- 5 Mart 2015
- 981
- 792
- 23
- 38
tabi ederiz dua isminiz esma mı.isminizle dua edelim...Banada dua edermisiniz bende başladım tedaviye
dua edeceğim inşallah çok güzel geçer tedaviniz.güzel kalite sayıda embriyolarınız olsun inşallah...Evet adım esma
Allah yardimcin olsun insallahh transferin gerceklesir ve sonunda evladina kavusursun canimGünaydın kızlar. Bugün transferim var. Dua edin bana da
İnşallah canım. Darısı size insallahAllah yardimcin olsun insallahh transferin gerceklesir ve sonunda evladina kavusursun canim
Allah'ım hayırla sonuçlandırsın inş.Günaydın kızlar. Bugün transferim var. Dua edin bana da
Aminnn insallah canim tesekkur ederim.İnşallah canım. Darısı size insallah
inşallah sana sıkıca tutunur ve güzel haberlerini alırız inşallahGünaydın kızlar. Bugün transferim var. Dua edin bana da
Hayırlı olsun sımsıkı tutunsun inşGünaydın kızlar. Bugün transferim var. Dua edin bana da
Insalah canimHayırlı olsun sımsıkı tutunsun inş
Hayirli olsun sonu guzel olsun canimInsalah canim
İyiyim canım. Sen nasılsın ,nasıl gidiyor hamilelik. Ben de dun minigimi aldım gobusume,bebek olur inşallah :)Kızçelerim canlarım nasılsınız
İyiyim canım. Sen nasılsın ,nasıl gidiyor hamilelik. Ben de dun minigimi aldım gobusume,bebek olur inşallah :)
Amin canım inşallah. Tek konuldu canimiyiyiz canım dürtüp duruyor beni içerden inşallah sende bu güzel duyguları yaşarsın sımsıkı tutunsun annesine
tek embriyomu transfer edildi.
Amin canım inşallah. Tek konuldu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?