2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Arkadaşlar herkese iyi hafta sonları benim bir sorum olacaktı ama yumurta toplama işlemi 8.9.günlerde yapılanınız var mı acaba

bana pregon 200 başlandı düşük mü bilmiyorum ama

Kızlaaarrr
Hayalet egunal geldi..
Bir görünüp bir kaybolan
Perşembe minnakı görmeye gittim ikili test ve ultrasonda ense kalınlığı vs..gibi ölçümler yapıldı ultrasondaki değerleri şahane kan sonucunu da pazartesi göstercem..
Maşallahı var kendilerinin
Cinsiyetine çok baktım ama anlamadım doktorcumda daha sonra netleşir erken dedi..

Arkadaşlar herkese iyi hafta sonları benim bir sorum olacaktı ama yumurta toplama işlemi 8.9.günlerde yapılanınız var mı acaba

Yumurta gelişimi herkeste aynı sürede olmuyor senin ki erken büyümüş demek ki..
4 denememin 1 tanesinde 7 gün iğne vurdum 7.gün çatlatma iğnesini de vurdum 9.gün toplandı ama genelde 10.gün toplandı..

Yumurta gelişimi herkeste aynı sürede olmuyor senin ki erken büyümüş demek ki..
4 denememin 1 tanesinde 7 gün iğne vurdum 7.gün çatlatma iğnesini de vurdum 9.gün toplandı ama genelde 10.gün toplandı..
Canım benim daha toplanmadı ama merak ettim çalışıyorum da 10 günlük rapor aldım yetişir mi diye hesap etmeye çalışıyorum gerçekten sıkıntım büyük iş stresi bebek stresi üst üste bindi

R
Resmini koysana bakalim tahmin yürütelim nub teorisiyle cinsiyet tahmini yapanlar var topiklerine girmistim meraktan...

Canım hoşgeldin. Çok sevindim bebiş için kan testleri de iyidir onun maşallahı var. Peki sen nasılsın bulantıların bitti mi? İnşallah test sonuçları için darısı bize olsun. Bizlere dua et nolur zor günleri atlatalım canım. Düşük tehlikesi yaşıyorum, inşallah 12 haftaya kadar gelebilirsek risk azalacakmış. Rabbim bebişlerimizi korusun inşallah.

Rabbim korusun minikleri cnm.dua ediyorum hep...

Kızlar benim dün öğlen transferim oldu.1 tane embriyo transfer oldu.ama hemen daha dün goguslerim sisti ağrımaya başladı. Neden bu kadar kısa zamanda ağrı oldu sizde de oldu mu?

maşallah kuzuya sağlıkla gelsin KIZ ERKEK ne fark ederki

Kızlar benim dün öğlen transferim oldu.1 tane embriyo transfer oldu.ama hemen daha dün goguslerim sisti ağrımaya başladı. Neden bu kadar kısa zamanda ağrı oldu sizde de oldu mu?
hayırlı olsun canımmm inşş sımsıkı tutunsun sana

inşallah sıkıca tutunur ve doğana kadar bırakmaz sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…