arkadaşm da baya bi dr gezip en son onda hamile kalmıştı.herşeyin hayırlısı.ben arkadaşmdan ismini öğrenip hmn paylaşmak istedim.siz memnun kalmadıysanız daha fazla paylaşmayım.bu konuda kimseyi olumsuza yönlendirmek istemem doğrusu.bilgi için tşkkr ederim.sevgilerEsra hanim ilk 2 tedavide benim de Dr su
Aminnn...merhaba kızlar,
22 mayısta tedavıye basladım ctesı gunu opu ıslemı var sabah 8 bucukta alacaklar dua edın olurmu zaten yumurta sayım az 4 tane barı kalıtelı olsunlarda Allahın ıznıyle mutlu sona ulaşayım
Rabbim hayırlısı ile gönlünün muradına kavuşmanı nasib eylesin inşaAllah..merhaba kızlar,
22 mayısta tedavıye basladım ctesı gunu opu ıslemı var sabah 8 bucukta alacaklar dua edın olurmu zaten yumurta sayım az 4 tane barı kalıtelı olsunlarda Allahın ıznıyle mutlu sona ulaşayım
amin hepimiz insallahRabbim hayırlısı ile gönlünün muradına kavuşmanı nasib eylesin inşaAllah..
inşallah hepsi güzel kalitede çıkar.benim 1 gelişiyor genelde.sizinki fena değil takılmayın sayısına.önemli olan kalite...merhaba kızlar,
evet doktorumda oyle dıyor ama ınsan ıste uzuluyor yınede napalım buna sukur rabbım ısterse yoktan var ederinşallah hepsi güzel kalitede çıkar.benim 1 gelişiyor genelde.sizinki fena değil takılmayın sayısına.önemli olan kalite...
hayır esra hanımdan çok MEMNUNDUM ben sonuç için üzünüm olmadı diye yoksa şahane bir insandır esra hanım güler yüzlü anlayışlı bilgili ama bizde sonuç malesef olumsuzarkadaşm da baya bi dr gezip en son onda hamile kalmıştı.herşeyin hayırlısı.ben arkadaşmdan ismini öğrenip hmn paylaşmak istedim.siz memnun kalmadıysanız daha fazla paylaşmayım.bu konuda kimseyi olumsuza yönlendirmek istemem doğrusu.bilgi için tşkkr ederim.sevgiler
Ben acıbadem Adanaya gidiyorum. Volkan Noyan doktorum.ben memnunum.insallah sonuçta iyi olur.MERHABA. BEN İSTANBULDAYIM AMA ÇOK YAKIN BİR ARKADAŞIM YAPTIRDI GEÇEN SENE ADANADA BAŞKENT HASTANESİNDE DR. ESRA BULGAN KILIÇDAĞ'A. 7 DENEMESİ OLMUŞTU FARKLI YERLERDE AMA EN SON BUNDA HAMİLE KALDI VE ŞİMDİ 1YAŞINDA İKİZLERİ VAR. BİR ARAŞTIRIN DERİM
gönlünü ferah tut, bol bol dua et hayırlı haberi alırsın inşaAllah..Bende çok heyecanlıyım. Opu nun yarın 4.gunu.genetik calismaya başladılar. Yarın arayip cumartesi saat kacta geleceğmi soyleyeceklermis.o güne kadar 7 yumurtadan sağlıklı olan olursa transfer olacak.yani hastaneye gittiğimizde sürpriz yapıp hiç yumurta kalmadı bile denebilir.insallah 4-5 tanesi sagliklidir
İnşallah canım ya.ama iğnelerin yeri çok ağrıyor. Progestan iğne yarın son kez vurulacagim. Canım dan bezdirdi yani.gönlünü ferah tut, bol bol dua et hayırlı haberi alırsın inşaAllah..
Dogru diorsun canım bugün aldım başlıycam artık.. sadece başka bişeyler varsa kullanan die sormuştum... hakkımız da hayırlısı....ilacı hiç kullanmadım adını da duymamıştım.doktorunuza güveniyorsanız kullanın derim.mutlaka faydası vardır.benim faydası olacak diye kullanmadığım ot çöp, kür vs. kalmadı...
Canım desteğin için çok teşekkür ederim ama gerçekten Hz. İsa örneği ile bende güzel bir tebessüm sağladınbence öyle düşünmeyin.hz isa sperm olmadan dünyaya gelmedi mi?ne olacağını yalnız Rabbim bilir.bende de yumurta gelişmiyor.ama ben umutluyum.sonuçta eşinizde sperm az da olsa var. sayı 0 çıkmamış en azından.güzel düşünelim güzel olsun.neyi düşünürsek onu hayatımıza çekiyoruz çünkü.Rabbim kolaylık versin bizlere...
Hey kanka naber neler yapıyorsun?günaydınnn, sıkıcı boğucu bir havadan merhaba
canım eşimde sperm düşük çıktığı için tüp bebek yapıcaz kısmetse. teşekkür ederim.Canim arkadasla simdi gorustum alman hastanesine gitmis halit beye gitmisler cok memnun kaldik diyo amerikan degilmis canim pardon
Insallah bebegine kavusursun canim en yakin zamanda canimcanım eşimde sperm düşük çıktığı için tüp bebek yapıcaz kısmetse. teşekkür ederim.
amin canım hepimiz kavuşalım inşş :)Insallah bebegine kavusursun canim en yakin zamanda canim
:)) benim bir de iğneleri eşim yapıyordu. iğne uçları kalın malum, eczaneden o şırıngayı bulduk, hırt hırt diye girişini hissediyordum ben hep..İnşallah canım ya.ama iğnelerin yeri çok ağrıyor. Progestan iğne yarın son kez vurulacagim. Canım dan bezdirdi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?