Hiç şüphen olmasın tubacgm duaya başlıyorum şimdi. Yeter ki sen rahat ol meleginin sana tutunacagına inan kalbi güzel arkadaşım.Allahım Bu dünyada yaşama rızkı versin onlara. Eli ayagı düzgün özürsüz ayıpsız sağlıklı güzel minnoşların olsun inşallah.gerisini bendesağol canım benım dualarına talıbım hamılesın allahım duanı kabul eder ısmım tuba bak özel dua et 5.gün emrıyosu olsnlar benm cok fazlada gozum yok 1 tane olsn bnm olsn saglıkla darısı bızlere sızın hamılelıklerın duana ıhtıyqacm var cok teşekkür ederm sımdıden
Teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı olur.Canım tedavin inş hayırla sonuçlanır
sen tedaviyemi başladınTeşekkür ederim canım inşallah hayırlısı olur.
Evet canım başladım bakalım ne olacaksen tedaviyemi başladın
hayırlı olsunnn inşş bu son ve bebişli olsunEvet canım başladım bakalım ne olacak
yumurta toplamadan 2 gün önce çatlatma iğnesi vuruluyor ya bana çatlatma iğnesi vurmuşlardıYumurtalar catlayacak mı ki? catlamamasi lazim zaten:) catlamadan toplayacaklar.
sağol yeterım ınsallah allahım senınde yuzunu en kısa zamanda guldursun inşallah canım arkdasm
ay ınsallah canm benm ınsallah klınıkte karsılasırız benım transferıde feza bey yapıcak eger devam ederlerse tabı gökhan be yurt dısındaymıs yıne dun soyledı bana ay olsunda 5.gune gelsınlerde kım yaparsa yapsınBu aradasaricicek belki aynı gün transfer oluruz benim ki bu cuma inşallah
Benim opum sabah 9,30 da olmustu, diger gun oglen 12 gibi aramislardi, canim dua ediuorum sana, bugun de edecegim, hep aklimdasin. Allaha sukurler bugunlerini gorduk, daha cok guzel haberlerini duyacagiz insallah.
allah razı olsun canlarım benm allahım sızlerın bebeklerınıde kucagınıza sag saglım almanızı nasıp etsın sızlerın duası kabul olur allah razı olsunHiç şüphen olmasın tubacgm duaya başlıyorum şimdi. Yeter ki sen rahat ol meleginin sana tutunacagına inan kalbi güzel arkadaşım.Allahım Bu dünyada yaşama rızkı versin onlara. Eli ayagı düzgün özürsüz ayıpsız sağlıklı güzel minnoşların olsun inşallah.gerisini bende
Hmm benimki cuma olacak 17. Gün oluyo işte öyle hesapladılar, stres yaptım gökhan bey yok mu son gittiğimde feza bey bakmıştı ilgili bi adamdı ama yinede bilemedimay ınsallah canm benm ınsallah klınıkte karsılasırız benım transferıde feza bey yapıcak eger devam ederlerse tabı gökhan be yurt dısındaymıs yıne dun soyledı bana ay olsunda 5.gune gelsınlerde kım yaparsa yapsınama benm 5.gune gelırse cumartesı olur demıstı gökhan bey 5.gun cuma olmuyomu ben bılmıyorm hıc bırsey gökhan bey 3.gun olursa persembe 5.gun olursa cumartesı dedı canm cumartesı batmanbegınle tanıstık bırlıkte kan verdık cay ıctık ınsallah senınlede tanısıp bı cay ıcerız cok ısterım senınle aynı gun transfer olmayı
haber gelince yaz hemen sonucu cnm.merak ediyoruz.inşallah güzel sayı olur döllenenlerin sayısı...allah razı olsun canlarım benm alahım sızlerın bebeklerınıde kucagınıza sag saglım almanızı nasıp etsın sızlerın duası kabul olur allah razı olsun
evet cnm son kontrolde yoktu gecen cuma cumartesı tekrar gıttım gökhan bey baktı opumuda gökhan bey yaptı allah ızın verırse feza bey yapıcak devam ederse emrıyolarım feza bey ılk tedavımde doktorumda adamdan utanıyorm ınsallah oda sorun yapmaz zaten transfer narkozsn oluyo sanırm gorucez yanı ay ogune bı geleyımde allahıma bınlerce sukur bu durumda olmam bıle ruya gıbıHmm benimki cuma olacak 17. Gün oluyo işte öyle hesapladılar, stres yaptım gökhan bey yok mu son gittiğimde feza bey bakmıştı ilgili bi adamdı ama yinede bilemedim
haber gelince yaz hemen sonucu cnm.merak ediyoruz.inşallah güzel sayı olur döllenenlerin sayısı...
CANM benm doktor degıstırdım ama degısen bırsey olmadı bır defa eskı doktorum muayene ettı allah ızın verırde transfere gıdebılırsem transferımıde eskı dokorm yapacak benm suankı dokor tv de falan cıkıyo adam sureklı yurt dısında sadece 1 kontrol bırde dun opumu yptı transfer kalırsamda eskı dokto yapacak yanı bana kalırsa degıstırme ben degıstırdım eskı doktorun yuzune bakma utanıyorm sımdı bırde en onemlısı transferde yuzyuze gelıcez ay ınsalah o safhaya gelırımde varsın adam ısterse yuzume tukursun :)kızalr birşey soracağım.sizce tedavileri aynı doktorda mı devam ettirmek daha iyi, yoksa doktor değiştirmek mi?
Profesyonel onlar dert olmaz merak etme. Önemli olan başarı oranlarını yüksek tutmak neticedeCANM benm doktor degıstırdım ama degısen bırsey olmadı bır defa eskı doktorum muayene ettı allah ızın verırde transfere gıdebılırsem transferımıde eskı dokorm yapacak benm suankı dokor tv de falan cıkıyo adam sureklı yurt dısında sadece 1 kontrol bırde dun opumu yptı transfer kalırsamda eskı dokto yapacak yanı bana kalırsa degıstırme ben degıstırdım eskı doktorun yuzune bakma utanıyorm sımdı bırde en onemlısı transferde yuzyuze gelıcez ay ınsalah o safhaya gelırımde varsın adam ısterse yuzume tukursun :)
cnm senn transferin ne zamn olmuştu.*?Gerçekten uğurlu geldin bize canımm ben de hamileyimben de senin gibiyim. Bulantılar mahvediyo beni. Herşey kokuyo ama sağlıklı olsunlar da. Neler atlatmadık ki bunu da atlatıcaz evellallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?