2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Süpperrrr şahaneeee baya baya çizgi var canım...
Gebelik var kesin ama sağlıklı olsun diliyorum..
Yarın kan vercen dimi 5.gün transferi ya hani..
Canım doktor 12. Gün istemişti test ama benim crinone jel iki kullanımlık kaldı biraz önce aradım alayım mi diye pazartesi test yap pozitifse devam edeceksin o zaman alırsın dedi

Editor aktifsin bu gün

merhaba bende varım 7 ocakta medipol mustafa acete gidiyorum bakalım nasıl olacak 3 yıldır özlem son bulacakmı hepbirlikte görürüz İNŞALLAH.....

cevap vermeyip yardımcı olmadığınız için teşekkür ederim

herkese iyi akşamlar kızlar inşallah 2014 topiğinden kalan umutlar burda can bulur ve 2015 de bebişlerimize kavuşuruz herkes pozitifi görsün olumlu sonuçlar alsın bebşler beşiklere yatsın tek dileğim yaradandan .bnde kasımda yaptırdım 3, tüp bebek denemesini fakat transfer bile olamadım iptal oldu bunda da bi hayır vardır ne diyeyim sırada 4, olacak nisan gb kısmet olursa bu sfer olr inşallah bizde genetik problem var tüp bebekde pgt yaptırıyoruz ilk denemem genetik prblem bilinmediği için normal oldu son ikisinde pgt yapıldı ama kısmet olmadı üçüncü ve son pgtli denemem olsun diye umut ediyorum sağlıklı çıkar embriyolarım ve bebiş olarak bana tutunsun yaradanın izni ile her düşdüğümde toparlanmaya çalıştım ama çoğu zaman kimseye belli emesemde yoruluyorum artık ama sınavımız bu bizim sabırla ve şükürle bebişimi bekleyeceğim herkesi öpüyorum umut hep varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayyyyy editimmm gelmiş hoşgelmiş bide bide mesaj yazmış bana pek mutlu oldum
evet birazcık moralim bozuldu valla regl olunca ama şimdi toparladım
hatta yeni yıl sabahı uyanınca aklıma gelen şeyi paylaşıyım sizlere
hani bi ekmeğe sürülen çikolata reklamı var ya
şarkısıda şöyle hani;
''yıla nasıl başlarsan
öyle gider tüm yıl havan....'' o geldi birden aklıma
yaaa dedim ne biçim şarkı yapıolar neymiş nasıl başlarsam öyle gidermiş havam

neyse gelelim sana valla canım iyi yapmışsın yemekle yarın öbür gün gebe hatun olcaksın Allahın izniyle şimdiden ye
hamişken tıka basa yemeye karşıyım da ben (mıstıva ali) karşıyım...!
hani derler ya sen çift canlısın ye yeee
ayyyy bu arada bende sana bi sır veriyim 53 kilo oldum kaldı 1 kilo ki önümde daha 1 ayım var 2 kilo bilem veririm garanti olsun diye

cevap vermeyip yardımcı olmadığınız için teşekkür ederim
Haliy fırat erdeni duydum hatta kitap yazmışlardi değilmi tüp bebekle ilgili yaşanmış hastalarin konusu...hiç gitmedim.

hoşgeldin tedavin hayırlı olsun
bende ilk denememi orada yaptırmıştım canım
doktordanda ekipten de çok memnun kalmıştım
ama malesef sonucum negatif olmuştu
şimdi ikinci deneme için beklemedeyiz

Ben de dönüşümlü vurdum bir gün sola birgün sağa...
Bunlar deri altı iğneleri bu sebeple sağa da solada vursan etkisi değişmez..
Ama yine de psikolojik olarak ben dönüşümlü vurayım dedim

Evet öyleymiş canım bende aradım görüştüm, hiç farketmez nasıl istersen öyle yapabilirsin dediler.

selam canım ....
inşallah yumurtaların çok kalitelidir....Allah inşallah yüzüne güler hepimizin yüzüne güler ....1 sene klomen tedavisi 3 aşılama 4 tüp bebek (3. dondurulmuşla 0ldu). 1 tane kimyasal gebelik 1 tane sağlıksız gebelik 2 tanede negatif oldu....
şimdiki 5. denememde de aynı senin gibi 4 tane yumurta gözüküyor... bende de yumurta rezev azlığı var... erken menopoz tehlikesi var bende de ((( pazartesi tekrar kontrole gideceğim bakalım 4 tane yumurta büyümüş mü???.. tedavi öncesinde genetropin diye bi iğne kullandım... bu iğne çocukların büyümesinde kullanılıyormuş.... yumurtalarda işe yarayacakmı bakalım göreceğiz....uzun zamandır dehea kullanıyorum onun yanında da bi sürü bitkisel ilaçlar kullanıyorum .... 1 aydırda bal polen arı sütü karışımı yiyorum incir kürü yaptım... sen yumurtalar için ekstra bişeyler kullandın mı????

hoşgeldin tedavin hayırlı olsun
bende ilk denememi orada yaptırmıştım canım
doktordanda ekipten de çok memnun kalmıştım
ama malesef sonucum negatif olmuştu
şimdi ikinci deneme için beklemedeyiz

Hoşbuldum canım bende ekibi çok seviyorum. Hepsi ayrı ayrı çok ilgili ve tatlı insanlar. Benimde ilk deneme, yaşım 27. Problem ise eşimin sperm sayısının düşük olması. Bu hafta bir spermiogram verdik. 100 bin çıktı. Yıkamayla ellerinde 50 bin kalmış ama içinde hareketliler varmış merak etme dediler. Biz ilk test verdiğimizde 200 bin çıkmıştı. Eşim proxeed plus, gnc mega men, gnc fish oil ve l-arginine kullandı. İbrahim Saraçoğlu'nun her gün taze taze keçiboynuzu kürünü uyguladı ama sayı bizde artacağına azalmış dün onu gördük testte. Sizde sorun neydi canım? İnşallah ikinci denemede sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın. Yine Erdal bey ile mi devam edeceksin?

Son düzenleme:
canım bende dhea kullanmıştım faydasını gördüm umarım senin içinde hersey güzel olur :)
canım bende uzun zamandır kullanıyorum dhea yı ... bana pek faydası olmadı gibi.... sen ne kadar kullandın günde kaç tane içtin???

merhaba kızlar halit fırat hocaya giden varmı
selam canım halit fırat erden hocayı televizyon programlarından tanıyorum.... şimdi 5 . tüp bebek tedavimi yaptırıyorum...eğer buda negatif olursa halit hocayla görüşmeyi düşünüyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…