2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Günaydın kızlar, mutlu haberler aldığımız bir gün olur inşallah
günaydın inşşş canımm.................................... kızlar güzel bir gün olsun inş dün gece telefonuma bir mesaj düştü uyuyormusun canım diye yok dedim yılardır yol arkadaşlığı ettiğim dostuma daha değil . bu gece bana uyku yok dedi neden dedim yarın test günün diyemi heycanlısın yok dedi değerim 341 çıktı hemen aradım o ağladı ben ağladım ben ağladım o ağladı eşi eşlik etti ikimize .... 2006 yılında aynı şehirde yaşarken başka bir şehirde tüp bebek yaptırmak için gittiğimiz merkezde tanışmıştık önce arkadaş sonra dost olduk 40 yaşında 17 yılık evlilerdi 12. denemesi idi bahçeci de dr ERBİL YAĞMUR da yaptığı son denemede pozitif gördü ALLAHIM herkese yaşatsın inş

Herkese günaydınnnn....1490 sayfa ne güzel sohbet edilmiş...yaz tatili sebebiyle bir sakinlik var sanırım umarım eylül ile birlikte yeniden hareketlenir topic....yoksa ben sizden başka konuşacak kimse bulamadığımdan iyice bunalıcam

canım evet özellikle egunalin zor bi gebelik geçirmesi bu topiği iyice sessizleştirdi şu an ağustos topiği hareketli ve neşeli katılmak istersen buyur gel

ne güzel bizlere umut oluyor.demekki pes etmemek gerek hiçbir zaman...

Evet ben yine husran dolu hikayemle ben...yine yeniden gebe kalıp umutlanan ben..ve dun itibariyle lekelenmem basladı..bugun kana dondu pihtilar geliyo...acikli bir sonla biten 5. Gebeligim..bu kimyasal sanirim daha kesesini falan göremeden bir idrar testi birde kan tahliliyle kalan bir gebelik...5-6 günlükte olsa suren uyanmak istemediğim tatli bir ruya...Hamdolsun Rabbime...Vardır bundana bir hikmet...

Allah sabır versin arkadaşım. Hepimiz birbirimizin yol arkadaşıyız...Kucağımızda evlatlarımızla uyayacağımız günlere kadar Rabbim bize sabır versin...

Canım çok geçmiş olsun ama kanama onlenebilirse devam eder inşallahhh gebeliğin bu şekilde kanaması olup devam edenler var doktorun ne dedi? Bende düşük yaptığımda çok uzulmustim ancak hissedip sonra kaybedecegime şimdi olması daha iyi dedim kendi kendime her şeyde bir hayır vardır elbet inşallah bizim de kucaklarımız dolar

Canım ne güzel anlatmissin okurken gözlerim doldu maşallah sağlıkla kucağına almayida nasip etsin al!lahim bnde güvenç beyde tedavi görüyorum bahçecinin bütün doktorlari çok iyi allah onlardan razi olsun erbil yağmuru kliniğe gidip geldikçe görüyorum hastasiyla birlikte sevinip hastasiyla birlikte uzuluyo allahım hepimize nasip etsin bu güzel annelik duygusunu

Allah dayanma gücü versin cnm.inşallah çabuk toparlanır yola devam edersin

Rabbim dayanma toparlanma gücü versin canım.Allah en güzelini ayarlamıştır merak etme.imtihandayiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…