2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

hayırlı sabahlar anniş adayları ve guzel anneler... 2 yılık evliyim ve pcos hastasıyım klomen tedavılerı iğnler ve bir aşılama tedavsi gördüm bi kez düşük yaptım 6 haftalıkken sanırım kımyasaldı ve şimdi tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. arnızda pcosşu olup tup bebek yaptıran var mı acaba bide lazer epilsayon tedavısı goruyorum hamıle kalırsam bı zararı olur mu kı

Herkese günaydın...hayırlı cumalar...ilk msjım hepiniz muhtesemsiniz...yazılarınızı takip ediyordum hep.negatif sonuc aldim bende destekleriniz icin Allah razi olsun.

Herkese günaydın...hayırlı cumalar...ilk msjım hepiniz muhtesemsiniz...yazılarınızı takip ediyordum hep.negatif sonuc aldim bende destekleriniz icin Allah razi olsun.
Hoşgeldin tatlım...
Sana da hayırlı cumalar...
Yeni mi negatif aldın?

Pko bende de var ama düzenli adet gördüğümden sorun yaratmaz diyorlar..Tüp yapmışsın yumurtaların büyümekte direnmediyse sorun olmuyor demektir hamile kalabilirsin..Gebeliğinde kese ve kalp atışı görüldükten sonra düşük yaşadıysan kimyasal değildir o tatlım..Bu arada kaybın için çok geçmiş olsun..Lazeride gebe kalırsan bence bırakmalısın nolur nolmaz..

egünal cnm beni de tüp bebek listesine ekler misin?konya novafertilde yaptırıyorum.1. denemem.sorun rezerv azlığı,amh.yaş 28
Tatlım şu an listeyi güncelleme fırsatım olmadığından sen bu bilgileri liste topiğine yaz burada kaynar gider unuturum..

canım kalınlık 7 mm üzeri ise yeterli ben 6,4 ile gebe kalıp doğuran biliyorum...
benim ki 12 mm di transferden 5 gün önce tam transfer günü kaçtı bilmiyorum her şey şahane demişlerdir bende sormadım...Senin ki 8.4 mm ise bence gayet iyi endişelenme lütfen..

Günaydın kızlar cumamız mubarek edilen bütün dualarımz kabul olsun inş GÜLDEN SULTAN kan vermeye gidecek inş kat kat katmerlenmiştir değerleri ve minaklar güzelce sağlıkla gelişp büyüsünler

Hayırlı cumalar canım...Verdim kanı bakalım ne çıkacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…