Canım doktor 12. Gün istemişti test ama benim crinone jel iki kullanımlık kaldı biraz önce aradım alayım mi diye pazartesi test yap pozitifse devam edeceksin o zaman alırsın dedi
Süpperrrr şahaneeee baya baya çizgi var canım...
Gebelik var kesin ama sağlıklı olsun diliyorum..
Yarın kan vercen dimi 5.gün transferi ya hani..
Gözün aydın 9.gün gayet net bebiş geliyorKızlar zar zor yükledim yorum bekliyorum bugün 9. Gün
cevap vermeyip yardımcı olmadığınız için teşekkür ederim
Bugun 8 hucreli 1 adet transferim oldu
2 tane de donduruldu basladi bekleme
Sureci hadi hayirlisi...
Hadi gözünaydın canım kaçıncı gün test yapıcaksın umarım güzel haber duyarız senden deBugun 8 hucreli 1 adet transferim oldu
2 tane de donduruldu basladi bekleme
Sureci hadi hayirlisi...
Tanımadığım için yazmadım bwn tanıyan olsa yazardıcevap vermeyip yardımcı olmadığınız için teşekkür ederim
Olmus bu olmus canım gitgide koyulaşıyor...allah tamamına erdirsin inşallah..Kızlar zar zor yükledim yorum bekliyorum bugün 9. Gün
Canım hoşbuldum...
Yeni yıla kırmızı don giyerek geçirmek yerine başka bir kırmızı ile girmişsin ve tüm yıl böyle geçecek endişesindeymişsin
Yepisyeni bir yıla daha başında iftira atma hemen,öyle olmayacak bi kere
Kilo aldım ben yine annemgiller ve kardeşimgiller bana çok iyi baktılar tedavi sürecimde paşalarımla oturduk yedik durduk
Aslında iğneler kilo aldırdı bahanesine sığınmak isterdim ama geçmiş mesajlarımda ilaçlar kilo yaptı diyenlere hadi canım yemişsinizdirde ondan kilo almışsınızdır demişliğim var. demeyeydim iyiydi
Haliy fırat erdeni duydum hatta kitap yazmışlardi değilmi tüp bebekle ilgili yaşanmış hastalarin konusu...hiç gitmedim.cevap vermeyip yardımcı olmadığınız için teşekkür ederim
hoşgeldin tedavin hayırlı olsunMerhaba bana da 11 aralıkta histeroskopi yapıldı. Adetim 29'unda geldi ve 30'unda tahlillerim yapıldı, o gün iğnelere başladım. Dün 2. kontrolümü de oldum. Gonal f 112.5 doz vuruluyorum. 2. kontrolümde de kan verdim, e2 bakıldı, dozum değişmedi. Bugün iğnelerde 5. günüm. Merional da vuruluyorum göbekten gonal f ile beraber. Pazar günü bir de çatlatmama iğnesi olucam cetrotide. Doktorum Erdal Aktan. Hastanem İzmir Özel Tınaztepe Hastanesi. Liste yapılırsa eklenmek isterim muhtemelen haftaya haftasonuna doğru yumurta toplama (opu) var. İnşallah 2015 sağlıkla ve hayırlısıyla bize bebişlerimizi getirsin. Bu arada bizim sorunumuz eşimin sperm sayısının düşük olması. Çok şükür ki bende bir problem gözükmüyor.
Ben de dönüşümlü vurdum bir gün sola birgün sağa...
Bunlar deri altı iğneleri bu sebeple sağa da solada vursan etkisi değişmez..
Ama yine de psikolojik olarak ben dönüşümlü vurayım dedim
selam canım ....Herkese merhabaaa,
Ben tedavime aralıkta başladım bu topiğe yazabiliyormuyum bilmiyorum.
Bu sabsh opum var, heyecandan uykum kaçtı.
Ankara Başkent Hastanesinde 2. Denememi yaptırıyorum. 8,5 yıllık evliyim, yumurta rezervim düşük, bakalım bugün kaç yumurtam toplanacak, zaten ultrasonda 4 tane görünüyordu
Bana dua edermisiniz arkadaşlar, hergeçen gün benim için risk artık, yaşım 33, erken menepoz riskim var
hoşgeldin tedavin hayırlı olsun
bende ilk denememi orada yaptırmıştım canım
doktordanda ekipten de çok memnun kalmıştım
ama malesef sonucum negatif olmuştu
şimdi ikinci deneme için beklemedeyiz
canım bende uzun zamandır kullanıyorum dhea yı ... bana pek faydası olmadı gibi.... sen ne kadar kullandın günde kaç tane içtin???canım bende dhea kullanmıştım faydasını gördüm umarım senin içinde hersey güzel olur :)
selam canım halit fırat erden hocayı televizyon programlarından tanıyorum.... şimdi 5 . tüp bebek tedavimi yaptırıyorum...eğer buda negatif olursa halit hocayla görüşmeyi düşünüyorum.....merhaba kızlar halit fırat hocaya giden varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?