- 9 Aralık 2014
- 508
- 487
- 53
Günaydın kızlar. Doktorum trambofoli ve preferik kanda kromozom testini yaptirmami istiyor. Tıp fakültesinde yaptiralim diyorum ama hangi bölüme gitmeliyim. Yardımcı olabilecek var mi
büyüdü teyzesi maşallah baba diyor artıkve bıkmadan dua ediyor tüm teyzelerim anne olsun ALLAHIM DİYE
canımm ben de Zeynep koymak istedim.. gözlerim doldu ay:) inş. hayırlı evlatlarımız olurda gönlümüzdeki isimleri koyarız.. senin de az kalmış günün ne güzel hadi bakalım hayırlısıBenim daha var Can'ım kasımın 8 i gibi dedi dün hastane
Regli oldum yarın kontrolüm var estrofeme başlıcam hayırlısı hakkımızda
Mobilyalarda geldi annesi kızçemizin ismi belli oldumu bende kızım olursa Zeynep koymak istemişimdir hep ismini
evet çok tatlı maşallah bol bol gıdıklıyorum mıcılıyorum ısırıyorum neler neler kızkır kıkır gülüyor şahane bir şey darısı tüm dostlarımaMasallah maşallah maşallah canim kocaman olmuş. Ayy tam sevmelik gidiklamalik olmuş
canım transferin hayırlı uğurlu olsun.. bebiş tutunsun sağlıklı bir şekilde kucağında olsun inş.. kusura bakma yazamadım ne zamandır..içime doğuyor hissediyorum inş. bu tedavin pozitifle sonuçlanacak inş..@MOMYS bu sabah yaptım ama çıkmadı canım(
equnal canım gene ben ve gene bir sorum olacak sana:) biraz erken ama düşünmeden edemiyorum kasım sonu aralık başı bi aksilik olmazsa transferim olacak inş. 1 tane sağlıklı embriyom var 2 tane de genetiğe gitmemiş embriyom var onlardan parça alamadılar maalesef.. doktorum sağlıklı olanı transfer edelim olmazsa o genetiğe gidememiş embriyolarını transfer edelim diyor.. ben de tek embriyoda şansım az sağlıklının yanına 1 tane de genetiğe gitmemiş embriyoyu transfer edelim dedim doktor tamam dedi ama sence ne yapmalıyım . hangisi doğru olur acaba benim dediğim gibi yaparsak sağlıklı olan zarar görür mü genetiğe gitmemiş embriyo tarafından.. ay gene başını şişirdim hamile hamile.. hakkını helal et emi günlerin az kaldı ben de hala soru soruyorum..Az kalmış canım tarih belli olunca çabucak geçer o süre..
Evet küçük hanımın odası hazırlanıyor az kaldı...
İsim olarakta babası bana bıraktı Ceren ya da Gizem olacak bende düşünüp duruyorum..
Canım daha çok erken benim 2.tüpbebek denememde idrarda yaptığımda cikmamisti hatta kan tahlilinde olumlu çıktığı halde idrar testinde sırf görmek için tekrar yaptığımda yine cikmamisti o yüzde hiç olumsuz düşünmüyoruz annesi tutunmustur meleğin sana inşallah@MOMYS bu sabah yaptım ama çıkmadı canım(
Cerrahpaşaya getam a gideceksin. hiç sıra olmuyor. 30 günde falan ancak çıkıyor genetik testler.Günaydın kızlar. Doktorum trambofoli ve preferik kanda kromozom testini yaptirmami istiyor. Tıp fakültesinde yaptiralim diyorum ama hangi bölüme gitmeliyim. Yardımcı olabilecek var mi
Günaydın kızlar. Doktorum trambofoli ve preferik kanda kromozom testini yaptirmami istiyor. Tıp fakültesinde yaptiralim diyorum ama hangi bölüme gitmeliyim. Yardımcı olabilecek var mi
Az kalmış canım tarih belli olunca çabucak geçer o süre..
Evet küçük hanımın odası hazırlanıyor az kaldı...
İsim olarakta babası bana bıraktı Ceren ya da Gizem olacak bende düşünüp duruyorum..
Umutsuz olma elif unutma test gunune kadar hepimiz hamileyiz. Senin kacinci gunun? Bende bugun kan verdim sonucu carsamba alacam. Maalesef burasi boyle iki gunde anca sonuc aluyoruz. Hayirlisi..
@MOMYS bu sabah yaptım ama çıkmadı canım(
canım masallahhhh :) allahım korusun :) tişörtten benim oğlumda da var :)büyüdü teyzesi maşallah baba diyor artıkve bıkmadan dua ediyor tüm teyzelerim anne olsun ALLAHIM DİYE
İnşallah o kadar uzun sürmez :-( diyarbakır tip fakültesinde yaptırmayı düşünüyorum. Henüz randevu da almadim. Hematoloji bölümü de isteyebiliyirmus sanırım.canım bende fakultede aşılama yaptırdıgım doktoruma yaptırmak istediğimi söyledim ve genetik bölümünde sevk etti
ordan yaptırdım ama 3 ay sonra sonuç alcaksınız dedikanları teee yazın vermiştik :)) 4 kasımda randevumm
merak içinde bekliyorum bende ne çıkacak sonuç diye
canım daha erken ama lütfen umutsuz olma
idrarda çıkmayıp kanda çıkan bir sürü kişi okuduk bu sayfalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?