benim son tedavide 9. gün yapılmıştı.Arkadaşlar herkese iyi hafta sonları benim bir sorum olacaktı ama yumurta toplama işlemi 8.9.günlerde yapılanınız var mı acaba
bana pregon 200 başlandı düşük mü bilmiyorum amaArkadaşlar bana bugün gonadal f ve meragon başlandı gonadal F 150 ü ve meragon 75 ü sizce bu dozlar nasıl düşük mü normal mi size ne kadar dozda başlanmıştı bir de toplama işlemi iğneden kaç gün sonra oluyor
Tatlım bende hiç bilmiyorum ki Rabbim bu zorlu süreçte yardımcımız olsunbana pregon 200 başlandı düşük mü bilmiyorum ama
bana pregon 200 başlandı düşük mü bilmiyorum ama
Arkadaşlar herkese iyi hafta sonları benim bir sorum olacaktı ama yumurta toplama işlemi 8.9.günlerde yapılanınız var mı acaba
Canım benim daha toplanmadı ama merak ettim çalışıyorum da 10 günlük rapor aldım yetişir mi diye hesap etmeye çalışıyorum gerçekten sıkıntım büyük iş stresi bebek stresi üst üste bindiYumurta gelişimi herkeste aynı sürede olmuyor senin ki erken büyümüş demek ki..
4 denememin 1 tanesinde 7 gün iğne vurdum 7.gün çatlatma iğnesini de vurdum 9.gün toplandı ama genelde 10.gün toplandı..
Resmini koysana bakalim tahmin yürütelim nub teorisiyle cinsiyet tahmini yapanlar var topiklerine girmistim meraktan...
Kızlaaarrr
Hayalet egunal geldi..
Bir görünüp bir kaybolan
Perşembe minnakı görmeye gittim ikili test ve ultrasonda ense kalınlığı vs..gibi ölçümler yapıldı ultrasondaki değerleri şahane kan sonucunu da pazartesi göstercem..
Maşallahı var kendilerinin
Cinsiyetine çok baktım ama anlamadım doktorcumda daha sonra netleşir erken dedi..
Kızlaaarrr
Hayalet egunal geldi..
Bir görünüp bir kaybolan
Perşembe minnakı görmeye gittim ikili test ve ultrasonda ense kalınlığı vs..gibi ölçümler yapıldı ultrasondaki değerleri şahane kan sonucunu da pazartesi göstercem..
Cinsiyetine çok baktım ama anlamadım doktorcumda daha sonra netleşir erken dedi..
Rabbim korusun minikleri cnm.dua ediyorum hep...Canım hoşgeldin. Çok sevindim bebiş için kan testleri de iyidir onun maşallahı var. Peki sen nasılsın bulantıların bitti mi? İnşallah test sonuçları için darısı bize olsun. Bizlere dua et nolur zor günleri atlatalım canım. Düşük tehlikesi yaşıyorum, inşallah 12 haftaya kadar gelebilirsek risk azalacakmış. Rabbim bebişlerimizi korusun inşallah.
maşallah kuzuya sağlıkla gelsin KIZ ERKEK ne fark ederki
Kızlaaarrr
Hayalet egunal geldi..
Bir görünüp bir kaybolan
hayırlı olsun canımmm inşş sımsıkı tutunsun sanaKızlar benim dün öğlen transferim oldu.1 tane embriyo transfer oldu.ama hemen daha dün goguslerim sisti ağrımaya başladı. Neden bu kadar kısa zamanda ağrı oldu sizde de oldu mu?
canım hayırlı olsun dr na güven eğer o dozu uygun görmüşse senin için uygun olan doz odurbana pregon 200 başlandı düşük mü bilmiyorum ama
Sizin ilk transfer mi acabaKızlar benim dün öğlen transferim oldu.1 tane embriyo transfer oldu.ama hemen daha dün goguslerim sisti ağrımaya başladı. Neden bu kadar kısa zamanda ağrı oldu sizde de oldu mu?
inşallah sıkıca tutunur ve doğana kadar bırakmaz sizi...Kızlar benim dün öğlen transferim oldu.1 tane embriyo transfer oldu.ama hemen daha dün goguslerim sisti ağrımaya başladı. Neden bu kadar kısa zamanda ağrı oldu sizde de oldu mu?
Canım benim Allah razı olsun. İnşallah ben de sizin için dua ediyorum Rabbim dualarımızı kabul etsin.Rabbim korusun minikleri cnm.dua ediyorum hep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?