2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

İnşallah canım.Allah razı olsun..Rabbim 3 kısa zamanda hepimizin kucaklarini doldursun hayirli sağlıklı evlatlar la...bu yıl bitmeden inşallah...

Kızlar merhabalar,ilk tup bebek denemem olacak uzun protokol başlandı, bugün lucrin in 8. Günü ,adet olmayı bekliyorum, bu ilaç adetimi 4 gün geciktirdi.

Evet canım.daha gitmedim..akşam gideyim diyorum ama pozitif olacağını sanmıyorum...

Canım benim geçmiş olsun.Rabbim şifa versin.ya aslında çok pozitiftim ama idrar testlerim hiç hayalet çizgi bile olmadı..hep onlarin yüzünden:)) bakalım mevla görelim beyler, neylerse güzel eyler...

elif_ipek canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum. Transferden önce seni ne zaman aradılar? Su an çok gerildim inan memlekette takip eden doktorum yanımızda bülent hocayı aradı bülent hoca p.Tesi İstanbulda olsunlar transfer yapılacak dedi bizde bugün memleketten geldik bu saate kadar arayan soran yok sevil hanımı arıyorum cevap yok neslihan hanimı aradım o da az önce dönüş yaptı transfer listesinde isminiz görülmüyor sevil hanima mesaj atın dedi msj attım hala dönen yok bu kadar ilgisiz bir merkez görmedim sende de mi böyle olmuştu?

E ertorun canim kan verip geldik şimdi.1 2 saate çıkar dediler...umarım dediğin gibi müjdeli olur...
U umut46 canım beni bi gün önce saat 4 e kdr aramadilar..ben aradım dayanamayıp.hoca yurt dışından yeni geldi saat 5 ten sonra yapıyo ertesi günün p4ogramini dediler.neyse ama öldum o saate kdr stresten...sonrasında arayıp söylediler... Ben de çok memnun değilim açıkçası...

Kanda da negatif kızlar...
Yapma yaa insan üzülüyor tabi canım ancak çok şükür inançlı insanlarız muhakkak bunda da vardır bir hayır bizim goremedigimiz imtihan dünyası biliyorsun bu günlerin mükafatını er ya da geç Rabbim verecektir inanıyorum buna arkadaşım değer hiç mi yok?

Aynen öyle canım.önemli olan Rabbimin rızasını kazanmak..lutfun da hoş kahrin da diyebilmek..Rabbim tüm isteyenlerle birlikte bize de hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin...1.20 canım..hiç yok yanı..
Aradılar mi seni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…