2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Gecmis olsun. cok uzuldum. kimyasal gebelik neden olusuyormus? doktorunuz bilgi verdi mi? bende 2. denememde pozitif sonucu gordum. 2 gun sonraki tahlil sonucu negatifti bana da kimyasal gebelik olabilir dediler. hicbir test yapma geregini bile duymadan kafalarindan teshis koydular. Allah onlari bildigi gibi yapsin.

Canım cok gecmıs olsun. Bhcg olması gerekenden dusuk cikinca kimyasal gebelık oluyor genelde. Test sonuçların kac çıkmıştı ? Zaten kimyasalda değer Düşüyor ve gebelık sonlanıyor. Embriyo saglikli Gelişimini devam ettiremediği için vücut Gebeliği sonlandiriyormus.benim gecen denememde test günümde Bhcg 29 cıktı. Bir gun sonra 9 a düştü ve ilaçları bıraktırdı Dr. 3-4 gun sonra da regl oldum.

tesekkur ederim. benim butun testlerim yapildi. embriyo icin 9 taramali test yaptiklarini soylediler. inanin ilaclarimi saatinde aldim. tam saat 9 da ne 1 dakika once ne 1 dakika sonra. bana %80 basari var demislerdi. ilk testim 89 cikti. ikinci sonuc 18. Mustafa bahcecinin hastasiyim. onceki ay embriyolar dondurumustu. ilk tup bebegi Ankara baskentte hulusi beye yaptirmistim. embriyo transfer edildiginde icimde birseyler hareket ediyordu. bu transferde hicbir hareketlilik hissetmedim. hemsiresine % 80 basari nerede dedigimde 3. seferde dedi. bana konusmamizda 3. seferden hic bahsedilmemisti.

cnm rabbim sabrını versin inşlh bi daha ki gebeliğinde kucağına alırsın evladını...
Saol canım..nedeni bir bilsem gebe kalıp kalip düşürmek korkutuyo artik beni...tahlillerim hep temiz...eşim henuz yaptirmadı spermiyogram...4 yıl önce yaptirdığı var ya aklinca...ben artik ne yapacam bilmiyorum...

Merhaba.Bugün bende son kontrolümden geldim ve 7 tane yumurtamın olduğu öğrendim. Geçen sefer 10 tane olmuştu. Bu sefer farklı ilaç prosedürü uygulandı güya daha çok yumurta elde etmek için. Bende daha fazla olur diye umut ediyordum. Baya bir üzüldüm. Sizce 27 yaşında bu yumurta sayısı normal mi.

Üzülme canım. Tek bir tane kaliteli embriyo lazim bize.

Uzulmeyin. 7 yumurta cok iyi. onemli olan kaliteli olmasi. kromozomlarinin saglikli gelismesi. 27 yasinda neden tup bebek yapiyorsunuz? cok gencsiniz. ben tup bebek yaptiranlari 30-40 yasinda diye biliyordum. Inanin cok sasirdim.

7 yumurta çok iyi.önemli olan kalitesi.ben de 28 yaşındayım.4 kere tedaviye başladık.henüz 1 yumurta bile bulamadık.çünkü rezerv az.sizin inşallah hepsi güzel kalitede çıkar ve döllenir.sayıyı kafanıza takmayın...

Uzulmeyin. 7 yumurta cok iyi. onemli olan kaliteli olmasi. kromozomlarinin saglikli gelismesi. 27 yasinda neden tup bebek yapiyorsunuz? cok gencsiniz. ben tup bebek yaptiranlari 30-40 yasinda diye biliyordum. Inanin cok sasirdim.
çok yanlış biliyorsunuz.ben de 28 yaşındayım.rezerv çok düşük olduğu için 4 kere tedaviye başladık ama henüz 1 yumurta bile bulamadık.ya gelişmedi ya erken çatladı ya boş çıktı.rezerv düşüklüğü nedeniyle 18-19 yaşında tüp bebek tedavisi gören çok.zaten yaşımız genç olduğu için ümitliyiz diyorlar.hayırlısı artık...

Üzülme canım. Tek bir tane kaliteli embriyo lazim bize.
Teşekkür ederim inşallah hepside kalitelidir.
Bende görünürde problem yok ama eşimde malesef var. Azosperm yani doğal yolla sperm çıkmıyor.o yüzden tüp bebek yaptırıyoruz.insanın aklına gelmeyen başına geliyor malesef.

Allah razı olsun inşallah sizinde çok kaliteli yumurtalarınız olur bundan sonrakilerde. Allah sizin ve isteyen arkadaşların yüzünü güldürsün emeklerimiz boşa çıkmasın.

ben gec evlendim o nedenle 1 seneden sonra doktor tup bebek tedavisi dedi. ben tup bebek tedavisinin yasla ilgili oldugunu zannediyordum. cevremdeki genc evlenenler dogal yoldan bebek sahibi olduklari icin . simdi oyle olmadigini ogrendim.

[QUOTE="8sevgi8, post: 41902793, member: 636439"Allah razı olsun inşallah sizinde çok kaliteli yumurtalarınız olur bundan sonrakilerde. Allah sizin ve isteyen arkadaşların yüzünü güldürsün emeklerimiz boşa çıkmasın.[/QUOTE]
inşallah hepimiz için güzel sonuçlar olur.

ben gec evlendim o nedenle 1 seneden sonra doktor tup bebek tedavisi dedi. ben tup bebek tedavisinin yasla ilgili oldugunu zannediyordum. cevremdeki genc evlenenler dogal yoldan bebek sahibi olduklari icin . simdi oyle olmadigini ogrendim.
bizim çok şükür tedavi şansımız var en azından.hiç adet olamayan ilaçsız, tedavi şansı veilmeyen, kıbrısa git(yumurta bağışı almak için) denilen arkadaşlar var.bu bizim imtihanımız.Rabbim hayırlısını versin...

canım çok geçmiş olsun... Allah sabır versin

Saol canım..nedeni bir bilsem gebe kalıp kalip düşürmek korkutuyo artik beni...tahlillerim hep temiz...eşim henuz yaptirmadı spermiyogram...4 yıl önce yaptirdığı var ya aklinca...ben artik ne yapacam bilmiyorum...

ya canım 4 sene öncki test olur mu hiç? bak eşimin değerleri 1 sene de altüst olmuş. benim de 3 düşüğüm var. eşine ısrar et gitsin bi tekrar test versin. ben 1 sene gebe kalamadım sonra yine düşük yaptım. eşime dedim ki ya sen de tekrar gidersin doktora yada ben bırakıyorum artık bu çocuk işini düşük yapıp duruyorum yeter artık tek başıma doktorların kapısında yatmaktan sıkıldım. restimin üstüne bi gitti ki eşim 3. derece varikosel ve ameliyat dedi doktorlar, spermiyogramı 1 senede mahvolmuş ve ameliyat oldu 1 ay önce. çocuk işi tek taraflı bir çözüme ulaşmıyor.. yarısı bizdense yarısı da eşten... spermin sayısı hızı morfolojisi dna hasarı bir sürü özelliği var.. mutlaka baktırsın tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…