2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Esra hanim ilk 2 tedavide benim de Dr su
arkadaşm da baya bi dr gezip en son onda hamile kalmıştı.herşeyin hayırlısı.ben arkadaşmdan ismini öğrenip hmn paylaşmak istedim.siz memnun kalmadıysanız daha fazla paylaşmayım.bu konuda kimseyi olumsuza yönlendirmek istemem doğrusu.bilgi için tşkkr ederim.sevgiler

Rabbim hayırlısı ile gönlünün muradına kavuşmanı nasib eylesin inşaAllah..

inşallah hepsi güzel kalitede çıkar.benim 1 gelişiyor genelde.sizinki fena değil takılmayın sayısına.önemli olan kalite...

hayır esra hanımdan çok MEMNUNDUM ben sonuç için üzünüm olmadı diye yoksa şahane bir insandır esra hanım güler yüzlü anlayışlı bilgili ama bizde sonuç malesef olumsuz

Ben acıbadem Adanaya gidiyorum. Volkan Noyan doktorum.ben memnunum.insallah sonuçta iyi olur.

Bende çok heyecanlıyım. Opu nun yarın 4.gunu.genetik calismaya başladılar. Yarın arayip cumartesi saat kacta geleceğmi soyleyeceklermis.o güne kadar 7 yumurtadan sağlıklı olan olursa transfer olacak.yani hastaneye gittiğimizde sürpriz yapıp hiç yumurta kalmadı bile denebilir.insallah 4-5 tanesi sagliklidir

gönlünü ferah tut, bol bol dua et hayırlı haberi alırsın inşaAllah..

ilacı hiç kullanmadım adını da duymamıştım.doktorunuza güveniyorsanız kullanın derim.mutlaka faydası vardır.benim faydası olacak diye kullanmadığım ot çöp, kür vs. kalmadı...
Dogru diorsun canım bugün aldım başlıycam artık.. sadece başka bişeyler varsa kullanan die sormuştum... hakkımız da hayırlısı....

Canım desteğin için çok teşekkür ederim ama gerçekten Hz. İsa örneği ile bende güzel bir tebessüm sağladın Birincisi Hz.İsa peygamber, peygamber doğurmayacağıma göre! (haşa) ikincisi dünyanın yaşı 4,54 milyar, yani bu kadar süre içinde bir kere olmuş bir olay benim başıma gelmesi imkansızın imkansızı, yani hala benim için büyük bir mucize

İnşallah canım ya.ama iğnelerin yeri çok ağrıyor. Progestan iğne yarın son kez vurulacagim. Canım dan bezdirdi yani.
:)) benim bir de iğneleri eşim yapıyordu. iğne uçları kalın malum, eczaneden o şırıngayı bulduk, hırt hırt diye girişini hissediyordum ben hep..
az kalmış sonunu da hayırla bul inşaAllah...

Kızlar kasıkta baya bir agrım var. Özellikle geceleri oluyor saga sola dönerken. Oturup kalkarken.aferdesiniz makatıma kadar sancı oluyor.Normal mi acaba? Kanama falan da yok , Tuvaletimi yaparken bile sancı gibi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…