2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Amin, inşallah Rabbim herkesin yardımcısı olsun, herkese hayırlı evlatlar nasib etsin, umarım ilk denemede bebisler olur. Buarada benimde transferin yeni yapildi bugün 7. Günüm 5 gün sonra sonucu ogrenicem Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasin insaallah.

canım benimde yaşım 27 tabi 1 ay sonra 28 olucam:)
geçtiğimiz mayıs ayında denemiştim ilk denememdi bnmde
arkadaşımın tavsiyesi ile gittim hastaneye o sonuç aldı ilk denemesinde
samsunda yaşıyorum ama ailem izmirde oldugu için sorun olmadı izmirde tedavi görmek
benimde görünen hiç bi problemim yok canım eşimde de sayı iyi ama morfoloji çok kötü %1
tedaviye başlamadan evvel bizde bir sürü ilaç kür vs kullandık ve ozaman sayı bizde de düşmüştü
yani ben anlamadım herkes kür vs yapıp yükseltiyor bizdede sonuç kötü olmuştu
sayıya takılma sende zaten yumurtalarına yetecek kadar sağlıklı sperm bulunması yeterli
benden de 14 yumi toplandı ama sadece 2 tane sağlıklı döllenme oldu gerisi bozuldugu için dondurulamadı
2. deneme için izmirde yaptırırsam kesinlikle yine erdal beye gelirim
ama sanırım bu sefer istanbul düşünüyoruz IMSI olan bi merkez düşünüyoruz
izmirde sadece smyrna da var ımsi diğer hastanelerde yok malesf
o yüzden 2. deneme için şimdilik beklemedeyiz

Az kalmış test gününe..
Kaçıncı gün embriyosu transfer ettiler?

İyi akşamlar efenim
iyiakşamlar

kuzum bizim bu tarz benimi konuşmadık ne zamandır farkettin mi
yeni sezon tv8 e geçti diyolla ama daha başlamadı herhalde
final bölümüne denk geldin mi tam bir fiyaskoydu

iyiakşamlar

kuzum bizim bu tarz benimi konuşmadık ne zamandır farkettin mi
yeni sezon tv8 e geçti diyolla ama daha başlamadı herhalde
final bölümüne denk geldin mi tam bir fiyaskoydu

5 ocakta başlayacamış öyle diyolla
final fiyasko ötesi fiyaskoydu hem de ama neyseki ikizler kazandı..

Merhaba kızlar ben bugün tedaviye başladım.dondurulmuş embriyo.aslında bu benim 2. Dondurulmuş embriyo transferim olacak ilki şu an 4 yaşında kızıma kardeş yapmak istiyorum Allah nasip ederse. Ocak 14 de kontrol 20 si transfer dualarınızı bekliyorum.

Ben genetik sonuçlar çıkmadan donmuş kuzularımı gidip alcam dayanamıyorum test gününü bekleyen kızları görünce hemen transfer olasım geliyooo
oyh kıyamam sana alacaksın kuzucuklarını merak etme
birazcık daha beklemen gerek sadece hepsi bu kadar
bgn rüyamda anne olmuştum okdr etkilendim ki anlatamam
ben başka evdeyim bebeğim niyeyse kv deymiş
sesini duyuyorum kapıdan bana getirmişler
kv diyor kızım ağlıyor durmadı
alıyorum kucagıma diyorum ''annemmmmmm'' ''sen beni mi özledin '' ''kıyamam göz yaşlarına '' diye cümleler kuruyorum
bana nasıl ihtiyacı vardi bebğimin ayy çok güzeldi yaaa
okadar içten o kadar samimiydi ve okdr gerçekti ki herşey....uyanınca sudan çıkmış balık gibi oldum
ayyy dedimmmmm rüyaymışşşşşş ama o erkek çocugu bütün gün gözümden gitmedi hala daha öyle
eşime dedim hemen tüp bebeğe gidelim diye

Ben zaten yeni yıla nasıl girersen öyle gider uydurmasına inanmıyorum o sebeple gelişi güzel giriyorum genelde uyku da oluyorum gece 12 yi bekleyip dansöz çıkar heyecanını yaşamıyorum artık
kilo verme de istikrarlısın canım takdir ediyorum seni..ağır istikrarlı ama

Evet öyleymiş canım bende aradım görüştüm, hiç farketmez nasıl istersen öyle yapabilirsin dediler.

Aynen tatlım sağ tarafa vurunca sağ yumurtalıktakiler daha çok büyümüyor her iki tarafa da aynı etki oluyor..

Yakın bi zamanda gerçekte olucak canım inş Allahın izniyle

Hayırlı olsun tatlım.Tedavin su gibi akıp geçsin inşallah.
4 yaşında kızın var demek Allah bağışlasın.
Donmuş olduğuna göre kızında tüpten oldu ve o tedaviden kalan donmuşları 5 yıl dolmadan 2.bebek için kullanacaksın...

Evet aynen canım.bi heyecan sardı yine

tabi canım uydurmaca dimi o bende inanmamıştım zaten
evet evet ağır ama istikrarlı oldu bu sefer ama iyi oldu en azından kalıcı oldu
arada kaçamak yaptıgımda bile artış olmuyor 1 beden inceldim

Yakın bi zamanda gerçekte olucak canım inş Allahın izniyle

amin canım inşallah Rabbim hepimize nasip etsin
ama çok etkilendim rüyamdan daha öncede böyle bebekli rüyalar görmüştüm ama bu seferki çok bambaşkaydı
hayırlısıyla evlatlarımızı kucagımaz aldıgımız günler de gelecek rüya değil gerçek olacak Rabbim ol desin yeter ki

Hayır olsun canım inşallah o duyguların gerçeğe dönüşecek..
Senin rüyan iyiymiş benim ki ni anlatayım az bişi...
Rüyamda çift çizgiyi görüyorum ama gerginim sonra gece kondu gibi bir yerde hani aşiret dizileri olur ya oranın evleri farklıdır işte o tip bir yerdeyim ve ağa gibi birinden gebe kalmışımtövbe Yarabbim tövbe
Yaşlı hanımağa gibi bir kadın o çocuk doğacak dedi bana kocam gibi görünen adama müjdeyi o verdi..
Ama ben nereye düştüm böyle ailem nerde ne işim var burda diye sorgularken uyandım
Allahım rüyaya bak gel de yor şimdi bu çift çizgiyi iyiye

Bilinç altına nasıl işledi canım bu bebek mevzusu gördün böyle rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…