Aminn insallahh..Bende bu ay baslayacaktim ancak Bülent hoca izindeymis Ayy böyle içime umut oldun canım tedavi süren kaç ay sürdü arkadaşım? Genetiğe gitmiş miydi embriyolar?Saol canımm benim darısı sizlere tez zamanda 162 değerim bugün 12.gğnğm transfer günüyle beraber Acıbadem Maslak ta Bülent Tıraşın hastasıyım canım
Canımm benim haberi alır almaz sizlere dua ettim âmin inşallah canımmm darısı sizlere
Aminnn canımmm hep dualarımdasınız Rabbim sizede tez zamanda yaşatsın canımm
Canim merhabalar topiginizde yeniyim tanismiyoruz ama okadar sevindim ki anlatamam hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina almani nasip etsin Allah.Kızlar çok değişik bişey bu inanın Sevinçten ağlamaktan mahvolduk eşimle hala inanamıyoruz ama hamileyim ben bunu burda hiç söyleyemiycem diyodum Rabbim sizlerede yaşatsın pozitif haberini Alınca inanın ağlaya ağlaya hep size dua ettim
Canımmm tşkler darısı sizlere tez zamandaTebrikleerrtusemim
Canım ben tedaviye Nisan adetinle başladım Temmuz 1 de transfer oldum histereskopi oldum uzadı o Yüzden bi de kalınlaşma olmuyo bende ondanda uzadı embriyoların genetiğe gitmedi canımmAminn insallahh..Bende bu ay baslayacaktim ancak Bülent hoca izindeymis Ayy böyle içime umut oldun canım tedavi süren kaç ay sürdü arkadaşım? Genetiğe gitmiş miydi embriyolar?
Canımm benim biz yaşadığımız için aynı şeyleri böyle bağlı bi dostluk oluyo burda tanımasakta Yürekten seviniyoruz Aminnn inşallah kucağımada alırım dualarımdasınız inanCanim merhabalar topiginizde yeniyim tanismiyoruz ama okadar sevindim ki anlatamam hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina almani nasip etsin Allah.
Inşallah bacımm Rabbim tez zamanda sizlerede yaşatsın hep dualarımdasınıztusemim canım ALLAH mutluluktan ağlamayı için içine sığmamayı yaşatmış çok şükür GÖZÜN AYDIN olsun sağlıkla kucakla inş
Ben bir tane okurum inşallah.
benim bldiğim arkadaşlar 41 kere okuyolardı başka bir başlıkta görmüştüm cnm. ben ilkokulda Kuran'ı hatim etmek üzere idim lakin okul falan kaç senedir okuyamadım bikaç ay önce bir okumak için aldım ki hep harfleri karıştırır olmuşum. çok üzüldüm en kısa sürede bir bilen eşliğinde okuyup tekrardan hatırlamak istiyorum bilmemekten daha kötüymüş unutmakmeryem suresini kaç kere okumak gerekiyor 98 ayetten oluşan bir sure de, usulu nasıldır bilen varmı?
meryem suresini kaç kere okumak gerekiyor 98 ayetten oluşan bir sure de, usulu nasıldır bilen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?