MaşallahKızlar transferden sonra 11 ci gün 163 tu kan sonucu bugün 14 cu gün 464 çıktı İnşallah iyidir
Kuzum 4.5gun oldu daha du bakalım hemen üzüntüye kapılma
canımm ben de Zeynep koymak istedim.. gözlerim doldu ay:) inş. hayırlı evlatlarımız olurda gönlümüzdeki isimleri koyarız.. senin de az kalmış günün ne güzel hadi bakalım hayırlısı
yeni nesil marka takılıyorcanım masallahhhh :) allahım korusun :) tişörtten benim oğlumda da var :)
Genetik bölümünde yaptırılıyor canım.Günaydın kızlar. Doktorum trambofoli ve preferik kanda kromozom testini yaptirmami istiyor. Tıp fakültesinde yaptiralim diyorum ama hangi bölüme gitmeliyim. Yardımcı olabilecek var mi
güçlü olmaya çalışıyorum Allah razı olsun doktor detaylı ultrason cekti cnm ağrılarım vardı ve rahmimde zonklama şikayetim oldu sola kaymış rahmimRahim kaymasını hiç duymadım
Nasıl teşhis koydu doktorun ve neye sebep oluyormuş?
Gebeliğe ne kadar etkisi var acaba..
Ne olursa olsun pes etme güçlü ol lütfen..
Bizlere anne olmak kolay değil türlü türlü sıkıntılarla karşılaşıyoruz bu süreçte.
MOMYS inşallah iyidir canım.hiç bir belirti yaşamıyorum.sabahın nurunda uyaniyorum..kalkıp yine test yaptım ve yine çıkmadı..korkuyoruuuummm...
Cnm merak etme.bende de hiç belirti yoktu inan.daha cok erken merak etme.Ahh canım benimmm...Allah razı olsun
Rabbim hepimizin kucağını hayirli sağlıklı evlatlarla doldursun..çok tesekkur ederim desteğin için..inşallah inşallah tutunmuştur..
hayırlısı hakkımızda arkadaşım rabbim yardımcımız olsunAhh canım benimmm...Allah razı olsun
Rabbim hepimizin kucağını hayirli sağlıklı evlatlarla doldursun..çok tesekkur ederim desteğin için..inşallah inşallah tutunmuştur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?