldi dedi bana saatlerce ultrasyonda hem altan hem karından baktı sonra emin olmak için dedi transfere girer gibi çok sıkış dedi su içtim karından bidaha baktı bebeğin konulacağı yerler net gözüktü ölçtü oraları 8.4 dedi iyi gayet dedi iptal etmemize gerek yok dedi ben dedim problem varsa bu ayda erteleyelim diye gerek yok dedi içime sinmezse zaten iptal ederim dedi şimdi estrofemi günde 6 çıkardı transfer gününe kadar sabah 2 öğle 2 akşam 2 dedi kalınlaşma olur dimi daha taktım kafaya salı transfer kısmet olursa sorun olmazsa inşallah crinone jelede başlatı bugün yarında proluton depot iğnesini vurdurucam ilk daha 3 günde bir dedi iğneyi kalınlık nasıl sence fikir verirmisiniz ya dua edin bana transferden önce bidahamı muane ettirsem acaba öyle transfer etse diyorum

İnş iyi bişeye işarettir canım bende hiç olmamıştı genelde 8yada 9 gün hafif olurdu inş seninki tutunmalarına işarettir
ahh canım benim inşallah bende anlamadım daha dün transfer oldum çünkü çok erken oldu kasılmam merak ettim bende;

ahh canım benim inşallah bende anlamadım daha dün transfer oldum çünkü çok erken oldu kasılmam merak ettim bende;
Valla canım haklısın içimize aldıkmı bişy olunca merak korku endişe hepsi oluyor elimzde olmadan eğer aklında kalcaksa bir doktoruna sor derrim inş iyi bişeydir

Günaydın kızlar cumamız mubarek edilen bütün dualarımz kabul olsun inş GÜLDEN SULTAN kan vermeye gidecek inş kat kat katmerlenmiştir değerleri ve minaklar güzelce sağlıkla gelişp büyüsünler

Cnmmm masallahhh.
Tebrik ederim cok sevindim.Allah tamamini erdirsinn

Reactions: 9ay
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…