2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Cnım sen yanlış anlamışsın benim 3. Güne 2 tane kalmadı, en kaliteli 4 tane kaldı ikisini transfer ettik ikisini dondurduk diğerleri donduracak kadar iyi değildi yoksa ilk gün 13 taneydi ben risk almak istemedim bana bıraktılar kararı ama çift embriyo olacağı için 3. Gün olmasında sakınca görmedim. Nasip bu işler . Ben kafama takmıyorum ama senin satırlarını okuyan 2.-3. Gün transferi olan arkadaşlar üzülebilir kendinden pay biç ne kadar stresli bir dönem. İnşallah Allah gönlüne göre verir canım stres yapma

Aman başlamasın canım. Bulantısız sağlıklı hamilelik geçirin inşallah. Çok açım ama yiyemiyorum hiçbi şey
Ah kiyamam ya ne zor kusma ve bulanti olmasi canim kisa zamanda duzelirsin insallah, acsin ve yiyemiyorsun zor bir durum.

Gözün aydın canım. Çok şükür bak yolunda gidiyor herşey senin için. Hamile haberini vereceğin günler çok yakında

Aman başlamasın canım. Bulantısız sağlıklı hamilelik geçirin inşallah. Çok açım ama yiyemiyorum hiçbi şey
Canım belki denemişsindir ama beyaz leblebi, ayva çok işe yarıyor. Zor günler ama geçecek. Miniklerin kokusunu duyunca tüm bunları unutacaksın

Gözün aydın çok güzel sonuda güzel olsun inş

Ah kiyamam ya ne zor kusma ve bulanti olmasi canim kisa zamanda duzelirsin insallah, acsin ve yiyemiyorsun zor bir durum.
Inşallah kuzum inşallah. Bi de bu aralar acaba bebek öldü mü diye saçma salak şeyler sardım kafaya çok korkuyorum
Canım belki denemişsindir ama beyaz leblebi, ayva çok işe yarıyor. Zor günler ama geçecek. Miniklerin kokusunu duyunca tüm bunları unutacaksın
Yok canım hiç denemedim. Deniycem ama. Çok sagol canım

Inşallah kuzum inşallah. Bi de bu aralar acaba bebek öldü mü diye saçma salak şeyler sardım kafaya çok korkuyorum

Yok canım hiç denemedim. Deniycem ama. Çok sagol canım
Dusunme oyle kotu seyler. Nerden cikariyorsin bu fikirleri, zaten bulantinin olmasi gebeligin iyi gittigine bir isarettir, kanda hcg arttikca bulanti da artar ama herkes de bulanti olmuyor tabi.

Dusunme oyle kotu seyler. Nerden cikariyorsin bu fikirleri, zaten bulantinin olmasi gebeligin iyi gittigine bir isarettir, kanda hcg arttikca bulanti da artar ama herkes de bulanti olmuyor tabi.
Ay ne bilim canım ya kafa işte
Tabiki herkesin bünyesi farklı. Çok ugraştık çocuk için inşallah bundan sonra herşey yolunda gider.

Görürsün inşallah tatlm.Sen ne zaman gideceksin

Evet canım Allahım hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın.
Merhaba canım gebeliğin hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim de dördüncü denemem olacak merkez araştırıyorum sen tedavini hangi merkezde, doktora yaptirmistin? Sevgiler.

Merhaba canım gebeliğin hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim de dördüncü denemem olacak merkez araştırıyorum sen tedavini hangi merkezde, doktora yaptirmistin? Sevgiler.
Çok teşekkür ederim canım. Inşallah senin de başlayacagın tedavi son tedavi olur ve bebişle sonuçlanır. Ben Gaziantepteyim canım Novafertil de. Doktorum Ruşen Atmaca. Benim dondurulmuş transferimdi. Ilkinde de Ruşen Beye yaptrmştm.

Z Zeynep35436 inşallah güzel haberler alırsın canım görürsün bebişlerini. Günler geçmek bilmiyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…