Merhaba canım benim de 15 Temmuz 5. Gun embriyosu. 25 i test günüm. Hadi hayırlı haberler alalım ınsallah.Mrb iyi bayramlar arkadaşlar size bi sorum olacak 15 temmzda 5.gun embriyosu transferi oldum crinone jel kullanıyorum iki gündür geri gelen beyaz katmanlarin arasinda pembe renk var korkmali miyim
Bana 27 si test günü dendi ben 24 u yaparım çıkar herhalde cok tedirginim adet sancisi gbi ağrılar var inslh mutlu haberi veririzMerhaba canım benim de 15 Temmuz 5. Gun embriyosu. 25 i test günüm. Hadi hayırlı haberler alalım ınsallah.
Aynı jeli ben de kullanıyorum. Bende de ilk 2 gun su gibi akıntı oldu berrak. Sonra durdu. Herseye takıyoruz bu bekleme aşamasında. Benim de kramplar ağrılar şişkinlikler hıc bir sey kalmadı. Göğüslerimde indi. Heralde tutmayacak diyorum ama umudumu da yitirmiyorum..
merhaba canım nasılsınMrhb kızlar
Canım çok geçmiş olsun evet kndimiz yapıyoruz aci falan hissetmiyosun o kadar yoğun inşallah hayirlisiyla sonuçların tedavinMerhaba :) ankara baskentte hulusi zeyneloglunda oluyorum...iste lucrin ile gecici menopoz surecine girdim cikolata kistim var benim..insallah onlari baskilayip sakinlestirecegiz..o adetle baslanan igneleri kendimiz mo yapiyoruz aciyor mu
İyiyim 40 derece sıcakta olunabilecek en iyi noktadayimmerhaba canım nasılsın
Merhabalar ben yeni üyeyim. Benim de 9 Temmuz'da transferim olmuştu. Maalesef olumsuz : ( İnşaallah siz hayırlı haberler alırsınız.Mrb iyi bayramlar arkadaşlar size bi sorum olacak 15 temmzda 5.gun embriyosu transferi oldum crinone jel kullanıyorum iki gündür geri gelen beyaz katmanlarin arasinda pembe renk var korkmali miyim
Merhabalar ben yeni üyeyim. Benim de 9 Temmuz'da transferim olmuştu. Maalesef olumsuz : ( İnşaallah siz hayırlı haberler alırsınız.
Amin RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİNMerhabalar ben yeni üyeyim. Benim de 9 Temmuz'da transferim olmuştu. Maalesef olumsuz : ( İnşaallah siz hayırlı haberler alırsınız.
Sizin sorun neydi tam olarak arkadaşım? Bir de ilk denemeniz mİ?
Amin canım. İnşallah.whiterose00 canım Rabbim yardimcin olsun.güzel haberlerle gel.
Amin canım.whiterose00 Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşaallah.
Aybala42 Bizde eşimde sperm hızında problem var. Çok ümitliydik. Ama nasip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?