Saol canım benim dediğin dogru ama inan bizim kadar onlarda çok büyük sorumluluğun için deCanım yaşadıklarını ne kadar iyi anlıyorum sana söyleyeceğim tek şey kendisini ne zaman hazır hisedersen o zaman git eşine bunu anlat sonuçta bi tedavilerin yükünü hep kadın çekiyor
CANIM başka şehirden git gel mutlaka zordur ama benim söylemeye çalıştığım yükün fazlası kadında sözüm şuydu hani iğnleri oluyoruz muayeneye gidiyoruz kısmet olursa bebeği biz kadınlar taşıyacağız ya işte bu yüzden senin kafayın rahat kendini hazır hisetmen önemli demek istedim tabikişartlarda önemli kışında zor olur hakınızda hayırlısıSaol canım benim dediğin dogru ama inan bizim kadar onlarda çok büyük sorumluluğun için deaçıkcası biz bingöldeyiz elazıga gidip gelicez. git gel bir sürü masraf orda kalıcak yer yok bir sürü sorun. 3.tüp bebegimiz de bi gece hastenede yatıp dıer gün yola cıkıp bingöle gelmiştik bu sefer hiç yolculuk yapmim diorum... bir sürü sorular var kafam da cesaretim de yok bugün eşime dedim yapmasak bu ay die... o da dedi dier aya kar yagar gidip gelmemiz daha sorunlu olur... napcam bilmiyorum
Saol canım benim dediğin dogru ama inan bizim kadar onlarda çok büyük sorumluluğun için deaçıkcası biz bingöldeyiz elazıga gidip gelicez. git gel bir sürü masraf orda kalıcak yer yok bir sürü sorun. 3.tüp bebegimiz de bi gece hastenede yatıp dıer gün yola cıkıp bingöle gelmiştik bu sefer hiç yolculuk yapmim diorum... bir sürü sorular var kafam da cesaretim de yok bugün eşime dedim yapmasak bu ay die... o da dedi dier aya kar yagar gidip gelmemiz daha sorunlu olur... napcam bilmiyorum
CANIM başka şehirden git gel mutlaka zordur ama benim söylemeye çalıştığım yükün fazlası kadında sözüm şuydu hani iğnleri oluyoruz muayeneye gidiyoruz kısmet olursa bebeği biz kadınlar taşıyacağız ya işte bu yüzden senin kafayın rahat kendini hazır hisetmen önemli demek istedim tabikişartlarda önemli kışında zor olur hakınızda hayırlısı
Allah ım bebişlerini sana bagislasin canım sağ saglim kucağına alirsin inşallah :) darısı burdaki tüm istiyenlere :) ben çok odaklaniyorum canım ya evdeyim yapcak bişey yok. Afedersin tuvalete gitmeye bile korkuyordum üçünde de ama noldu gene tutmadı gene tutmadı busefer öle yapmiycam demistim ikisin de de ama yapamiyorumCanim merhaba. Elbetteki baska sehire gidip gelmek zor olur ben ayni sehirde oldugum halde işe yetisirken zorluklar yaşamıştım. Benim ikinci denemede tuttu bebeklerim. Bende faktör 5ten dolayi kan pihtilasmasi çıktı doguma kadar kan sulandirici igne yapicam kendime hergün. 34.haftaya kadar da coraspin kullanicam. Sana en büyük tavsiyem tedaviye basladigin an kötü tecrubeleri kafandan sil. Ben transfer sonrasi 5 gün rapor aldim evde dinlendim sonra normal is hayatima döndüm hayatim hic degismedi sadece daha dikkatli hareket ettim. İş yerindekilere de 4.ayda falan soyledim hamile olduğumu. Yani kafani mesgul edecek bi is bul surekli ona odaklanma ve beslenmene de dikkat et. Hakkında hayirlisi olsun inşallah bende bir ay daha ara vermek istemistim olumsuz sonuc almaktan kalbimin kirilacagindan korkmuştum. Ama her tedaviyi birbirinden bagimsiz degerlendir ve güçlü ol. Allaha bol bol dua et
Yok cok haklisin saol canim benim ben seni çok iyi anladım benim demek istedigim.şu şartlada onun da sitresi çok.. inan bana benden daha çok sitreste oluyor eşim. Bi de iki de bir rapor alıyor ben tek gidemiyorum hastaneyeCANIM başka şehirden git gel mutlaka zordur ama benim söylemeye çalıştığım yükün fazlası kadında sözüm şuydu hani iğnleri oluyoruz muayeneye gidiyoruz kısmet olursa bebeği biz kadınlar taşıyacağız ya işte bu yüzden senin kafayın rahat kendini hazır hisetmen önemli demek istedim tabikişartlarda önemli kışında zor olur hakınızda hayırlısı
Az kalmış canım tarih belli olunca çabucak geçer o süre..Benim daha var Can'ım kasımın 8 i gibi dedi dün hastane
Regli oldum yarın kontrolüm var estrofeme başlıcam hayırlısı hakkımızda
Mobilyalarda geldi annesi kızçemizin ismi belli oldumu bende kızım olursa Zeynep koymak istemişimdir hep ismini
Ayy inşallah canım...en kısa zamanda hayirlisiyla artık kavusalim bebislere inşallah...
Allah ım bebişlerini sana bagislasin canım sağ saglim kucağına alirsin inşallah :) darısı burdaki tüm istiyenlere :) ben çok odaklaniyorum canım ya evdeyim yapcak bişey yok. Afedersin tuvalete gitmeye bile korkuyordum üçünde de ama noldu gene tutmadı gene tutmadı busefer öle yapmiycam demistim ikisin de de ama yapamiyorum
Selam. Benim bugun 11. Gun sabah idrar testi yaptim pozitifdi fakst eski tecrubelerimden biliyorum sevinmek icin erken. Su gibi akinti bendede oluyo. Sanirim oda bir belirti.
Cok fazla degil. Gunluk petde bazen islaklik hissediyorum.Peki akıntının miktarı çok mu fazla? Benim çok çok değil..
büyüdü teyzesi maşallah baba diyor artıkYetercim nasilsin yegenin nasil büyümüştür bayaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?