2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

8.gün idrar testi yine negatif..bırakın silik çizgiyi hayalet bile yok((

ipek, post: 4 31 allahtan 51895"]8.gün idrar testi yine negatif..bırakın silik çizgiyi hayalet banlayamadigimuizn]

Canimm Beninnm allahtan umit kesilmez son ana kadar beklicez
olmazsada rabbimize sukredip bugun ANLAYAMADİGİMİZ bir dert ten bizi koruduğu için sukredicez
hayırlısı hakkımızda
Kanda baktirdigin gün dilerim şok olur ve sevinç çığlıkları atarsın arkadaşım canı gönülden diliyorum

Günaydın kızlar..aşure günümüz mübarek olsun... Bugün sizden ricam benim için ismen dua eder misiniz...prediktor early ile yaptım bu sabah yine tik yok.9.sabahimdayim..tek umudum kan testi..Rabbim bu sefer inşallah guldurur yüzümüzu..adım derya...

esma73 canım Rabbim şifa versin inşallah...bu da bizim imtihanımiz..rabbimden gelen herşeye hamdolsun...ama ben inanıyorum güzel günler bizi bekliyor..

Canım inşallah kan testinde çıkacak şu mübarek günün yüzü suyu hurmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah benim de p.tesi günü transfer olacak inşallah.
esma73 canım Rabbim sağ sağlim bebegini kucağına almayı nasip etsin inşallah arkadaşım.

Günaydın kızlar....
Son hız hazırlıklarım devam ediyor.
Koşturma halindeyim...

Canım topiğe yazmasamda durumunu takip ediyorum.
İnşallah idrarda göremeyip kan testinde pozitifi görenlerden olursun.
İkiz gebeliği olan bir arkadaşımız vardı kan testi günü idrar testi yapmış ve çift çizgiyi görememişti ağlayarak kan testine gitti.
Pozitif haberiyle geri dönmüştü...
Rabbim hakkında hayırlı olanı versin

GÜNAYDIN KIZLAR
Ya Rahman! Ya Vedud! Ya Rahim! Ya Latif!

Ey beni en en çok sevenim..
Ey beni en en çok kollayıp gözetenim..
Ey sesimi hep duyanım! Yaralarımı saranım..
Ey hiç darılmayanım! Çağırınca koşarak gelenim!
Ey bana benden yakınım! Ey beni en çok bilenim!
Ey en çirkinimden sonra bile “gel” diyenim!
Ey Dünya terketse, hiç terketmeyenim!
Ey en en vefalım..
Ey Sevgili, en sevgili!
Meded!.. Ahh..
Ey kadrini hiç bilemediğim!
Ey nefsimin ilk şahlanışında bir kenara ittiğim..
Ey “Sendeyim” deyip, ülfetlerde kaybettiğim!
Ey “Yalnız Sana..” deyip, gayrısına kulluk ettiğim..
Ahh Sevgili! En en Sevgili.. Ahh ya Vedud! Ya Rahim! Ya Sabur... Ahh ya Tevvab! Ya Afuvv.. Ahh ya Rabbi! Ahh Allah’ım Af Allah’ım!
Tut sana müştak yüreğimi, affet beni... Hani Rabbim, bir anne nasıl korur-kollar evlatlarını, Onlar istemeden ulaştırır ihtiyaçlarını Bilir neye ihtiyaçları olduğunu Hep hazır ve nazırdır hani Hep verir, hiç düşünmez canını Hani Rabbim, yavrusunun canı acısa canı yanar annenin Hasta olsa yavrusu, kalkmaz eli-kolu, hüznünden kalbi acır hani?
Ey Annelerin kalbine, onları “anne yapan” merhameti, Sevgiyi koyan Rabbim! Onlar, okyanusundan bir zerre ile böyle iseler Sen nasılsın kimbilir? Bu duyguyla, gözyaşlarımla kapındayım Rabbim Geri çevirme sana müştak yüreğimi, kabul eyle dileğimi Ya Rahman! Ya Vedud! Ya Rahim! Ya Latif! Tut yüreğimi, bırakma beni ALLAH'ım

Amin!

Olur mu dersiniz?
CANIM KOLAY DEĞİL BİLİYORUM BU SÜREYİ sakin geçirmek ama iş olacağına varır sakin bekle neden olmasın bizim arkadaşımız evde idrarda test yapıp negatif has ağlaya ağlaya 400 küsür çıktı binlerin üzerindeyen idrar testinde silik çizgi çıkıyordu inş sende böyle bir şey yaşarsın

Canım 4.denemem bi tanesi yarım kaldı.hiç hamile olmadım.o duyguyu hiç tadamadim(

Canım 4.denemem bi tanesi yarım kaldı.hiç hamile olmadım.o duyguyu hiç tadamadim(
Kalbini ferah tut tabi söylemesi kolay ben üç kez kaybettim bebeklerimi nasıl zor bişey bazen keşke bu duyguyu yaşamasam dim dedim.ilk denememde negatif ama senle sevinecegiz son üç gün ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…