Oy kuzum aynı benKizlar yaa içim kabardi yine ben gercekten ama gercekten anne olmayi cok ama cok istiyorum arada boyle duygu gecisleri yasiyorum donem donem yine tuttu..
Hoşgeldin tatlım...Herkese günaydın...hayırlı cumalar...ilk msjım hepiniz muhtesemsiniz...yazılarınızı takip ediyordum hep.negatif sonuc aldim bende destekleriniz icin Allah razi olsun.
hayırlı sabahlar anniş adayları ve guzel anneler... 2 yılık evliyim ve pcos hastasıyım klomen tedavılerı iğnler ve bir aşılama tedavsi gördüm bi kez düşük yaptım 6 haftalıkken sanırım kımyasaldı ve şimdi tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. arnızda pcosşu olup tup bebek yaptıran var mı acaba bide lazer epilsayon tedavısı goruyorum hamıle kalırsam bı zararı olur mu kı
Tatlım şu an listeyi güncelleme fırsatım olmadığından sen bu bilgileri liste topiğine yaz burada kaynar gider unuturum..egünal cnm beni de tüp bebek listesine ekler misin?konya novafertilde yaptırıyorum.1. denemem.sorun rezerv azlığı,amh.yaş 28
canım kalınlık 7 mm üzeri ise yeterli ben 6,4 ile gebe kalıp doğuran biliyorum...egunal bir şey sorucaktım rahim kalınlığın kaçken doktor transfer etti sana beni doktor muane etti altan baya uğraştı ultrasyonda geçen ay kalınlaşma olmamıştı iptal etmişti bugün bi taraf kalınlaşmış sanki bazı noktolarda incelik var gibi geldi dedi bana saatlerce ultrasyonda hem altan hem karından baktı sonra emin olmak için dedi transfere girer gibi çok sıkış dedi su içtim karından bidaha baktı bebeğin konulacağı yerler net gözüktü ölçtü oraları 8.4 dedi iyi gayet dedi iptal etmemize gerek yok dedi ben dedim problem varsa bu ayda erteleyelim diye gerek yok dedi içime sinmezse zaten iptal ederim dedi şimdi estrofemi günde 6 çıkardı transfer gününe kadar sabah 2 öğle 2 akşam 2 dedi kalınlaşma olur dimi daha taktım kafaya salı transfer kısmet olursa sorun olmazsa inşallah crinone jelede başlatı bugün yarında proluton depot iğnesini vurdurucam ilk daha 3 günde bir dedi iğneyi kalınlık nasıl sence fikir verirmisiniz ya dua edin bana transferden önce bidahamı muane ettirsem acaba öyle transfer etse diyorum
Ayyy burasi cok degismissss ben eski sistemi istiyorum :)
Günaydın kızlar cumamız mubarek edilen bütün dualarımz kabul olsun inş GÜLDEN SULTAN kan vermeye gidecek inş kat kat katmerlenmiştir değerleri ve minaklar güzelce sağlıkla gelişp büyüsünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?