Hala cok erken. Yarindan sonra baslayabilir cizgiler.8.gün idrar testi yine negatif..bırakın silik çizgiyi hayalet bile yok((
Canım inşallah kan testinde çıkacak şu mübarek günün yüzü suyu hurmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah benim de p.tesi günü transfer olacak inşallah.Günaydın kızlar..aşure günümüz mübarek olsun... Bugün sizden ricam benim için ismen dua eder misiniz...prediktor early ile yaptım bu sabah yine tik yok.9.sabahimdayim..tek umudum kan testi..Rabbim bu sefer inşallah guldurur yüzümüzu..adım derya...
Günaydın kızlar..aşure günümüz mübarek olsun... Bugün sizden ricam benim için ismen dua eder misiniz...prediktor early ile yaptım bu sabah yine tik yok.9.sabahimdayim..tek umudum kan testi..Rabbim bu sefer inşallah guldurur yüzümüzu..adım derya...
CANIM KOLAY DEĞİL BİLİYORUM BU SÜREYİ sakin geçirmek ama iş olacağına varır sakin bekle neden olmasın bizim arkadaşımız evde idrarda test yapıp negatif has ağlaya ağlaya 400 küsür çıktı binlerin üzerindeyen idrar testinde silik çizgi çıkıyordu inş sende böyle bir şey yaşarsınOlur mu dersiniz?
Test günün 25 mi canimAmin canım amiiinnn.bu mubarek gün hurmetine ya Rabbim....
Canım senin ilk denemenmi benim gibi doğal oldumu bundan onceEvet canim
Kalbini ferah tut tabi söylemesi kolay ben üç kez kaybettim bebeklerimi nasıl zor bişey bazen keşke bu duyguyu yaşamasam dim dedim.ilk denememde negatif ama senle sevinecegiz son üç gün ☺Canım 4.denemem bi tanesi yarım kaldı.hiç hamile olmadım.o duyguyu hiç tadamadim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?