2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

kızlar negatif
sağlık olsun !
yeniden önümüze bakacagız ve mücadeleye devam edeceğiz
Cnm yazini gorunce inan ki cok ama cok uzuldum kismet be cnm zamani olmayinca olmuyor inslh bundan sinraki tedavinde zamani gelmistir cnm.herhalde yola devam durmak yok...

kızlar bısı sorucam ben negatıf denememden osnra adet olmustum yenıden 22. gun yenıden adet oldum ama sadece kahve leke geldı yanı boyle normal adetolmadım kasıklarımda falan agrı vardı gogusslerım zaten cok sıddetlı agrıyordu oda devam edıyor off bu ılaclar daha betermı yaptı yumurtalarımı

Çok ama çok sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallah.

Hayırlı olsun arkadaşım maşallah ne kadar güzel sonucun kaç çıktı? Nerede tedavi görmüştün?

cnm çok ama çok mutlu oldum.Allah sağlıkla kucağına almayı, büyütmeyi nasip eylesin.Bizlere de bu güzel duyguyu tattırsın inşallah...

Gozunaydin saglikla devam etsin ..darisi bizlerde olsun insaallahhh...

Hayırlı olsun arkadaşım maşallah ne kadar güzel sonucun kaç çıktı? Nerede tedavi görmüştün?
Saol canımm benim darısı sizlere tez zamanda 162 değerim bugün 12.gğnğm transfer günüyle beraber Acıbadem Maslak ta Bülent Tıraşın hastasıyım canım

cnm çok ama çok mutlu oldum.Allah sağlıkla kucağına almayı, büyütmeyi nasip eylesin.Bizlere de bu güzel duyguyu tattırsın inşallah...
Canımm benim haberi alır almaz sizlere dua ettim âmin inşallah canımmm darısı sizlere

Gozunaydin saglikla devam etsin ..darisi bizlerde olsun insaallahhh...
Aminnn canımmm hep dualarımdasınız Rabbim sizede tez zamanda yaşatsın canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…