2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım yaşadıklarını ne kadar iyi anlıyorum sana söyleyeceğim tek şey kendisini ne zaman hazır hisedersen o zaman git eşine bunu anlat sonuçta bi tedavilerin yükünü hep kadın çekiyor
Saol canım benim dediğin dogru ama inan bizim kadar onlarda çok büyük sorumluluğun için de açıkcası biz bingöldeyiz elazıga gidip gelicez. git gel bir sürü masraf orda kalıcak yer yok bir sürü sorun. 3.tüp bebegimiz de bi gece hastenede yatıp dıer gün yola cıkıp bingöle gelmiştik bu sefer hiç yolculuk yapmim diorum... bir sürü sorular var kafam da cesaretim de yok bugün eşime dedim yapmasak bu ay die... o da dedi dier aya kar yagar gidip gelmemiz daha sorunlu olur... napcam bilmiyorum

CANIM başka şehirden git gel mutlaka zordur ama benim söylemeye çalıştığım yükün fazlası kadında sözüm şuydu hani iğnleri oluyoruz muayeneye gidiyoruz kısmet olursa bebeği biz kadınlar taşıyacağız ya işte bu yüzden senin kafayın rahat kendini hazır hisetmen önemli demek istedim tabikişartlarda önemli kışında zor olur hakınızda hayırlısı

Canim merhaba. Elbetteki baska sehire gidip gelmek zor olur ben ayni sehirde oldugum halde işe yetisirken zorluklar yaşamıştım. Benim ikinci denemede tuttu bebeklerim. Bende faktör 5ten dolayi kan pihtilasmasi çıktı doguma kadar kan sulandirici igne yapicam kendime hergün. 34.haftaya kadar da coraspin kullanicam. Sana en büyük tavsiyem tedaviye basladigin an kötü tecrubeleri kafandan sil. Ben transfer sonrasi 5 gün rapor aldim evde dinlendim sonra normal is hayatima döndüm hayatim hic degismedi sadece daha dikkatli hareket ettim. İş yerindekilere de 4.ayda falan soyledim hamile olduğumu. Yani kafani mesgul edecek bi is bul surekli ona odaklanma ve beslenmene de dikkat et. Hakkında hayirlisi olsun inşallah bende bir ay daha ara vermek istemistim olumsuz sonuc almaktan kalbimin kirilacagindan korkmuştum. Ama her tedaviyi birbirinden bagimsiz degerlendir ve güçlü ol. Allaha bol bol dua et

Yetercim nasilsin yegenin nasil büyümüştür bayaa

Allah ım bebişlerini sana bagislasin canım sağ saglim kucağına alirsin inşallah :) darısı burdaki tüm istiyenlere :) ben çok odaklaniyorum canım ya evdeyim yapcak bişey yok. Afedersin tuvalete gitmeye bile korkuyordum üçünde de ama noldu gene tutmadı gene tutmadı busefer öle yapmiycam demistim ikisin de de ama yapamiyorum

Yok cok haklisin saol canim benim ben seni çok iyi anladım benim demek istedigim.şu şartlada onun da sitresi çok.. inan bana benden daha çok sitreste oluyor eşim. Bi de iki de bir rapor alıyor ben tek gidemiyorum hastaneye saol canım hepimiz için hakkimiz da Hayırlısı

Az kalmış canım tarih belli olunca çabucak geçer o süre..
Evet küçük hanımın odası hazırlanıyor az kaldı...
İsim olarakta babası bana bıraktı Ceren ya da Gizem olacak bende düşünüp duruyorum..

E egunal imm..canım bugün arada oldu kasik agrim..dünkü kdr olmadı.su an bi içime gariplik çöktü yâ olmazsa diye..( su gibi akintim oluyo sadece o da belirti mıdır bilmiyorum..off içim skildi gulden ya(

Canim kitap oku el işi yap kendini oyala mutlaka elinde degil insanin biliyorum ama biz esimle haftasonu bi hastanenin acil servisinde kan verip sonucu bekledik. Sonucu doktor soylerken en az 4 kere tekrarladi ama benim kafa ancak aydi ancak farkettik sonucun olumlu olduğunu o kadar kafamdan attim olumlu olacagini hayal bile edemedim düşün artik yani

E egunal imm..canım bugün arada oldu kasik agrim..dünkü kdr olmadı.su an bi içime gariplik çöktü yâ olmazsa diye..( su gibi akintim oluyo sadece o da belirti mıdır bilmiyorum..off içim skildi gulden ya(

Canim herkeste ayni belirtiler olmayabilir. Benim hic belirtim olmadi mesela. Hakkinda hayirlisi olsun inşallah canim

Selam. Benim bugun 11. Gun sabah idrar testi yaptim pozitifdi fakst eski tecrubelerimden biliyorum sevinmek icin erken. Su gibi akinti bendede oluyo. Sanirim oda bir belirti.

Günaydın kızlar. Doktorum trambofoli ve preferik kanda kromozom testini yaptirmami istiyor. Tıp fakültesinde yaptiralim diyorum ama hangi bölüme gitmeliyim. Yardımcı olabilecek var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…