hayır cnm ilk değil 2.tüp denemem olacak.ilkinde 3.gün embriyosu transfer edildi yumoşlar pek kaliteli değildi.kaliteyi artırmak için dhea ve omega 3 kullanıyorum bunların dışında bir öneriniz var mı?Aynen söylediğin gibi canım bizi bizden başka kimse anlamıyo malesefbende etrafa söylememe taraftarıyım aileler dışında ilk tedavin mi olucak canım umarım herşey çok güzel başlar ve öyle dewam eder bebeğini alırsın sonunda kucağına
şimdiden hayırlı olsun inşDun itibariyla bende tedavinin ilk asamasina basladim sol tarafta yumurta cokmus onun icin glifor diye bir ilac verdi adetle beraber ins baslicam tedaviye bu sefer guler yuzumuz ins
canım güzel sonuçlar çıkacak inşallah :) hep umutlu olalım isteyelim allahım inşallah verecek bebişlerimizi :) 2 haftaya çıkacaksa bu adette olmayacak mı transfer? bülent hoca da çok pozitif insan inşallah bu da sana yansıyacak ve pozitifi göreceğizzzzzz :) heyecanla hepimiz buradan senin günleri sayıp pozitif haberini bekliyoruz :)En fazla 2 hafta içinde haber gelecek canım...
Acil durumlarda 24 saat içinde haber geliyormuş ama benim kuzuların biyopsileri yapılıp dondurulduğundan sonuç için acelemiz yok..Aslında benim psikolojik açıdan acelem var ama kimse bilemez bunu merak ediyorum çok fena..
Aklında dualarında olduğumu biliyorum canım
canım kaliteli kaliteli yumiler olsun ve onlar kaliteli embriyolara dönüşsünler :) sayıya takılma tatlım :) kaliteli olsunlar inşallahhhhh :) allahım yardımcın olsun :)Herkese merhabaaa,
Ben tedavime aralıkta başladım bu topiğe yazabiliyormuyum bilmiyorum.
Bu sabsh opum var, heyecandan uykum kaçtı.
Ankara Başkent Hastanesinde 2. Denememi yaptırıyorum. 8,5 yıllık evliyim, yumurta rezervim düşük, bakalım bugün kaç yumurtam toplanacak, zaten ultrasonda 4 tane görünüyordu
Bana dua edermisiniz arkadaşlar, hergeçen gün benim için risk artık, yaşım 33, erken menepoz riskim var
canım bende dhea kullanmıştım faydasını gördüm umarım senin içinde hersey güzel olur :)hayır cnm ilk değil 2.tüp denemem olacak.ilkinde 3.gün embriyosu transfer edildi yumoşlar pek kaliteli değildi.kaliteyi artırmak için dhea ve omega 3 kullanıyorum bunların dışında bir öneriniz var mı?
canım silik çıktı ise çoooooooook üzel :) bugün birdaha yapıp bize göstersene :) merak ettim :) hadi hayırlısı :)Çok özledim kendini canim bak kaç gündür yokmuşsun biz 8. Güne geldik. 13 yumi oldu 8 dollendi 2 transfer edildi 5. Gün Blast ama doldurulmadi doktor çözünürken sorun olur o kadar iyi değiller dedi.aslında bugün test yaptım silik çıktı ama ne bileyim tam sevinemiyorum
Canım evde net çok yavaş cekmiyor ki yukleyeyim :) gıcık oldum zaten bugün de yaptım dünden biraz daha belirginHepsini okudum ''bugün test yaptım silik çıktı'' cümlesine takıldım
Bakiimm o teste koysana fotosunu...
Kalite önemli evet ama ben eh işte olan embriyoların tutunduğunu gördüm kızlarda hem de 3.gün...
Senin ki 5.güne gelmiş öyle ya da böyle çok kötü olsa zaten transferin olmazdı..
Aman boşver bunları zaten silik çizgi görmüşsün bana da göster
İns rabbim yuzunu guldurur silik cikmasi oldugu anlamina geliyor darisi bizlerede canimCanım evde net çok yavaş cekmiyor ki yukleyeyim :) gıcık oldum zaten bugün de yaptım dünden biraz daha belirgin
İns Allah gonlune gore verir canim kaliteli yumoslarin olsun sinrada bebek olup seni anne yapsinlarhayır cnm ilk değil 2.tüp denemem olacak.ilkinde 3.gün embriyosu transfer edildi yumoşlar pek kaliteli değildi.kaliteyi artırmak için dhea ve omega 3 kullanıyorum bunların dışında bir öneriniz var mı?
Ben söylediğin ilaçlarıda kullanmamıştım canım benim yumurtalıklarla ilgili bi problem olmadığı için ben pek ilaç kullanmadım bizim eşimin sperm yapısında ve hareketinde sorun vardı o yüzden bilgisi olan biri varsa yardımcı olucaktırhayır cnm ilk değil 2.tüp denemem olacak.ilkinde 3.gün embriyosu transfer edildi yumoşlar pek kaliteli değildi.kaliteyi artırmak için dhea ve omega 3 kullanıyorum bunların dışında bir öneriniz var mı?
Ben de 2014 aralıkta tedaviye başladım ama 2015 topiği açtım.Açtığım topiğe yazmayım o zaman..
Canım tabi ki yazabilirsin..
Aynı merkezde 2 kez tedavi oldum ben...
Opu olacağın o masaya yatmışlığım var yani..
Allah yardımcın olsun tatlım...
Hulusi hocamı yapacak opunu...
tşk cnm eşimin de hareketinde sorun var ileri hız sıfır,proxeed plus kullandı 6 ay,Ben söylediğin ilaçlarıda kullanmamıştım canım benim yumurtalıklarla ilgili bi problem olmadığı için ben pek ilaç kullanmadım bizim eşimin sperm yapısında ve hareketinde sorun vardı o yüzden bilgisi olan biri varsa yardımcı olucaktır
Ben de dönüşümlü vurdum bir gün sola birgün sağa...Bu arada şunu merak ediyorum ben merionali hep sol tarafa vuruyorum. Bir toz bir su şeklinde yapılıyor hiç değiştirmiyorum. Gonal f'i de sağa vuruyorum. Değiştirmem gerekmiyor değil mi?
Kızlar zar zor yükledim yorum bekliyorum bugün 9. Gün
hayırlı uğurlu olsun şekerimKızlar zar zor yükledim yorum bekliyorum bugün 9. Gün
Teşekkür ederim canım, evet drum Hulusi Bey. Sende mi burda yaptırdın? Senin tutmamasına çok üzldüm Allahım bu tedavini hskkında hayırlı kılsın ve son tedavin olsun inşallah, inşallah yavrumuzu kucağımıza aldığımız yıl olsun.
Sen Huludi Beyden memnunmuydun? Ben çok güven duyuyorum ama tecrübeli arkadaşlarımdan tavsiye isterim yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?