2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Aminn insallahh..Bende bu ay baslayacaktim ancak Bülent hoca izindeymis Ayy böyle içime umut oldun canım tedavi süren kaç ay sürdü arkadaşım? Genetiğe gitmiş miydi embriyolar?

Canim merhabalar topiginizde yeniyim tanismiyoruz ama okadar sevindim ki anlatamam hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina almani nasip etsin Allah.

tusemim canım ALLAH mutluluktan ağlamayı için içine sığmamayı yaşatmış çok şükür GÖZÜN AYDIN olsun sağlıkla kucakla inş

Canımmm tşkler darısı sizlere tez zamanda

Aminn insallahh..Bende bu ay baslayacaktim ancak Bülent hoca izindeymis Ayy böyle içime umut oldun canım tedavi süren kaç ay sürdü arkadaşım? Genetiğe gitmiş miydi embriyolar?
Canım ben tedaviye Nisan adetinle başladım Temmuz 1 de transfer oldum histereskopi oldum uzadı o Yüzden bi de kalınlaşma olmuyo bende ondanda uzadı embriyoların genetiğe gitmedi canımm

Canim merhabalar topiginizde yeniyim tanismiyoruz ama okadar sevindim ki anlatamam hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina almani nasip etsin Allah.
Canımm benim biz yaşadığımız için aynı şeyleri böyle bağlı bi dostluk oluyo burda tanımasakta Yürekten seviniyoruz Aminnn inşallah kucağımada alırım dualarımdasınız inan

tusemim canım ALLAH mutluluktan ağlamayı için içine sığmamayı yaşatmış çok şükür GÖZÜN AYDIN olsun sağlıkla kucakla inş
Inşallah bacımm Rabbim tez zamanda sizlerede yaşatsın hep dualarımdasınız

Bende temmuzda tedaviye basliyorum kizlar bahcecide meryem duasi okuyalim bu mubarek gunde el acanlari geri cçevirmez rabbim paylasalim okuyabilecek olanlar bu gun baslasin ne kadar cok okursak okdar iyi ne dersiniz

Bende bi tane okurum canim annemlerede dagittim 5 tanede oyle oluyor insallah daha cok kisiye ulasiriz

meryem suresini kaç kere okumak gerekiyor 98 ayetten oluşan bir sure de, usulu nasıldır bilen varmı?
benim bldiğim arkadaşlar 41 kere okuyolardı başka bir başlıkta görmüştüm cnm. ben ilkokulda Kuran'ı hatim etmek üzere idim lakin okul falan kaç senedir okuyamadım bikaç ay önce bir okumak için aldım ki hep harfleri karıştırır olmuşum. çok üzüldüm en kısa sürede bir bilen eşliğinde okuyup tekrardan hatırlamak istiyorum bilmemekten daha kötüymüş unutmak

meryem suresini kaç kere okumak gerekiyor 98 ayetten oluşan bir sure de, usulu nasıldır bilen varmı?

kırk bir kere okunacak ben öyle yaptım.Hatta tam 41 kişiye hurma dağıttık herkes ona okudu sonra geri aldım tam 41 gün yedim.Allahım isteyen herkese nasip etsin bu mübarek günde bol bol dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…