Var ama daha tutunamadan dustu bu sefer bebek..Bilmiyorum o sorun ne ama tedavisi yok mu canım .
Gecmis olsun. cok uzuldum. kimyasal gebelik neden olusuyormus? doktorunuz bilgi verdi mi? bende 2. denememde pozitif sonucu gordum. 2 gun sonraki tahlil sonucu negatifti bana da kimyasal gebelik olabilir dediler. hicbir test yapma geregini bile duymadan kafalarindan teshis koydular. Allah onlari bildigi gibi yapsin.Evet ben yine husran dolu hikayemle ben...yine yeniden gebe kalıp umutlanan ben..ve dun itibariyle lekelenmem basladı..bugun kana dondu pihtilar geliyo...acikli bir sonla biten 5. Gebeligim..bu kimyasal sanirim daha kesesini falan göremeden bir idrar testi birde kan tahliliyle kalan bir gebelik...5-6 günlükte olsa suren uyanmak istemediğim tatli bir ruya...Hamdolsun Rabbime...Vardır bundana bir hikmet...
Canım cok gecmıs olsun. Bhcg olması gerekenden dusuk cikinca kimyasal gebelık oluyor genelde. Test sonuçların kac çıkmıştı ? Zaten kimyasalda değer Düşüyor ve gebelık sonlanıyor. Embriyo saglikli Gelişimini devam ettiremediği için vücut Gebeliği sonlandiriyormus.benim gecen denememde test günümde Bhcg 29 cıktı. Bir gun sonra 9 a düştü ve ilaçları bıraktırdı Dr. 3-4 gun sonra da regl oldum.Gecmis olsun. cok uzuldum. kimyasal gebelik neden olusuyormus? doktorunuz bilgi verdi mi? bende 2. denememde pozitif sonucu gordum. 2 gun sonraki tahlil sonucu negatifti bana da kimyasal gebelik olabilir dediler. hicbir test yapma geregini bile duymadan kafalarindan teshis koydular. Allah onlari bildigi gibi yapsin.
inşallah herşey güzel olur.dua edelim bol bol...İnşallah canım. Korkuyla geçecek transfere kadar. Sperm sorunumuz var ileri derece .çok korkuyom bir şey olursa diye
cnm rabbim sabrını versin inşlh bi daha ki gebeliğinde kucağına alırsın evladını...Var ama daha tutunamadan dustu bu sefer bebek..
tesekkur ederim. benim butun testlerim yapildi. embriyo icin 9 taramali test yaptiklarini soylediler. inanin ilaclarimi saatinde aldim. tam saat 9 da ne 1 dakika once ne 1 dakika sonra. bana %80 basari var demislerdi. ilk testim 89 cikti. ikinci sonuc 18. Mustafa bahcecinin hastasiyim. onceki ay embriyolar dondurumustu. ilk tup bebegi Ankara baskentte hulusi beye yaptirmistim. embriyo transfer edildiginde icimde birseyler hareket ediyordu. bu transferde hicbir hareketlilik hissetmedim. hemsiresine % 80 basari nerede dedigimde 3. seferde dedi. bana konusmamizda 3. seferden hic bahsedilmemisti.Canım cok gecmıs olsun. Bhcg olması gerekenden dusuk cikinca kimyasal gebelık oluyor genelde. Test sonuçların kac çıkmıştı ? Zaten kimyasalda değer Düşüyor ve gebelık sonlanıyor. Embriyo saglikli Gelişimini devam ettiremediği için vücut Gebeliği sonlandiriyormus.benim gecen denememde test günümde Bhcg 29 cıktı. Bir gun sonra 9 a düştü ve ilaçları bıraktırdı Dr. 3-4 gun sonra da regl oldum.
Saol canım..nedeni bir bilsem gebe kalıp kalip düşürmek korkutuyo artik beni...tahlillerim hep temiz...eşim henuz yaptirmadı spermiyogram...4 yıl önce yaptirdığı var ya aklinca...ben artik ne yapacam bilmiyorum...cnm rabbim sabrını versin inşlh bi daha ki gebeliğinde kucağına alırsın evladını...
Üzülme canım. Tek bir tane kaliteli embriyo lazim bize.Merhaba.Bugün bende son kontrolümden geldim ve 7 tane yumurtamın olduğu öğrendim. Geçen sefer 10 tane olmuştu. Bu sefer farklı ilaç prosedürü uygulandı güya daha çok yumurta elde etmek için. Bende daha fazla olur diye umut ediyordum. Baya bir üzüldüm. Sizce 27 yaşında bu yumurta sayısı normal mi.
Uzulmeyin. 7 yumurta cok iyi. onemli olan kaliteli olmasi. kromozomlarinin saglikli gelismesi. 27 yasinda neden tup bebek yapiyorsunuz? cok gencsiniz. ben tup bebek yaptiranlari 30-40 yasinda diye biliyordum. Inanin cok sasirdim.Merhaba.Bugün bende son kontrolümden geldim ve 7 tane yumurtamın olduğu öğrendim. Geçen sefer 10 tane olmuştu. Bu sefer farklı ilaç prosedürü uygulandı güya daha çok yumurta elde etmek için. Bende daha fazla olur diye umut ediyordum. Baya bir üzüldüm. Sizce 27 yaşında bu yumurta sayısı normal mi.
7 yumurta çok iyi.önemli olan kalitesi.ben de 28 yaşındayım.4 kere tedaviye başladık.henüz 1 yumurta bile bulamadık.çünkü rezerv az.sizin inşallah hepsi güzel kalitede çıkar ve döllenir.sayıyı kafanıza takmayın...Merhaba.Bugün bende son kontrolümden geldim ve 7 tane yumurtamın olduğu öğrendim. Geçen sefer 10 tane olmuştu. Bu sefer farklı ilaç prosedürü uygulandı güya daha çok yumurta elde etmek için. Bende daha fazla olur diye umut ediyordum. Baya bir üzüldüm. Sizce 27 yaşında bu yumurta sayısı normal mi.
çok yanlış biliyorsunuz.ben de 28 yaşındayım.rezerv çok düşük olduğu için 4 kere tedaviye başladık ama henüz 1 yumurta bile bulamadık.ya gelişmedi ya erken çatladı ya boş çıktı.rezerv düşüklüğü nedeniyle 18-19 yaşında tüp bebek tedavisi gören çok.zaten yaşımız genç olduğu için ümitliyiz diyorlar.hayırlısı artık...Uzulmeyin. 7 yumurta cok iyi. onemli olan kaliteli olmasi. kromozomlarinin saglikli gelismesi. 27 yasinda neden tup bebek yapiyorsunuz? cok gencsiniz. ben tup bebek yaptiranlari 30-40 yasinda diye biliyordum. Inanin cok sasirdim.
Üzülme canım. Tek bir tane kaliteli embriyo lazim bize.
Teşekkür ederim inşallah hepside kalitelidir.Uzulmeyin. 7 yumurta cok iyi. onemli olan kaliteli olmasi. kromozomlarinin saglikli gelismesi. 27 yasinda neden tup bebek yapiyorsunuz? cok gencsiniz. ben tup bebek yaptiranlari 30-40 yasinda diye biliyordum. Inanin cok sasirdim.
7 yumurta çok iyi.önemli olan kalitesi.ben de 28 yaşındayım.4 kere tedaviye başladık.henüz 1 yumurta bile bulamadık.çünkü rezerv az.sizin inşallah hepsi güzel kalitede çıkar ve döllenir.sayıyı kafanıza takmayın...
ben gec evlendim o nedenle 1 seneden sonra doktor tup bebek tedavisi dedi. ben tup bebek tedavisinin yasla ilgili oldugunu zannediyordum. cevremdeki genc evlenenler dogal yoldan bebek sahibi olduklari icin . simdi oyle olmadigini ogrendim.çok yanlış biliyorsunuz.ben de 28 yaşındayım.rezerv çok düşük olduğu için 4 kere tedaviye başladık ama henüz 1 yumurta bile bulamadık.ya gelişmedi ya erken çatladı ya boş çıktı.rezerv düşüklüğü nedeniyle 18-19 yaşında tüp bebek tedavisi gören çok.zaten yaşımız genç olduğu için ümitliyiz diyorlar.hayırlısı artık...
bizim çok şükür tedavi şansımız var en azından.hiç adet olamayan ilaçsız, tedavi şansı veilmeyen, kıbrısa git(yumurta bağışı almak için) denilen arkadaşlar var.bu bizim imtihanımız.Rabbim hayırlısını versin...ben gec evlendim o nedenle 1 seneden sonra doktor tup bebek tedavisi dedi. ben tup bebek tedavisinin yasla ilgili oldugunu zannediyordum. cevremdeki genc evlenenler dogal yoldan bebek sahibi olduklari icin . simdi oyle olmadigini ogrendim.
canım çok geçmiş olsun... Allah sabır versinEvet ben yine husran dolu hikayemle ben...yine yeniden gebe kalıp umutlanan ben..ve dun itibariyle lekelenmem basladı..bugun kana dondu pihtilar geliyo...acikli bir sonla biten 5. Gebeligim..bu kimyasal sanirim daha kesesini falan göremeden bir idrar testi birde kan tahliliyle kalan bir gebelik...5-6 günlükte olsa suren uyanmak istemediğim tatli bir ruya...Hamdolsun Rabbime...Vardır bundana bir hikmet...
Saol canım..nedeni bir bilsem gebe kalıp kalip düşürmek korkutuyo artik beni...tahlillerim hep temiz...eşim henuz yaptirmadı spermiyogram...4 yıl önce yaptirdığı var ya aklinca...ben artik ne yapacam bilmiyorum...
Canım geçmiş olsun .. Neden olmuş dediler ? Ne kadarlıktı !Saol arkadaşim gebe kalip düşürmek yıprtıcı ağridan ölüyorum şuan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?