Tabikide ayaklanırsın daha nelerKendi Dr konuştum 700 alacak canım 4×7 mm kürtaj gibi dedi Dr hemen ayaklanirim yim acaba bide bişi demek istiyorum Sağol cevap için en ufak söz bile korkum azaltiyor
Hani eşi ile sorunlar yaşayan, buraya girmesine çok kızan kişiydi bu değil mi? Ve ikizmiş ha süper yacanım sarıçiçekle 10 gün kadar önce konuşmuştuk iyi idi evet seninde söylediğin gibi ikizdi bebekleri kalp atışını duymuş her şey yolunda idi başak bir topikte bir tartışma olmuş kk yönetimide olaya dahil olmuş o yüzden pasif hesabı
Neyi çaktır mıyor anlamadım? BU arada naberseni gidi seniiiigeçen yaz ne yaptıgını biliyorum gibi
geçen haziran ne yaptıgını biliyorum diyorsun he bana
melindamla sohbet etmiştik dedi haberim var senden cemrem söyledi bize
kızlarla haber bekliyorlarmış dedim siz organize olmuşsunuz
ayy dedim görüyomusun bak hiç çaktırmıyo hatun
artık perşembe öğreneceğim nasipse canım
inşallah hayırlısıyla olumlu olur
sen nasılsın neler yapıyorsun varmı bişeyler ?
Sağol canım bilmemek ne kötü herkes aynı gün kalio sun bişi olmuyor diyor ama aklımda karışıyor burayı okuyunca olsa bitse başlıcam hemen tüp bebeğeTabikide ayaklanırsın daha neler
Neyi çaktır mıyor anlamadım? BU arada naber
EvetHani eşi ile sorunlar yaşayan, buraya girmesine çok kızan kişiydi bu değil mi? Ve ikizmiş ha süper ya
Merhaba canım bende iyiğim ne olsun en son yumurtalar elimde patladı bakalım yeni bir tedaviye başlayacağıztatlım selam aşılama yaptırdım da ben cemremde kızlara hbr vermiş ya hiç bana çaktırmıyor bildiğini diyordum:)
diğer topiklerdeki yazışmalrımı gördü sanırım çünkü tüp topiğinde bahsetmemiştim
yarın sonuç öğrenicem bakalım hayırlısı canım
sen nasılsın uzun zaman oldu bir arada denk gelmedik ?
herkes dağıldı sanki
güzel haberle gel inştatlım selam aşılama yaptırdım da ben cemremde kızlara hbr vermiş ya hiç bana çaktırmıyor bildiğini diyordum:)
diğer topiklerdeki yazışmalrımı gördü sanırım çünkü tüp topiğinde bahsetmemiştim
herkes dağıldı sanki
İnşallah hayırlısı ile başlarsın canımSağol canım bilmemek ne kötü herkes aynı gün kalio sun bişi olmuyor diyor ama aklımda karışıyor burayı okuyunca olsa bitse başlıcam hemen tüp bebeğe
küsmüyüz
evet haberim varMerhaba canım bende iyiğim ne olsun en son yumurtalar elimde patladı bakalım yeni bir tedaviye başlayacağız
güzel haberle gel inş
Hadi inşallah güzel haberler verirsinevet haberim var
yeni tedavinde umarım herşey gönlünce olur
yetercim teşekkür ederim canım
çok heycanlıyım yine bi yanım umutlu bi yanım umutsuz
ne olcak merak ediyorum
umarım hüsran değildir bu sefer
aaaaaaaaaaaaküsmüyüz
kuzum inşş hamiş haberini alırsın lütfen iyi düşün iyi olsunevet haberim var
yeni tedavinde umarım herşey gönlünce olur
yetercim teşekkür ederim canım
çok heycanlıyım yine bi yanım umutlu bi yanım umutsuz
ne olcak merak ediyorum
umarım hüsran değildir bu sefer
Hadi inşallah güzel haberler verirsin
kuzum inşş hamiş haberini alırsın lütfen iyi düşün iyi olsun
hadi inş çifte bayram olsun sanaiyi düşünüyorum canım inşallah sonucumda iyidir
yrn hbr ederim sizlere de
Bak ya hemende yakalanmisim.Evet cnm bn soledim tesaduf yazini gordum okudum bekliyorum zaten test gununu inslh his haberinide veririm kizlar buda bana nasip olur umarim Cnm bi grlisme olmayinca bende yazmiyirum ama takiptey herdaim.
Bizde gelisme yok cnm ramazan dolayisiyla esimle beklemedeyiz kismetse bayram ardindan bi test verecek ona gore yolumuza bakacaz gerci esim tatile gideyim ondan sonra diyo ama bakalim olaylar nasil glisecek bizde..senin haberini bekliyorum heyecanla cnm..
İkiz olmasına sevindim valla onun icin iyi olmus kizlar...çok çekti esinden valla...hamile takvimi kalkmista ondan sordum...sizler iyisiniz insallah....canım sarıçiçekle 10 gün kadar önce konuşmuştuk iyi idi evet seninde söylediğin gibi ikizdi bebekleri kalp atışını duymuş her şey yolunda idi başak bir topikte bir tartışma olmuş kk yönetimide olaya dahil olmuş o yüzden pasif hesabı
Insallah hamilesindir canim..ramazanda rabbim mucizeni nasip eder insallah...tatlım selam aşılama yaptırdım da ben cemremde kızlara hbr vermiş ya hiç bana çaktırmıyor bildiğini diyordum:)
herkes dağıldı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?