2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

herkese iyi haftasonları
ohh be imza alanımız geri gelmiş benim bebem de gelmiş
ama haddaaaaaa şimdide oft gitmiş..

hayır cnm ilk değil 2.tüp denemem olacak.ilkinde 3.gün embriyosu transfer edildi yumoşlar pek kaliteli değildi.kaliteyi artırmak için dhea ve omega 3 kullanıyorum bunların dışında bir öneriniz var mı?

canım güzel sonuçlar çıkacak inşallah :) hep umutlu olalım isteyelim allahım inşallah verecek bebişlerimizi :) 2 haftaya çıkacaksa bu adette olmayacak mı transfer? bülent hoca da çok pozitif insan inşallah bu da sana yansıyacak ve pozitifi göreceğizzzzzz :) heyecanla hepimiz buradan senin günleri sayıp pozitif haberini bekliyoruz :)

canım kaliteli kaliteli yumiler olsun ve onlar kaliteli embriyolara dönüşsünler :) sayıya takılma tatlım :) kaliteli olsunlar inşallahhhhh :) allahım yardımcın olsun :)

hayır cnm ilk değil 2.tüp denemem olacak.ilkinde 3.gün embriyosu transfer edildi yumoşlar pek kaliteli değildi.kaliteyi artırmak için dhea ve omega 3 kullanıyorum bunların dışında bir öneriniz var mı?
canım bende dhea kullanmıştım faydasını gördüm umarım senin içinde hersey güzel olur :)

canım silik çıktı ise çoooooooook üzel :) bugün birdaha yapıp bize göstersene :) merak ettim :) hadi hayırlısı :)

Canım evde net çok yavaş cekmiyor ki yukleyeyim :) gıcık oldum zaten bugün de yaptım dünden biraz daha belirgin

İns Allah gonlune gore verir canim kaliteli yumoslarin olsun sinrada bebek olup seni anne yapsinlar

Ben söylediğin ilaçlarıda kullanmamıştım canım benim yumurtalıklarla ilgili bi problem olmadığı için ben pek ilaç kullanmadım bizim eşimin sperm yapısında ve hareketinde sorun vardı o yüzden bilgisi olan biri varsa yardımcı olucaktır

Merhaba bana da 11 aralıkta histeroskopi yapıldı. Adetim 29'unda geldi ve 30'unda tahlillerim yapıldı, o gün iğnelere başladım. Dün 2. kontrolümü de oldum. Gonal f 112.5 doz vuruluyorum. 2. kontrolümde de kan verdim, e2 bakıldı, dozum değişmedi. Bugün iğnelerde 5. günüm. Merional da vuruluyorum göbekten gonal f ile beraber. Pazar günü bir de çatlatmama iğnesi olucam cetrotide. Doktorum Erdal Aktan. Hastanem İzmir Özel Tınaztepe Hastanesi. Liste yapılırsa eklenmek isterim muhtemelen haftaya haftasonuna doğru yumurta toplama (opu) var. İnşallah 2015 sağlıkla ve hayırlısıyla bize bebişlerimizi getirsin. Bu arada bizim sorunumuz eşimin sperm sayısının düşük olması. Çok şükür ki bende bir problem gözükmüyor.

Son düzenleme:
Bu arada şunu merak ediyorum ben merionali hep sol tarafa vuruyorum. Bir toz bir su şeklinde yapılıyor hiç değiştirmiyorum. Gonal f'i de sağa vuruyorum. Değiştirmem gerekmiyor değil mi?

Teşekkür ederim canım, evet drum Hulusi Bey. Sende mi burda yaptırdın? Senin tutmamasına çok üzldüm Allahım bu tedavini hskkında hayırlı kılsın ve son tedavin olsun inşallah, inşallah yavrumuzu kucağımıza aldığımız yıl olsun.
Sen Huludi Beyden memnunmuydun? Ben çok güven duyuyorum ama tecrübeli arkadaşlarımdan tavsiye isterim yine de

tşk cnm eşimin de hareketinde sorun var ileri hız sıfır,proxeed plus kullandı 6 ay,

Bu arada şunu merak ediyorum ben merionali hep sol tarafa vuruyorum. Bir toz bir su şeklinde yapılıyor hiç değiştirmiyorum. Gonal f'i de sağa vuruyorum. Değiştirmem gerekmiyor değil mi?
Ben de dönüşümlü vurdum bir gün sola birgün sağa...
Bunlar deri altı iğneleri bu sebeple sağa da solada vursan etkisi değişmez..
Ama yine de psikolojik olarak ben dönüşümlü vurayım dedim

Ben 2 kez hulusi hoca ile deneme yaptım biri dış gebelik biri negatif oldu..
Çok severim kendisini ilgili bir doktor ve ekibi var..
Benim tedavilerim de gözden kaçan bazı şeyler oldu o sebeple devam etmedim.
Çok kişiye tavsiye ettim kendisini hep güzel sonuçlar aldılar..
Ama ben de olmadı...
Sende güzel sonuçlar alanlardan ol inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…