Cnm yazini gorunce inan ki cok ama cok uzuldum kismet be cnm zamani olmayinca olmuyor inslh bundan sinraki tedavinde zamani gelmistir cnm.herhalde yola devam durmak yok...kızlar negatif
sağlık olsun !
yeniden önümüze bakacagız ve mücadeleye devam edeceğiz
Cnm yazini gorunce inan ki cok ama cok uzuldum kismet be cnm zamani olmayinca olmuyor inslh bundan sinraki tedavinde zamani gelmistir cnm.herhalde yola devam durmak yok...
canım hayırlısı böyleymiş zaten pek umudum yoktu
ama eylülde 2. aşılamayıda deneyeceğim
canım hayırlısı ile tez vakitte mucizene kavuşursun inşallahhhhh :) allahım yardımcın olsun :)
Inşallah canım benim yaaa yarın test günüm bakalım ne olacakİnşallah Allahım sana hayırlısını verir canım.
inşallah hayırlı pozitif sonuçlar alırsın cnm.yarın bize de haber ver mutlaka...Inşallah canım benim yaaa yarın test günüm bakalım ne olacak
kafundercim çok teşekkür ederim canım
sen nasılsın miniğin nasıl ?
Haber veririm canım mutlaka dualarınızda unutmayın lütfeninşallah hayırlı pozitif sonuçlar alırsın cnm.yarın bize de haber ver mutlaka...
inşlh pozitif haberini bekliyoruz arkadaşım..Haber veririm canım mutlaka dualarınızda unutmayın lütfen
cnm sonucun belli oldu mu?kaçta belli olacak, merak ediyoruz...Haber veririm canım mutlaka dualarınızda unutmayın lütfen
Çok ama çok sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallah.Kızlar çok değişik bişey bu inanın Sevinçten ağlamaktan mahvolduk eşimle hala inanamıyoruz ama hamileyim ben bunu burda hiç söyleyemiycem diyodum Rabbim sizlerede yaşatsın pozitif haberini Alınca inanın ağlaya ağlaya hep size dua ettim
Saol canım benim inşallah yaaÇok ama çok sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallah.
Hayırlı olsun arkadaşım maşallah ne kadar güzel sonucun kaç çıktı? Nerede tedavi görmüştün?Kızlar çok değişik bişey bu inanın Sevinçten ağlamaktan mahvolduk eşimle hala inanamıyoruz ama hamileyim ben bunu burda hiç söyleyemiycem diyodum Rabbim sizlerede yaşatsın pozitif haberini Alınca inanın ağlaya ağlaya hep size dua ettim
cnm çok ama çok mutlu oldum.Allah sağlıkla kucağına almayı, büyütmeyi nasip eylesin.Bizlere de bu güzel duyguyu tattırsın inşallah...Kızlar çok değişik bişey bu inanın Sevinçten ağlamaktan mahvolduk eşimle hala inanamıyoruz ama hamileyim ben bunu burda hiç söyleyemiycem diyodum Rabbim sizlerede yaşatsın pozitif haberini Alınca inanın ağlaya ağlaya hep size dua ettim
Gozunaydin saglikla devam etsin ..darisi bizlerde olsun insaallahhh...Kızlar çok değişik bişey bu inanın Sevinçten ağlamaktan mahvolduk eşimle hala inanamıyoruz ama hamileyim ben bunu burda hiç söyleyemiycem diyodum Rabbim sizlerede yaşatsın pozitif haberini Alınca inanın ağlaya ağlaya hep size dua ettim
Saol canımm benim darısı sizlere tez zamanda 162 değerim bugün 12.gğnğm transfer günüyle beraber Acıbadem Maslak ta Bülent Tıraşın hastasıyım canımHayırlı olsun arkadaşım maşallah ne kadar güzel sonucun kaç çıktı? Nerede tedavi görmüştün?
Canımm benim haberi alır almaz sizlere dua ettim âmin inşallah canımmm darısı sizlerecnm çok ama çok mutlu oldum.Allah sağlıkla kucağına almayı, büyütmeyi nasip eylesin.Bizlere de bu güzel duyguyu tattırsın inşallah...
Aminnn canımmm hep dualarımdasınız Rabbim sizede tez zamanda yaşatsın canımmGozunaydin saglikla devam etsin ..darisi bizlerde olsun insaallahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?