Beni de yaz Gülden 2015 de tüp bebek yaptircaklara
Aktif olanları sadece PRO üyeler yani kırmızılılar görebiliyor...Evett yazmasi cok kolay olmus hakkaten ama eskiden kimler suan aktif filan onu goruyorduk
Baharda daha fazla hissediliyor bu duygular canım bende de olurdu..Rabbim bir an evvel sağlıkla devamı gelen bir gebelik versin inşallah..Kizlar yaa içim kabardi yine ben gercekten ama gercekten anne olmayi cok ama cok istiyorum arada boyle duygu gecisleri yasiyorum donem donem yine tuttu..
canım yazmasınızda ben sizleri biliyorum benimle birlikte sevindiğinizi duygularımı paylaştığınızı biliyorum..Ha en başta yazmışsın ha şimdi ne farkeder..Ay egunal canmmm basndam beri takip ediyom,senn tedaviyi ama dunden beri okuyom guzel haberlerini,kanlarini da bi turlu yazmaya firsat bulamadm isten gucten insallah yarn kat kat katlanr degern hep saglkla devam eder☺
Heyecan güzeldir canım abartmamak şartıyla...Kızlar sabah Dr a gidiyorum bakalım takvilerim ise yarıyor mu bu durumda bile nasıl heycan yapıyorum
Sağol kuzum..Bekliyorum bakalım 2.değerim ne durumda..canımmmmmm hayırlı olsun :) çok şükür tatlım :) yarın kat kat artsınnnnnnnn :)
kese görünmemişti keseyi görmeye gıttıgımız gun düştüğünü öğrenmiştik benım adet problemımde var ya aylarca oluyorum ya da ıkı haftada bir oluyorumPko bende de var ama düzenli adet gördüğümden sorun yaratmaz diyorlar..Tüp yapmışsın yumurtaların büyümekte direnmediyse sorun olmuyor demektir hamile kalabilirsin..Gebeliğinde kese ve kalp atışı görüldükten sonra düşük yaşadıysan kimyasal değildir o tatlım..Bu arada kaybın için çok geçmiş olsun..Lazeride gebe kalırsan bence bırakmalısın nolur nolmaz..
hadi hayırlısı inşallahevet canım sonucu bekliyorum..
yanlış ilaç protokolü uygulanıyor olabilir..benim ohss den dolayı hastanede yatmışlığım var son tedavimde ohss olmamam için ona göre bir tedaviplanlandı ve olmadım şükür...bir kere çatlatma iğnesi olarak hcg içerikli iğne verilmemeli sana.. ovitrelle ya da pregnly vurmamalısın...Başka bir iğne ile çatlatma gerçekleştiriliyor..kese görünmemişti keseyi görmeye gıttıgımız gun düştüğünü öğrenmiştik benım adet problemımde var ya aylarca oluyorum ya da ıkı haftada bir oluyorumgonal fle cok sayıda yumurtam gelişıyor 30unustunde yumurttam olusuo ve 20 mm buyukluğunde ohhs gelişio ve benı hastenelik edıyor aşılamadada bole oldu bır hafta hastanede yattım sımdı yıne bunları yaşamaktan korkuyorum açıkcası
Ahhh canım yaaa ne kadar uzun zaman oldu seni görmeyeli kuzu kocaman olmuştur dimi...Tebrikler güldencim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin burada bize verdiğin destek ve dostluğunun hatrına inşallah
siz şuan tüp bebek tedavisi mi görüyorsunuz pcos konusunda denyimli tüp bebek merkezi ankarada hangi hastaneyı onerırsınız ve sız hangı hastanede tedavı goruyorsunuz bu konuda yardımcı olabılır mısınzyanlış ilaç protokolü uygulanıyor olabilir..benim ohss den dolayı hastanede yatmışlığım var son tedavimde ohss olmamam için ona göre bir tedaviplanlandı ve olmadım şükür...bir kere çatlatma iğnesi olarak hcg içerikli iğne verilmemeli sana.. ovitrelle ya da pregnly vurmamalısın...Başka bir iğne ile çatlatma gerçekleştiriliyor..
herkese merhaba
Gülden cim çok tebrik ederim.
Allah tamamına erdirsin. İsteyen herkese versin.
Benim oğluşum 14 aylık oldu. 2 aydır yürüyor.
senin de bebişlerin geliyor artık ne güzel.
eskiden konuştuğumuz arkadaşları merak ediyorum herkes iyi mi?
öpüyorum
siz şuan tüp bebek tedavisi mi görüyorsunuz pcos konusunda denyimli tüp bebek merkezi ankarada hangi hastaneyı onerırsınız ve sız hangı hastanede tedavı goruyorsunuz bu konuda yardımcı olabılır mısınz
feda olsun canımmmmmm
üşenmeden her birinden onar onar koydum vallahiii sözümü tuttum
eee bebikler napiooo
Var benKizlar bugun 5. Gun
3. Gun sabah uyandigimdan beri sag kasigimda hep ayni yerde hic gecmeyen bi agri var.Bu da beni umutlandiriyor ne yalan soyleyeyim.Bende cok olan bisey kasik agrisi ama hic boyle israrla ayni yerde ayni siddette olmazdi
Varmi bunu yasayan?
çoook tebrik ederim sevındım senın adına rabbım saglıkla kucagına lamayı nasıp etsın ınsallah vatana mıllete hayırlı bır evlet olsun inşallah istanbulda kı hastanenene kadara yaptırdın ben rapordan yararlanamıcam muhtemelen 2 yıllık evliyım cunkı4 deneme yaptım ben 4.cü için Ankara dan İstanbul a gittim.
Acıbadem Maslakta tedavi gördüm Bülent Tıraş...
3 tedavimde Ankarada oldu Ankara yerine İstanbul u öneriyorum ben...
Ankara da başarılı olamamış biri olarak Ankara da bir doktor önermem doğru olmaz..
Son tedavimde de 2 gün önce pozitifi gördüm şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?