2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

canımm ben de Zeynep koymak istedim.. gözlerim doldu ay:) inş. hayırlı evlatlarımız olurda gönlümüzdeki isimleri koyarız.. senin de az kalmış günün ne güzel hadi bakalım hayırlısı

Ahh Canım rabbim hayırlısını nasip etsin Hakkımızda hayallerimiz ümitlerimiz emeklerimizin karşılığını alırız umarım

güçlü olmaya çalışıyorum Allah razı olsun doktor detaylı ultrason cekti cnm ağrılarım vardı ve rahmimde zonklama şikayetim oldu sola kaymış rahmim

MOMYS inşallah iyidir canım.hiç bir belirti yaşamıyorum.sabahın nurunda uyaniyorum..kalkıp yine test yaptım ve yine çıkmadı..korkuyoruuuummm...

Ahh canım benimmm...Allah razı olsun
Rabbim hepimizin kucağını hayirli sağlıklı evlatlarla doldursun..çok tesekkur ederim desteğin için..inşallah inşallah tutunmuştur..

Ahh canım benimmm...Allah razı olsun
Rabbim hepimizin kucağını hayirli sağlıklı evlatlarla doldursun..çok tesekkur ederim desteğin için..inşallah inşallah tutunmuştur..
Cnm merak etme.bende de hiç belirti yoktu inan.daha cok erken merak etme.

elif_ipek canım kolay değil bu süreyi bekleme sonucu merak etmemek ama sakin ol bebişnle olmanını tadına var bu süreci rahat geçir üzme kendini bebeğini inş her şey GÜZEL olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…