Insallah hamilesindir canim..ramazanda rabbim mucizeni nasip eder insallah...
Canım benim buna çok sevindim işteaaaaaaaaaaaaramaz ramaz küsülürmü hiç hem ben seni çok sevmekteyim
kızlar negatif
sağlık olsun !
yeniden önümüze bakacagız ve mücadeleye devam edeceğiz
üzülmeyin ne güzel demişsiniz mücadeleye devam. sizin embiryo genetiğe gitmişmiydi kaçıncı gün embiryosuydu
tatlım ben bu topikte eskiyim
önceki tüp denemem negatif oldu
rapor için aşılama denedim şimdi o da olmadı onu söyledim merak eden arkadşlara
ve tabiki mücadeleye devamolmadıysa vardır bundada bi hayır
Hayırlısı canım, sen zaten rapor için aşılama yaptırdın. O yüzden inşallah raporun çıkarda tedavine kısa zamanda başlarsınüzülmeyin ne güzel demişsiniz mücadeleye devam. sizin embiryo genetiğe gitmişmiydi kaçıncı gün embiryosuydu
İnşallah Allahım sana hayırlısını verir canım.Kızlarrrr canım bacılarım napıyosunuz nasılsınız hamiş haberleri alanlar çokkk tebrik ederim giremiyorum bi süredirkoşturmadan ama Aklım sizde hep dualarımdasınız E egunal canımmm çok tebrik ederim kızçen oluyormuşkızlar dualarınıza talibim bu pazar günü test tarihim transferim oldu inşallah bebişlerim benimledir ama hiç belirtim yok çok korkuyorum bi pazar olsa
yaaa kuzuuuuu bende seni merak ediyorudum sağlık olsun canımmmkızlar negatif
sağlık olsun !
yeniden önümüze bakacagız ve mücadeleye devam edeceğiz
şüpen olmasın seviliyorsun
Canım benim buna çok sevindim işte
yaaa kuzuuuuu bende seni merak ediyorudum sağlık olsun canımmm
Bebeğim kuzum nasip buymus inşallah eylülde mucizene kavusursuncanım hayırlısı böyleymiş zaten pek umudum yoktu
ama eylülde 2. aşılamayıda deneyeceğim
Bebeğim kuzum nasip buymus inşallah eylülde mucizene kavusursun
Hayırlısı canım inş aşılama beklerken doğal gelsin inşcanım hayırlısı böyleymiş zaten pek umudum yoktu
ama eylülde 2. aşılamayıda deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?