Farklı bir bakış açısı kazandıracaksa neden olmasın dr değiştirilebilir bence. Bi kaç negatiften sonra dışarıdan gözlemleyen biri iyi olabilirkızalr birşey soracağım.sizce tedavileri aynı doktorda mı devam ettirmek daha iyi, yoksa doktor değiştirmek mi?
18 nisanda olmuştu canım benimkicnm senn transferin ne zamn olmuştu.*?
cnm haber gelmedi mi henüz merak ediyorumCANM benm doktor degıstırdım ama degısen bırsey olmadı bır defa eskı doktorum muayene ettı allah ızın verırde transfere gıdebılırsem transferımıde eskı dokorm yapacak benm suankı dokor tv de falan cıkıyo adam sureklı yurt dısında sadece 1 kontrol bırde dun opumu yptı transfer kalırsamda eskı dokto yapacak yanı bana kalırsa degıstırme ben degıstırdım eskı doktorun yuzune bakma utanıyorm sımdı bırde en onemlısı transferde yuzyuze gelıcez ay ınsalah o safhaya gelırımde varsın adam ısterse yuzume tukursun :)
Aayy canimsin sagol, istanbul dan aydin a gezmeye gidecektik. dr um 2saatte 1 dinlenerek gidebilirsin dedi ama riske atmak istemedim, kolaylikla olmuyor cunku bebek. Hergun igne vuruluyorum tutsunlar diye. Zor bulmusken kaybetmek istemedim ve iptal ettim programi;(Aydın'a mıburalı mısınız? Ben aydında yaşıyorum. Beklerim
Canım maşallah hayırlı olsun yumuşlarının hepsi embriyo olsunlar inşallah, doktorun kim canım hangi merkezde tedavi görüyorsun?CANM benm doktor degıstırdım ama degısen bırsey olmadı bır defa eskı doktorum muayene ettı allah ızın verırde transfere gıdebılırsem transferımıde eskı dokorm yapacak benm suankı dokor tv de falan cıkıyo adam sureklı yurt dısında sadece 1 kontrol bırde dun opumu yptı transfer kalırsamda eskı dokto yapacak yanı bana kalırsa degıstırme ben degıstırdım eskı doktorun yuzune bakma utanıyorm sımdı bırde en onemlısı transferde yuzyuze gelıcez ay ınsalah o safhaya gelırımde varsın adam ısterse yuzume tukursun :)
Ewet vurdular tabiki, yumurtalarin olgunlasmasi icin ama catlamadan topladilar , yoksa opuda yumurta toplayamazlar:))yumurta toplamadan 2 gün önce çatlatma iğnesi vuruluyor ya bana çatlatma iğnesi vurmuşlardı
:) size vurmadılarmı?
yaaa ben çatlayıp topluyolar zandediyodum ama şimdi okudum netten çatlamadan alıyolarmış :)) saolasın beniş aydınlattığın için , daha çok öğreneceğim şey var :)Ewet vurdular tabiki, yumurtalarin olgunlasmasi icin ama catlamadan topladilar , yoksa opuda yumurta toplayamazlar:))
Canim hic onemli degil, insan cok sey ogreniyor, bende bilmiyordum,isin icine girince :)yaaa ben çatlayıp topluyolar zandediyodum ama şimdi okudum netten çatlamadan alıyolarmış :)) saolasın beniş aydınlattığın için , daha çok öğreneceğim şey var :)
cnm aynıyız ama bende yok öyle hassasiyet mide bulantısı kokulara hassasiyt falan18 nisanda olmuştu canım benimki
Benim 12 sinde oldu transfer, bende de yok ve bnm gebelik ikiz devam ediyor:)cnm aynıyız ama bende yok öyle hassasiyet mide bulantısı kokulara hassasiyt falan
inşallah bende de bi sıkıntı yoktur cnm dış gebelik belirtileri neler ki acaba?Benim 12 sinde oldu transfer, bende de yok ve bnm gebelik ikiz devam ediyor:)
Ben dis gebelikte gecirdim cnm, kanama olmustu bende , koyu renkte, sonra hcg artisindan anlamislardi, ikiye katlamamisti.inşallah bende de bi sıkıntı yoktur cnm dış gebelik belirtileri neler ki acaba?
Canım ben ölüyorum resmen hele bugün sabahının 5 inden beri kaç oldu kusmam. Yarım bardak su içsem onu çıkarıyorumcnm aynıyız ama bende yok öyle hassasiyet mide bulantısı kokulara hassasiyt falan
cnm haber gelmedi mi henüz merak ediyorum
Canım maşallah hayırlı olsun yumuşlarının hepsi embriyo olsunlar inşallah, doktorun kim canım hangi merkezde tedavi görüyorsun?
KIZLAR aradılar ben 10 tane toplantı sanıyordum toplamda 14 tane toplanmıs 11 i işleme alınmıs bugun 9 tanesi bizimleymiş nasıl sızce 5.güne gidecek kadar varmı kafam karıstı az once 21 tane yumosu toplanan bı arkdasın 3.gune 2 tane kaldıgını ogrendım onunda ılk gun 14 taneymıs sımı 3.gun 2 tane kalmıs kafam takıldı sızce 9 sayısı nasıl ıyımı gun gectkce dusermı blasta gıdermı İNŞALAH MAŞALLAHsaricicek canım ne güzel yumoşlarının sayısı maşallah. Hayırli sağlıklı bebiş olsunlar sana inşallah. Bekliyoruz haberini inşallah transferin için de dua ederiz sana.
Masallah canim ya, super bir sayi, 5. Gund giden olur merak etme benden de 14 yumurta toplanmisti.13 isleme alindi, 10 tanesi 5. Gune gitti, hatta 8 ini dondurduk:) hayirlisi canim cok sevindimKIZLAR aradılar ben 10 tane toplantı sanıyordum toplamda 14 tane toplanmıs 11 i işleme alınmıs bugun 9 tanesi bizimleymiş nasıl sızce 5.güne gidecek kadar varmı kafam karıstı az once 21 tane yumosu toplanan bı arkdasın 3.gune 2 tane kaldıgını ogrendım onunda ılk gun 14 taneymıs sımı 3.gun 2 tane kalmıs kafam takıldı sızce 9 sayısı nasıl ıyımı gun gectkce dusermı blasta gıdermı İNŞALAH MAŞALLAH
Canım o sayılar kimsenin aynı olmaz öyle başkasıyla kıyaslayamayız canım. Bence müthiş, içini ferah tut. Benim 26 tane toplanmıştı. 20 tanesi 3.güne kadar gelmişti. 5. Güne 11 tane kalmıştı mesela. Evet kaybın en çok 3. Gün ile 5.gün arasında olduğu dogru.Çünkü biliyorsun ki elenmiş oluyorlar o günlerde en iyi olanlar kalıyor 5. Güne sonuçta. Hatta sayı değişken oldugu için 4.gün aramazlar embriyologlar bile. Ama 3 yumurtası olup 2sinin 5.güne geldiği insanlar oluyor. Demem o ki Rabbim ne derse o oluyor sen rahat ol.çünkü o hep en hayırlısını nasip eder inşallah. Dualarım seninle inşallah o embriyolar sana evlat olurlar. Hatta dondurursunuz sonra ilerde bir de kardeş olurlar. Sen rahat ol inşallah hayırlısı.KIZLAR aradılar ben 10 tane toplantı sanıyordum toplamda 14 tane toplanmıs 11 i işleme alınmıs bugun 9 tanesi bizimleymiş nasıl sızce 5.güne gidecek kadar varmı kafam karıstı az once 21 tane yumosu toplanan bı arkdasın 3.gune 2 tane kaldıgını ogrendım onunda ılk gun 14 taneymıs sımı 3.gun 2 tane kalmıs kafam takıldı sızce 9 sayısı nasıl ıyımı gun gectkce dusermı blasta gıdermı İNŞALAH MAŞALLAH
Maşallah canım gidecek 5.güne inşallah rabbim devamını nasip etsin.KIZLAR aradılar ben 10 tane toplantı sanıyordum toplamda 14 tane toplanmıs 11 i işleme alınmıs bugun 9 tanesi bizimleymiş nasıl sızce 5.güne gidecek kadar varmı kafam karıstı az once 21 tane yumosu toplanan bı arkdasın 3.gune 2 tane kaldıgını ogrendım onunda ılk gun 14 taneymıs sımı 3.gun 2 tane kalmıs kafam takıldı sızce 9 sayısı nasıl ıyımı gun gectkce dusermı blasta gıdermı İNŞALAH MAŞALLAH
Masallah canim ya, super bir sayi, 5. Gund giden olur merak etme benden de 14 yumurta toplanmisti.13 isleme alindi, 10 tanesi 5. Gune gitti, hatta 8 ini dondurduk:) hayirlisi canim cok sevindim
içimi çok rahatlattınız kızlar ALLAH razı olsn ınsallah sızın darınız bulasır dualarınız ıcın allah razı olsun allahım mıslıyle sıze döndersin dualarınızıCanım o sayılar kimsenin aynı olmaz öyle başkasıyla kıyaslayamayız canım. Bence müthiş, içini ferah tut. Benim 26 tane toplanmıştı. 20 tanesi 3.güne kadar gelmişti. 5. Güne 11 tane kalmıştı mesela. Evet kaybın en çok 3. Gün ile 5.gün arasında olduğu dogru.Çünkü biliyorsun ki elenmiş oluyorlar o günlerde en iyi olanlar kalıyor 5. Güne sonuçta. Hatta sayı değişken oldugu için 4.gün aramazlar embriyologlar bile. Ama 3 yumurtası olup 2sinin 5.güne geldiği insanlar oluyor. Demem o ki Rabbim ne derse o oluyor sen rahat ol.çünkü o hep en hayırlısını nasip eder inşallah. Dualarım seninle inşallah o embriyolar sana evlat olurlar. Hatta dondurursunuz sonra ilerde bir de kardeş olurlar. Sen rahat ol inşallah hayırlısı.
Canım benim tedaviye başladığımda üç yumurtam vardı ve üçlüde döllendi . Bana 4. Gün 2 embriyo transferi yapıldı. Çok şükür ikizlere hamileyim. Kafanı yumurta sayısına takıp kendini hiç üzme yüce Rabbim Hakkımızda Herşeyin hayırlısını versin. Sen içini rahat tut canım hiç strese girme.önemli olan sayısı değil kalitesiKIZLAR aradılar ben 10 tane toplantı sanıyordum toplamda 14 tane toplanmıs 11 i işleme alınmıs bugun 9 tanesi bizimleymiş nasıl sızce 5.güne gidecek kadar varmı kafam karıstı az once 21 tane yumosu toplanan bı arkdasın 3.gune 2 tane kaldıgını ogrendım onunda ılk gun 14 taneymıs sımı 3.gun 2 tane kalmıs kafam takıldı sızce 9 sayısı nasıl ıyımı gun gectkce dusermı blasta gıdermı İNŞALAH MAŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?