2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

İnşallah canım ya.ama iğnelerin yeri çok ağrıyor. Progestan iğne yarın son kez vurulacagim. Canım dan bezdirdi yani.

Canim merhaba. Progestan igneyi transfer den sonrada devam ediyorsun ben 11 haftalik oldum hala devam ediyorum. Önümüzdeki hafta birakicam sanirim bende cok acilar cekiyorum igneden

Hey kanka naber neler yapıyorsun?
Kendimi ikiz bebeklere o kadar hazırlamıştım ki boşluğa düştüm , geziyorum , üniversite sınavına hazırlanıp kafamı dağıtıyorum , hatta yaz için uzuuuuuun bir tatil planı yapıp eve hiç girmemeyi düşünüyorum...

cnm anlatmak istediğim Rabbim isterse herşey olur.eğer istemezse de hiçbir sebep yokken yıllarca çocuğu olmayanlar oluyor.bu bizim imtihanımız ve bizim sabrımız deneniyor.Hz Musaya gelen bir adamın kıssasından bahsedeyim o zaman.bir adam geliyor soruyor.Allaha sorar mısın Tur'a çıktığında benim çocuğum olacak mı diyor.O da soruyor ve Rabbim onların çocuğu olmayacak diyor.Hz. Musa cevabı adama söylüyor.aradan 3-4 yıl geçiyor ve Hz Musa aileyi çocuğuyla görüyor.Hz musa Allaha soruyor sonra bunların çocuğu olmayacaktı nasıl oldu diye.Allah da evet olmayacaktı ama bunu bilmelerine rağmen bana o kadar çok dua ettiler ki ümitlerini kaybetmeden ben de dualarını kabul ettim diyor.şimdi soruyorum bizim durumumuz bundan daha mı vahim...

Arkadaşlar bana bugün gonadal f ve meragon başlandı gonadal F 150 ü ve meragon 75 ü sizce bu dozlar nasıl düşük mü normal mi size ne kadar dozda başlanmıştı bir de toplama işlemi iğneden kaç gün sonra oluyor

Cnm herkrsin kullanacagı miktar farklı oluyor, ben gonal f 150 kullsndım sadece.12. Gun sonra opu oldu.

Kızlar selammm...salı gününü sayarsak bugün transferimin 4. günü saymazsak 3...hiç bir belirtim yok adet olucakmısım gibi agrı (daha cok sızı) ve göğüslerimin büyümesi dışında.Vucudumu dinlememek için kendimi filme verdim...günde 3,4 tane izliyorum :) çok zor bu bekleme sürecii

Ahh Rabbim sen ne büyüksün... ne güzel bu kıssa. Elbette Rabbim buyurmuyor mu bize duanız olmasa ne öneminiz var diye yaklaşık olarak. yakin ile dua, kabul olacağından emin olarak edilecek dua... Rabbim hiç birimizi ümidini kaybedenlerden O na isyan edenlerden, O na yanlış zan edenlerden etmesin ( amin..)

selam kızlar.arkadaşın elinde 10 tane menogon iğne varmış.ihtiyacı olan varsa uygun fiyata verecek.ihtiyacı olan benimle buradan yada özelden iletişime geçsin lütfen.nerdeyse yarı fiyatına gelebilir...

arkadaşın elinde 10 tane menogon iğne varmış.ihtiyacınız varsa uygun fiyata verecek. benimle buradan yada özelden iletişime geçebilirsiniz ihtiyacınız olursa.nerdeyse yarı fiyatına gelebilir...

Evet iğneden bile zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…