2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Topik ahalisi nerde yaaa...gulden sultan gitti aksiyon heyecan cıvil civıl kımıl kımil topigimiz pörsümüs valla....

üzülmeyin ne güzel demişsiniz mücadeleye devam. sizin embiryo genetiğe gitmişmiydi kaçıncı gün embiryosuydu

tatlım ben bu topikte eskiyim
önceki tüp denemem negatif oldu
rapor için aşılama denedim şimdi o da olmadı onu söyledim merak eden arkadşlara
ve tabiki mücadeleye devam olmadıysa vardır bundada bi hayır

tatlım ben bu topikte eskiyim
önceki tüp denemem negatif oldu
rapor için aşılama denedim şimdi o da olmadı onu söyledim merak eden arkadşlara
ve tabiki mücadeleye devam olmadıysa vardır bundada bi hayır

Allah yar ve yardımcımız olsun Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.

Kızlar nasılsınız betım yok gıremıyorum sızlerı unuttum sanmayınhep aklımdasınız hepınız ıyısınızdır ınşallah bız ıyıyız elhamdullah baştan berı zor bı hamılelıktı bı kızı olcagını ogrendım adı bıle hazır elif bobreklerınde buyume vqrmıs eger buyumeye devqm ederse tehlıkleıymıa amınıyon sıvısı bıtebılırmıs takıp edılıcek her ay eger dogdugunda duzelmezesede amqlıyat olcakmıs bunada sukur tedavısı var amalıyatla duzelme sansı var 24 hqftamızdayız henuz zaman gecmıyor sankı rıskler korkular gunluk kan sulqndırıcı ıgneler devam ediyoruz dılerım sagsalım dogar sızlerde ıyıwıznızdır ınşallah hersey yolundadır yenı mujdeler bebsıler guzel hqberler vqrdır ınşallah dılerım rabbım ısteyen herkeze nasıp etsin allah yar ve yardımcınız olsun bu yolun sonu poztıf sonuclarla dolsun hepınız ıcın allaha emenet olun

Kızlarrrr canım bacılarım napıyosunuz nasılsınız hamiş haberleri alanlar çokkk tebrik ederim giremiyorum bi süredirkoşturmadan ama Aklım sizde hep dualarımdasınız E egunal canımmm çok tebrik ederim kızçen oluyormuş kızlar dualarınıza talibim bu pazar günü test tarihim transferim oldu inşallah bebişlerim benimledir ama hiç belirtim yok çok korkuyorum bi pazar olsa

üzülmeyin ne güzel demişsiniz mücadeleye devam. sizin embiryo genetiğe gitmişmiydi kaçıncı gün embiryosuydu
Hayırlısı canım, sen zaten rapor için aşılama yaptırdın. O yüzden inşallah raporun çıkarda tedavine kısa zamanda başlarsın

İnşallah Allahım sana hayırlısını verir canım.

Canım benim buna çok sevindim işte
şüpen olmasın seviliyorsun ara sıra kendi sıkıntılarımdan dolayı durgun dalgın (aslın hep dalgınım ya)üzgün olsamda sizler benim yol arkadaşlarmısnız (sanırım artık yol ablanız sonrada yol anneniz yol anneanneniz olarak devam edeceğim)hepinizden çok şey öğrendim çok şey paylaştım çok ağladım çok dinlediniz destek oldunuz nasıl sevmem sizi

Son düzenleme:
Herkese merhaba arkadaslar. Hayirli cumalar olsun. Dualarimiz kabul olsun inşallah. Ben de sehir disindayim. Kayinvalidemlere geldim burdan da annemlere gidecem. Sicaklarda fena bastırdı bakalim nasil olacak. Umarim herkes iyidir. Hepinizi cok cok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…