canım yumilerin büyüme hızına göre toplama günü değişebiliyor demekki seninkiler yeterli olgunluğa gelmiş aynı kişinin her tedavisinde bile farklılıklar olabiliyor :) druna güven iyi olacak diye düşün :) allahım yardımcın olsun :)Arkadaşlar herkese iyi hafta sonları benim bir sorum olacaktı ama yumurta toplama işlemi 8.9.günlerde yapılanınız var mı acaba
canım bu dozlar kişiden kişiye değişiyor :) bir dahaki kontrolünde bakar drun iyi gidiyorsa aynı dozda veya dozu arttırıp çoğaltabilir o senin yumilerin cevabına bağlı (dozun derecesi) :) sen tedaviye odaklan canım sayılara takılma :) herkesin tedavisi kendine özeldir tüp bebişte :) allahım yardımcın olsun :)bana pregon 200 başlandı düşük mü bilmiyorum ama
ohhhhh maşallah kuzuya :) allahım korusun annesine babasına bağışlasınnnnnn :)
Kızlaaarrr
Hayalet egunal geldi..
Bir görünüp bir kaybolan
Perşembe minnakı görmeye gittim ikili test ve ultrasonda ense kalınlığı vs..gibi ölçümler yapıldı ultrasondaki değerleri şahane kan sonucunu da pazartesi göstercem..
Maşallahı var kendilerinin
Cinsiyetine çok baktım ama anlamadım doktorcumda daha sonra netleşir erken dedi..
canım allahım yardım etsin :) kuzunu korusunnnnn :) sıkı sıkı tutunmaya devam etsinnnn inşallah :)Canım hoşgeldin. Çok sevindim bebiş için kan testleri de iyidir onun maşallahı var. Peki sen nasılsın bulantıların bitti mi? İnşallah test sonuçları için darısı bize olsun. Bizlere dua et nolur zor günleri atlatalım canım. Düşük tehlikesi yaşıyorum, inşallah 12 haftaya kadar gelebilirsek risk azalacakmış. Rabbim bebişlerimizi korusun inşallah.
canım biliyorum insan belirti arıyor ama takılma :) allahım yardım etsin sıkı sıkı tutunsun bebişin inşallah :)Kızlar benim dün öğlen transferim oldu.1 tane embriyo transfer oldu.ama hemen daha dün goguslerim sisti ağrımaya başladı. Neden bu kadar kısa zamanda ağrı oldu sizde de oldu mu?
teşekkür ederim canım.inşallah hepimiz için hayırlı sağlıklı bebişlerle sonuçlanır mayıs ayı..canım hayırlı olsun dr na güven eğer o dozu uygun görmüşse senin için uygun olan doz odur
Evet benim ilk transfer. Aslında 1 oğlum var.hamile kalmak gibi bir sorun yaşamadım. Ama genetik sorunumuz var.Sizin ilk transfer mi acaba
inşallah sıkı sıkı tutunmuştur cnmTransfer sonrası 2.gun evde aklımı kaçırıp test yaptım. 2.cizgi silik çıktı. Şimdi hangi ilacın yan etkisi ise onu seviyorum:))en azından beni mutlu etti.5.gun embriyo transferim belki tutunur insallah:)fotoları çok iyi görünmüyor ama gerçekte resmen 2.cizgii:))
Inşallah hayırlı haberlerini alırız canımTransfer sonrası 2.gun evde aklımı kaçırıp test yaptım. 2.cizgi silik çıktı. Şimdi hangi ilacın yan etkisi ise onu seviyorum:))en azından beni mutlu etti.5.gun embriyo transferim belki tutunur insallah:)fotoları çok iyi görünmüyor ama gerçekte resmen 2.cizgii:))
mrb canım pgt ile mi tüp bebek deneyeceksiniz?ne sorununuz var?bende pgt ile tedavime başladım dünEvet benim ilk transfer. Aslında 1 oğlum var.hamile kalmak gibi bir sorun yaşamadım. Ama genetik sorunumuz var.
inşallah sonucunda güzel olurAllah yardımcın olsunTransfer sonrası 2.gun evde aklımı kaçırıp test yaptım. 2.cizgi silik çıktı. Şimdi hangi ilacın yan etkisi ise onu seviyorum:))en azından beni mutlu etti.5.gun embriyo transferim belki tutunur insallah:)fotoları çok iyi görünmüyor ama gerçekte resmen 2.cizgii:))
Evet pgt yaptılar. Eşimle bende Akdeniz anemisi beta talasemi var.o yüzden yaptırdıktan. 14 yumurta toplandı 7si döllendi ama 1 tane sağlıklı kaldı onu da transfer ettiler işte. Sizin sorun ne?mrb canım pgt ile mi tüp bebek deneyeceksiniz?ne sorununuz var?bende pgt ile tedavime başladım dün
inşallah tutar canım yaa normal tüp bebekten daha zor bizim işimiz maalesefbizde de kistik fibrızis taşıyıcılığı var eşimdede bendede..bugün ikinci gün tedaviye başlayalı.kaç gün sonra transfer oldu sizin?pgt 1 gün sürüyormuş sanırım.inşallah gönlümüzdeki hayırlı be varsa olur..Evet pgt yaptılar. Eşimle bende Akdeniz anemisi beta talasemi var.o yüzden yaptırdıktan. 14 yumurta toplandı 7si döllendi ama 1 tane sağlıklı kaldı onu da transfer ettiler işte. Sizin sorun ne?
5.gun embriyosu transfer edecekler sanada.3.gun embriyo da hücre sayısı artıyor. İçinden 2-3 hücre alıp pgt yapıyorlar. 5.gune ne kalırsa artık. Benim 14 yumurtadan 1 kaldı. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun..inşallah tutar canım yaa normal tüp bebekten daha zor bizim işimiz maalesefbizde de kistik fibrızis taşıyıcılığı var eşimdede bendede..bugün ikinci gün tedaviye başlayalı.kaç gün sonra transfer oldu sizin?pgt 1 gün sürüyormuş sanırım.inşallah gönlümüzdeki hayırlı be varsa olur..
5 gün olması dezavantaj sanırım inşallah Bi sıkıntı olmadan güzel bir şekilde sonuçlanır olmadığını düşününce çok kötü hissediyorum kendimi.her seferinde pgt ile tüp bebek hem zor hem de çok masraflı bir süreç rabbim yardımcımız olsun5.gun embriyosu transfer edecekler sanada.3.gun embriyo da hücre sayısı artıyor. İçinden 2-3 hücre alıp pgt yapıyorlar. 5.gune ne kalırsa artık. Benim 14 yumurtadan 1 kaldı. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun..
Yok cnm hicbiri engel degik bende calisiyorumGünaydın arkadaşlar :) ben de epeydir forumdaymm, eşim azosperm hastası varikosel ameliyatı ve bir tedavi süreci geçirdi ve sıra geldi IVF'ye. Yarın doktorla randevum var ilaçlar belisonrasi bikek ve sonra süreç başlayacak . Hayırlısı olur inşaallah hem heyecanlıyım hem gerginimtuhaf bir duygu... Benim merak ettiğim bir şey var bu kullanılan ilaçların yan etkileri çok ağır oluyor mu ??? Normal çalışma vs engeller mi çünkü ben henüz rapor almadım , çalışıyorum da işe gidip gelmeyi planlıyorum yumurta toplama işlemine kadar
İlaçların hiç bir şekilde çalışmana engel olmaz merak etme. Fakat transfer den sonra en az bir hafta yat derim.Günaydın arkadaşlar :) ben de epeydir forumdaymm, eşim azosperm hastası varikosel ameliyatı ve bir tedavi süreci geçirdi ve sıra geldi IVF'ye. Yarın doktorla randevum var ilaçlar belirlenecek ve sonra süreç başlayacak . Hayırlısı olur inşaallah hem heyecanlıyım hem gerginimtuhaf bir duygu... Benim merak ettiğim bir şey var bu kullanılan ilaçların yan etkileri çok ağır oluyor mu ??? Normal çalışma vs engeller mi çünkü ben henüz rapor almadım , çalışıyorum da işe gidip gelmeyi planlıyorum yumurta toplama işlemine kadar
ilaçların yan etkisi yok.bende hafif şişkinlik yaptı sadece.herkeste farklı olur yan etki olacağını düşünmeyin.düşünürseniz olur zaten.çalışmanıza devam edebilirsiniz.ben de öğretmenim.toplamanın ertesi günü işe gittim.hatta doktorum söyledi transfer günü işe dönmek zorunda kalan olmuş ve hamile kalmış.stres ypmayalım fazla o daha çok engel oluyor...Günaydın arkadaşlar :) ben de epeydir forumdaymm, eşim azosperm hastası varikosel ameliyatı ve bir tedavi süreci geçirdi ve sıra geldi IVF'ye. Yarın doktorla randevum var ilaçlar belirlenecek ve sonra süreç başlayacak . Hayırlısı olur inşaallah hem heyecanlıyım hem gerginimtuhaf bir duygu... Benim merak ettiğim bir şey var bu kullanılan ilaçların yan etkileri çok ağır oluyor mu ??? Normal çalışma vs engeller mi çünkü ben henüz rapor almadım , çalışıyorum da işe gidip gelmeyi planlıyorum yumurta toplama işlemine kadar
ne güzel Rabbim bize de nasip eylesin.sizin de sağlıkla doğurmanızı büyütmenizi nasip eylesin.bizlere dua etmeyi unutmayın...Merhaba kızlar ben ilk defa yazıyorum.Benimde ikinci transferim ilkide tuttu ama ne yazıkki boş kese düşük yani şu anki transferimi 16 nisanda oldum bugün dokuz haftam bitti.Rabbim hepinize tattırsın bana da iki defa 1embriyo tranaferi yapıldı umutsuz olmayın Mevlam çok büyük ve dualarınızı hiç bırakmayın Rabbim hepinizi güldürsün
bende yeni başladım 4gun oldu ama hiç yan etkisi olmadı şükür..güzel duşun güzel olsun.çalışmaya engel olacağını sanmıyorum ama çok strese girmemeye çalış bu dönemde..inşallah hayırlısıyla olur..dua ile...Günaydın arkadaşlar :) ben de epeydir forumdaymm, eşim azosperm hastası varikosel ameliyatı ve bir tedavi süreci geçirdi ve sıra geldi IVF'ye. Yarın doktorla randevum var ilaçlar belirlenecek ve sonra süreç başlayacak . Hayırlısı olur inşaallah hem heyecanlıyım hem gerginimtuhaf bir duygu... Benim merak ettiğim bir şey var bu kullanılan ilaçların yan etkileri çok ağır oluyor mu ??? Normal çalışma vs engeller mi çünkü ben henüz rapor almadım , çalışıyorum da işe gidip gelmeyi planlıyorum yumurta toplama işlemine kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?