Amin, inşallah Rabbim herkesin yardımcısı olsun, herkese hayırlı evlatlar nasib etsin, umarım ilk denemede bebisler olur. Buarada benimde transferin yeni yapildi bugün 7. Günüm 5 gün sonra sonucu ogrenicem Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasin insaallah.herkese iyi akşamlar kızlar inşallah 2014 topiğinden kalan umutlar burda can bulur ve 2015 de bebişlerimize kavuşuruz herkes pozitifi görsün olumlu sonuçlar alsın bebşler beşiklere yatsın tek dileğim yaradandan .bnde kasımda yaptırdım 3, tüp bebek denemesini fakat transfer bile olamadım iptal oldu bunda da bi hayır vardır ne diyeyim sırada 4, olacak nisan gb kısmet olursa bu sfer olr inşallah bizde genetik problem var tüp bebekde pgt yaptırıyoruz ilk denemem genetik prblem bilinmediği için normal oldu son ikisinde pgt yapıldı ama kısmet olmadı üçüncü ve son pgtli denemem olsun diye umut ediyorum sağlıklı çıkar embriyolarım ve bebiş olarak bana tutunsun yaradanın izni ile her düşdüğümde toparlanmaya çalıştım ama çoğu zaman kimseye belli emesemde yoruluyorum artık ama sınavımız bu bizim sabırla ve şükürle bebişimi bekleyeceğim herkesi öpüyorum umut hep varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hoşbuldum canım bende ekibi çok seviyorum. Hepsi ayrı ayrı çok ilgili ve tatlı insanlar. Benimde ilk deneme, yaşım 27. Problem ise eşimin sperm sayısının dğşük olması. Bu hafta bir spermiogram verdik. 100 bin çıktı. Yıkamayla ellerinde 50 bin kalmış ama içinde hareketliler varmış merak etme dediler. Biz ilk test verdiğimizde 200 bin çıkmıştı. Eşim proxeed plus, gnc mega men, gnc fish oil ve l-arginine kullandı. İbrahim Saraçoğlu'nun her gün taze taze keçibOynuzu kürünü uyguladı ama sayı bizde artacağına azalmış dün onu gördük testte. Sizde sorun neydi canım? İnşallah ikinci denemede sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın. Yine Erdal bey ile mi devam edeceksin?
Tesekkur ederim hepimiz icin hayirlisi olur insallahHaydiii hayirli olsun canim benimm
12 gun sonra dediler iste klasikHadi gözünaydın canım kaçıncı gün test yapıcaksın umarım güzel haber duyarız senden de
Amin, inşallah Rabbim herkesin yardımcısı olsun, herkese hayırlı evlatlar nasib etsin, umarım ilk denemede bebisler olur. Buarada benimde transferin yeni yapildi bugün 7. Günüm 5 gün sonra sonucu ogrenicem Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasin insaallah.
iyiakşamlarİyi akşamlar efenim
iyiakşamlar
kuzum bizim bu tarz benimi konuşmadık ne zamandır farkettin mi
yeni sezon tv8 e geçti diyolla ama daha başlamadı herhalde
final bölümüne denk geldin mi tam bir fiyaskoydu
İyi akşamlarİyi akşamlar efenim
oyh kıyamam sanaBen genetik sonuçlar çıkmadan donmuş kuzularımı gidip alcam dayanamıyorum test gününü bekleyen kızları görünce hemen transfer olasım geliyooo
ayyyyy editimmm gelmiş hoşgelmişbide bide mesaj yazmış bana pek mutlu oldum
evet birazcık moralim bozuldu valla regl olunca ama şimdi toparladım
hatta yeni yıl sabahı uyanınca aklıma gelen şeyi paylaşıyım sizlere
hani bi ekmeğe sürülen çikolata reklamı var ya
şarkısıda şöyle hani;
''yıla nasıl başlarsan
öyle gider tüm yıl havan....'' o geldi birden aklıma
yaaa dedim ne biçim şarkı yapıolar neymiş nasıl başlarsam öyle gidermiş havam
neyse gelelim sana valla canım iyi yapmışsın yemekle yarın öbür gün gebe hatun olcaksın Allahın izniyle şimdiden ye
hamişken tıka basa yemeye karşıyım da ben (mıstıva ali) karşıyım...!
hani derler ya sen çift canlısın ye yeee
ayyyy bu arada bende sana bi sır veriyim 53 kilo oldumkaldı 1 kilo ki önümde daha 1 ayım var 2 kilo bilem veririm garanti olsun diye
Evet öyleymiş canım bende aradım görüştüm, hiç farketmez nasıl istersen öyle yapabilirsin dediler.
Yakın bi zamanda gerçekte olucak canım inş Allahın izniyleoyh kıyamam sanaalacaksın kuzucuklarını merak etme
birazcık daha beklemen gerek sadece hepsi bu kadar
bgn rüyamda anne olmuştum okdr etkilendim ki anlatamam
ben başka evdeyim bebeğim niyeyse kv deymiş
sesini duyuyorum kapıdan bana getirmişler
kv diyor kızım ağlıyor durmadı
alıyorum kucagıma diyorum ''annemmmmmm'' ''sen beni mi özledin '' ''kıyamam göz yaşlarına '' diye cümleler kuruyorum
bana nasıl ihtiyacı vardi bebğimin ayy çok güzeldi yaaa
okadar içten o kadar samimiydi ve okdr gerçekti ki herşey....uyanınca sudan çıkmış balık gibi oldum
ayyy dedimmmmm rüyaymışşşşşş ama o erkek çocugu bütün gün gözümden gitmedi hala daha öyle
eşime dedim hemen tüp bebeğe gidelim diye
Merhaba kızlar ben bugün tedaviye başladım.dondurulmuş embriyo.aslında bu benim 2. Dondurulmuş embriyo transferim olacak ilki şu an 4 yaşında kızıma kardeş yapmak istiyorum Allah nasip ederse. Ocak 14 de kontrol 20 si transfer dualarınızı bekliyorum.
Evet aynen canım.bi heyecan sardı yineHayırlı olsun tatlım.Tedavin su gibi akıp geçsin inşallah.
4 yaşında kızın var demek Allah bağışlasın.
Donmuş olduğuna göre kızında tüpten oldu ve o tedaviden kalan donmuşları 5 yıl dolmadan 2.bebek için kullanacaksın...
Ben zaten yeni yıla nasıl girersen öyle gider uydurmasına inanmıyorum o sebeple gelişi güzel giriyorum genelde uyku da oluyorum gece 12 yi bekleyip dansöz çıkar heyecanını yaşamıyorum artık
kilo verme de istikrarlısın canım takdir ediyorum seni..ağır istikrarlı ama
Aynen tatlım sağ tarafa vurunca sağ yumurtalıktakiler daha çok büyümüyor her iki tarafa da aynı etki oluyor..
Yakın bi zamanda gerçekte olucak canım inş Allahın izniyle
Hayır olsun canım inşallah o duyguların gerçeğe dönüşecek..oyh kıyamam sanaalacaksın kuzucuklarını merak etme
birazcık daha beklemen gerek sadece hepsi bu kadar
bgn rüyamda anne olmuştum okdr etkilendim ki anlatamam
ben başka evdeyim bebeğim niyeyse kv deymiş
sesini duyuyorum kapıdan bana getirmişler
kv diyor kızım ağlıyor durmadı
alıyorum kucagıma diyorum ''annemmmmmm'' ''sen beni mi özledin '' ''kıyamam göz yaşlarına '' diye cümleler kuruyorum
bana nasıl ihtiyacı vardi bebğimin ayy çok güzeldi yaaa
okadar içten o kadar samimiydi ve okdr gerçekti ki herşey....uyanınca sudan çıkmış balık gibi oldum
ayyy dedimmmmm rüyaymışşşşşş ama o erkek çocugu bütün gün gözümden gitmedi hala daha öyle
eşime dedim hemen tüp bebeğe gidelim diye
Hayır olsun canım inşallah o duyguların gerçeğe dönüşecek..
Senin rüyan iyiymiş benim ki ni anlatayım az bişi...
Rüyamda çift çizgiyi görüyorum ama gerginim sonra gece kondu gibi bir yerde hani aşiret dizileri olur ya oranın evleri farklıdır işte o tip bir yerdeyim ve ağa gibi birinden gebe kalmışımtövbe Yarabbim tövbe
Yaşlı hanımağa gibi bir kadın o çocuk doğacak dedi bana kocam gibi görünen adama müjdeyi o verdi..
Ama ben nereye düştüm böyle ailem nerde ne işim var burda diye sorgularken uyandım
Allahım rüyaya bak gel de yor şimdi bu çift çizgiyi iyiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?