Cnım sen yanlış anlamışsın benim 3. Güne 2 tane kalmadı, en kaliteli 4 tane kaldı ikisini transfer ettik ikisini dondurduk diğerleri donduracak kadar iyi değildi yoksa ilk gün 13 taneydi ben risk almak istemedim bana bıraktılar kararı ama çift embriyo olacağı için 3. Gün olmasında sakınca görmedim. Nasip bu işler . Ben kafama takmıyorum ama senin satırlarını okuyan 2.-3. Gün transferi olan arkadaşlar üzülebilir kendinden pay biç ne kadar stresli bir dönem. İnşallah Allah gönlüne göre verir canım stres yapmaKIZLAR aradılar ben 10 tane toplantı sanıyordum toplamda 14 tane toplanmıs 11 i işleme alınmıs bugun 9 tanesi bizimleymiş nasıl sızce 5.güne gidecek kadar varmı kafam karıstı az once 21 tane yumosu toplanan bı arkdasın 3.gune 2 tane kaldıgını ogrendım onunda ılk gun 14 taneymıs sımı 3.gun 2 tane kalmıs kafam takıldı sızce 9 sayısı nasıl ıyımı gun gectkce dusermı blasta gıdermı İNŞALAH MAŞALLAH
bnde geçirdim de cnm inşallah buda öyle olmaz kanama yok şimdilikBen dis gebelikte gecirdim cnm, kanama olmustu bende , koyu renkte, sonra hcg artisindan anlamislardi, ikiye katlamamisti.
bende başlamadı henüzCanım ben ölüyorum resmen hele bugün sabahının 5 inden beri kaç oldu kusmam. Yarım bardak su içsem onu çıkarıyorum
Aman başlamasın canım. Bulantısız sağlıklı hamilelik geçirin inşallah. Çok açım ama yiyemiyorum hiçbi şeybende başlamadı henüz
Ah kiyamam ya ne zor kusma ve bulanti olmasiAman başlamasın canım. Bulantısız sağlıklı hamilelik geçirin inşallah. Çok açım ama yiyemiyorum hiçbi şey
Gözün aydın canım. Çok şükür bak yolunda gidiyor herşey senin için. Hamile haberini vereceğin günler çok yakındaKIZLAR aradılar ben 10 tane toplantı sanıyordum toplamda 14 tane toplanmıs 11 i işleme alınmıs bugun 9 tanesi bizimleymiş nasıl sızce 5.güne gidecek kadar varmı kafam karıstı az once 21 tane yumosu toplanan bı arkdasın 3.gune 2 tane kaldıgını ogrendım onunda ılk gun 14 taneymıs sımı 3.gun 2 tane kalmıs kafam takıldı sızce 9 sayısı nasıl ıyımı gun gectkce dusermı blasta gıdermı İNŞALAH MAŞALLAH
Canım belki denemişsindir ama beyaz leblebi, ayva çok işe yarıyor. Zor günler ama geçecek. Miniklerin kokusunu duyunca tüm bunları unutacaksınAman başlamasın canım. Bulantısız sağlıklı hamilelik geçirin inşallah. Çok açım ama yiyemiyorum hiçbi şey
Gözün aydın çok güzel sonuda güzel olsun inşKIZLAR aradılar ben 10 tane toplantı sanıyordum toplamda 14 tane toplanmıs 11 i işleme alınmıs bugun 9 tanesi bizimleymiş nasıl sızce 5.güne gidecek kadar varmı kafam karıstı az once 21 tane yumosu toplanan bı arkdasın 3.gune 2 tane kaldıgını ogrendım onunda ılk gun 14 taneymıs sımı 3.gun 2 tane kalmıs kafam takıldı sızce 9 sayısı nasıl ıyımı gun gectkce dusermı blasta gıdermı İNŞALAH MAŞALLAH
inşallah cnm ya bişey çıkmasında Allahın izniyleAman başlamasın canım. Bulantısız sağlıklı hamilelik geçirin inşallah. Çok açım ama yiyemiyorum hiçbi şey
Inşallah kuzum inşallah. Bi de bu aralar acaba bebek öldü mü diye saçma salak şeyler sardım kafaya çok korkuyorumAh kiyamam ya ne zor kusma ve bulanti olmasicanim kisa zamanda duzelirsin insallah, acsin ve yiyemiyorsun zor bir durum.
Yok canım hiç denemedim. Deniycem ama. Çok sagol canımCanım belki denemişsindir ama beyaz leblebi, ayva çok işe yarıyor. Zor günler ama geçecek. Miniklerin kokusunu duyunca tüm bunları unutacaksın
Dusunme oyle kotu seyler. Nerden cikariyorsin bu fikirleri, zaten bulantinin olmasi gebeligin iyi gittigine bir isarettir, kanda hcg arttikca bulanti da artarInşallah kuzum inşallah. Bi de bu aralar acaba bebek öldü mü diye saçma salak şeyler sardım kafaya çok korkuyorum
Yok canım hiç denemedim. Deniycem ama. Çok sagol canım
Ay ne bilim canım ya kafa işteDusunme oyle kotu seyler. Nerden cikariyorsin bu fikirleri, zaten bulantinin olmasi gebeligin iyi gittigine bir isarettir, kanda hcg arttikca bulanti da artarama herkes de bulanti olmuyor tabi.
yani sen keseyi görmüşün varmş ben daha görmedim bileeeeeeAy ne bilim canım ya kafa işte
Tabiki herkesin bünyesi farklı. Çok ugraştık çocuk için inşallah bundan sonra herşey yolunda gider.
Hepimiz aynı duygular içerisindeyiz canım gönlümüzü ferah tutmamız LazımAy ne bilim canım ya kafa işte
Tabiki herkesin bünyesi farklı. Çok ugraştık çocuk için inşallah bundan sonra herşey yolunda gider.
Görürsün inşallah tatlm.Sen ne zaman gideceksinyani sen keseyi görmüşün varmş ben daha görmedim bileeeeee(((
Evet canım Allahım hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın.Hepimiz aynı duygular içerisindeyiz canım gönlümüzü ferah tutmamız Lazım
Görürsün inşallah tatlm.Sen ne zaman gideceksin
18.de gitcem cnm ya daha var
Merhaba canım gebeliğin hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim de dördüncü denemem olacak merkez araştırıyorum sen tedavini hangi merkezde, doktora yaptirmistin? Sevgiler.Görürsün inşallah tatlm.Sen ne zaman gideceksin
Evet canım Allahım hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın.
Çok teşekkür ederim canım. Inşallah senin de başlayacagın tedavi son tedavi olur ve bebişle sonuçlanır. Ben Gaziantepteyim canım Novafertil de. Doktorum Ruşen Atmaca. Benim dondurulmuş transferimdi. Ilkinde de Ruşen Beye yaptrmştm.Merhaba canım gebeliğin hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim de dördüncü denemem olacak merkez araştırıyorum sen tedavini hangi merkezde, doktora yaptirmistin? Sevgiler.
Aynen Cnm ya inşZ Zeynep35436 inşallah güzel haberler alırsın canım görürsün bebişlerini. Günler geçmek bilmiyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?