aminnnnn inş. canımİnşallah canım.Allah razı olsun..Rabbim 3 kısa zamanda hepimizin kucaklarini doldursun hayirli sağlıklı evlatlar la...bu yıl bitmeden inşallah...
Bazen lucrin KULANİRKEN GEBE kalina biliyor inş sende böyle bir şey yaşarsınKızlar merhabalar,ilk tup bebek denemem olacak uzun protokol başlandı, bugün lucrin in 8. Günü ,adet olmayı bekliyorum, bu ilaç adetimi 4 gün geciktirdi.
Canim pozitif dusun insallah pozitif olur ben 10gundur hastanede yatiyodum bizler zor anne oluyoruz ama iyi anneler olcaz insallahEvet canım.daha gitmedim..akşam gideyim diyorum ama pozitif olacağını sanmıyorum...
Canım benim geçmiş olsun.Rabbim şifa versin.ya aslında çok pozitiftim ama idrar testlerim hiç hayalet çizgi bile olmadı..hep onlarin yüzünden:)) bakalım mevla görelim beyler, neylerse güzel eyler...
Müjdeli haberi bekliyoruz canımYok cnm
5ten sonra gideyim diyorum..tam 11gun dolsun diye..
Yapma yaa insan üzülüyor tabi canım ancak çok şükür inançlı insanlarız muhakkak bunda da vardır bir hayır bizim goremedigimiz imtihan dünyası biliyorsun bu günlerin mükafatını er ya da geç Rabbim verecektir inanıyorum buna arkadaşım değer hiç mi yok?Kanda da negatif kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?