Hayır olsun canım inşallah o duyguların gerçeğe dönüşecek..
Senin rüyan iyiymiş benim ki ni anlatayım az bişi...
Rüyamda çift çizgiyi görüyorum ama gerginim sonra gece kondu gibi bir yerde hani aşiret dizileri olur ya oranın evleri farklıdır işte o tip bir yerdeyim ve ağa gibi birinden gebe kalmışımtövbe Yarabbim tövbe
Yaşlı hanımağa gibi bir kadın o çocuk doğacak dedi bana kocam gibi görünen adama müjdeyi o verdi..
Ama ben nereye düştüm böyle ailem nerde ne işim var burda diye sorgularken uyandım
Allahım rüyaya bak gel de yor şimdi bu çift çizgiyi iyiye
İyiyim canım benim memleketteyim bütün sülale oturuyoruz maşallah kalabalığız da biraz keyfim yerinde yani biraz kendime geldim buraya gelince sen nasılsın canım umarım bebeklerinin hepside sağlıklı gelirNasılsın canım
Tehditle doğurtcak beni ben doğurmak istemiyorum ama karşımda da bıyıklı pala bir adam var ya doğurcam ya ölcem bildiğin dizi tadında aksiyon gerilim içerikli bir rüyaydı..Bir şeyde izlemedim ki etkisinde kalayımayyyyyyyyy güldürdün beniiiiiiiiii
senin ki fantastik bi rüya olmuş bence
biz rüyanın sadece çift çizgi kısmını
ve yaşlı kadının o çocuk dogacak demesini dikkate alırsak
yani demekki çift çizgiyi göreceksin ve sonunda sağlıkla da doguracaksın Allah ın izniyle
Oh ne güzel tüm sülale ile birlikte olmak iyi gelir sana ben de tedavimi sevdiklerimle geçirdim çok mutluydum herşey güzel gitti..6 donmuş kuzumunda sağlıklı haberlerini alırsam benden mutlusu olmaz sanırım..İyiyim canım benim memleketteyim bütün sülale oturuyoruz maşallah kalabalığız da biraz keyfim yerinde yani biraz kendime geldim buraya gelince sen nasılsın canım umarım bebeklerinin hepside sağlıklı gelir
İnş canım hepsinden de güzel haberler gelir benimde 6 tanesi gitmişti hepsi sağlıklı gelirse 2 şer 2 şer koydurcam çöpe atamam çocuklarımı demiştimOh ne güzel tüm sülale ile birlikte olmak iyi gelir sana ben de tedavimi sevdiklerimle geçirdim çok mutluydum herşey güzel gitti..6 donmuş kuzumunda sağlıklı haberlerini alırsam benden mutlusu olmaz sanırım..
Az kalmış test gününe..
Kaçıncı gün embriyosu transfer ettiler?[/QUOTE.
Çok tesekkur ederim Evet az kaldi 4. Gun transferi yapıldı bakalım merakla ve heyecanla bekliyorum :)
Tehditle doğurtcak beni ben doğurmak istemiyorum ama karşımda da bıyıklı pala bir adam var ya doğurcam ya ölcem bildiğin dizi tadında aksiyon gerilim içerikli bir rüyaydı..Bir şeyde izlemedim ki etkisinde kalayım
Her opum transferim olaylı geçmiştir çok kez de anlattım yaşadıklarımı bu kez daha normaldi
O masaya yattım hemen uyutun beni hazırlık aşamasını görmek istemiyorum dedim ama biri bana sürekli sorular soruyordu en son saat kaç ta yemek yediniz? gece 12 son demiştiniz ben de 12 de yedim dedimpeki ne yediniz ? ekmek domates yedim zaten son günü hafif atıştırma şeklinde geçirdim dedim. iyi bari kokoreç yiyip gelenler oluyor dedi
sonra beni uyutun ısrarım sonucunda değil anestezi doktoru gelince uyutuldum
uyumak istiyorum diye uykuya daldım opu bitmiş uyan gülden demişler hayır uyanmam demişim ısrarla beni uyandırmak istemişler ben de uyanmayacam demişim odaya geldiğimde kardeşim yeter ama abla uyan artık dediğinde gözümü hafif araladım valla hiç te uyanamam azcık daha uyucam deyip tekrar uyumuşum ama ben bunları hatırlamıyorumneyseki daha fazla saçmalamamışım...
Ben de öyle düşünüyorum canım..İnş canım hepsinden de güzel haberler gelir benimde 6 tanesi gitmişti hepsi sağlıklı gelirse 2 şer 2 şer koydurcam çöpe atamam çocuklarımı demiştim
Çok sağol tatlım..Buarada egunal hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla sihhatle bebisini kucağına Almatı nasib etsin, inşallah Rabbim bizde güzel hayırlı sonuclar almayı sevinmeyi nasib etsin.
kokoreç yiyip opu ya gidenler mi varmış
yine gülümseme ile okudum mesajını valla
Çok sağol tatlım..
Hepimiz emek veriyoruz.
Bu yolda kim varsa bizimle yürüyen Allah yardımcısı olsun..
Bende opudan önceki gün uykusuzdum opuya gidip anesteziyide yiyince bayıldım hemen opudan çıktıktan sonra yatırdılar yataga etrafımda konuşulanları duyuyorum ama hem anestezinin etkisinden hem de uykusuzluktan gözümü açamadım etrafımdakilere konuştuğunuz herşeyi duyuyorum sakın dedikodumu yapmayın gözlerimi açamıyorum sadece demişimHer opum transferim olaylı geçmiştir çok kez de anlattım yaşadıklarımı bu kez daha normaldi
O masaya yattım hemen uyutun beni hazırlık aşamasını görmek istemiyorum dedim ama biri bana sürekli sorular soruyordu en son saat kaç ta yemek yediniz? gece 12 son demiştiniz ben de 12 de yedim dedimpeki ne yediniz ? ekmek domates yedim zaten son günü hafif atıştırma şeklinde geçirdim dedim. iyi bari kokoreç yiyip gelenler oluyor dedi
sonra beni uyutun ısrarım sonucunda değil anestezi doktoru gelince uyutuldum
uyumak istiyorum diye uykuya daldım opu bitmiş uyan gülden demişler hayır uyanmam demişim ısrarla beni uyandırmak istemişler ben de uyanmayacam demişim odaya geldiğimde kardeşim yeter ama abla uyan artık dediğinde gözümü hafif araladım valla hiç te uyanamam azcık daha uyucam deyip tekrar uyumuşum ama ben bunları hatırlamıyorumneyseki daha fazla saçmalamamışım...
dün gece yatağa girdiğimde donuyordum yoldan gelmişim bir türlü ısınamadım üşüyerek uyudum onun etkisi olsa gerek yoksa bu rüya nasıl yorumlanabilir kitam dizi tadında olmuş gerçekten
ya doguracaksın ya öleceksin
İnş gönderdiklerin sağlıklı gelirde gerek kalmaz tatlımBen de öyle düşünüyorum canım..
4 tanesi blast seviyesine hatta bir tık üzerine geçer geçmez biyopsi alıp yolladılar genetiğe 5.günleriydi..
sonra 2 tane daha devam etmiş onlardan da biyopsi aldılar ama genetiğe yollamadım diğer 4 taneden haber gelsin sorun çıkarsa 6.gün embriyolarımında genetiğine bakılacak.
Bende opudan önceki gün uykusuzdum opuya gidip anesteziyide yiyince bayıldım hemen opudan çıktıktan sonra yatırdılar yataga etrafımda konuşulanları duyuyorum ama hem anestezinin etkisinden hem de uykusuzluktan gözümü açamadım etrafımdakilere konuştuğunuz herşeyi duyuyorum sakın dedikodumu yapmayın gözlerimi açamıyorum sadece demişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?