İnşallah canım..her sabah 5 te uyaniyorum.uyku tütmüyor.kalkıp test yapıyorum ama hep tek çizgi: ((
Rabbim hayırlı eylesin pozitif sonucu görürsün inşallah7.günum canım.
Benim malesef negatif sonuç geldi.tek embiryo cgh den temiz gelmişti kısmetAmin canım..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun..kucaklarimizi hayirli sağlıklı bebislerle doldursun..
Birdahaki sefere insallah. Uzulme sakin. Bebegin dunyaya gelecegi gunu bekliyo. Allahimin nasip ettigi gun gelecek tabiiki.Benim malesef negatif sonuç geldi.tek embiryo cgh den temiz gelmişti kısmet
Canım rahat ol olacak inşallah tatlım sana bir şey sormak istiyorum transfer öncesi yarın son muayenem olacak o gün estrofem içiyor muyuz 1 kutu estrofem bugün bitti de muayene akşam üstü ona göre sabahtan iceyim?Canım benim..Rabbim en kısa zamanda hayirli sağlıklı bi evlat nasip etsin..sürpriz olsun sana inşallah...peki doktora gittin mi sonrasında? Bi şey dedi mi
Benim malesef negatif sonuç geldi.tek embiryo cgh den temiz gelmişti kısmet
İyiyim canım benim. Sen nasılsın transfer ne zaman Allah yardımcın olsunCanim selam nasilsin
naptin gorusmeyeli
kasimin 2 sinde kontrol var canım 8 i gibide transfer olur dediler bakalım kısmet hayırlısı hakkımızda konustunmu hocayla Budan sonrası içinİyiyim canım benim. Sen nasılsın transfer ne zaman Allah yardımcın olsun
kasimin 2 sinde kontrol var canım 8 i gibide transfer olur dediler bakalım kısmet hayırlısı hakkımızda konustunmu hocayla Budan sonrası için
Semra Kahraman sisli MemorialOnlar hangi hastanenin doktorları?
Benim 15 ayda doğal üç düşügum var yumurta rezerv iyi eşimin de iyi herseyi bir tek bende kan pıhtılaşma si çıktı birde Bülent bey ortadan derine perde aldı histeroskopi de benim yaş sıkıntı 39 oldum eylülde geç evlendim ama evlendiğim ay hsmile kaldım zaten 15 ayda üç kez hamile kaldım. 16 yumurta toplandı 11 dollendi 6.gune iki tane kaldı cgh den bit tane temiz geldi. İlk denemedim tutmadı.Canım sizin sıkıntınız neydi?
seval taşdemir i hiç duymamıştımSemra Kahraman sisli Memorial
Seval tasdemir kendi kliniği var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?